Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 14, 2018 4:20 pm

Plava Porodica je napisao/la:
sri nov 14, 2018 4:15 pm
ilegalno se radilo jer su temelji bili takvi.
ovo sad govorim u ime igrača, sad navikneš na sigurnu plaću, plaćene doprinose, i sutra ti dođu i vrate te na minimalac, a ostalo ćeš "na ruke".
pa cirkus prave što im je 30% skinuto od plate, a kamoli da se ovako ponovo bakćemo se poreznom. igrači bi nas prvi prijavili.
shvatite poentu. kad se na dobro navikneš, nema vraćanja na staro.
ma džabe ja ovo pišem..
Pa sta se onda koji qurac vi pojedini zagovarate vracanje starih clanova uprave i Amara sa njima, da se na tadasnji nacin radi u klubu i osvajaju trofeji. Da se sve troduplo placa kada dođu porezi na naplatu Da imamo jedno veliko nista od titule jer se nista ne ulozi u buducnost, stadion, klub.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zeljo
Kontakt:

sri nov 14, 2018 4:22 pm

Elegant je napisao/la:
ovo sad govorim u ime igrača, sad navikneš na sigurnu plaću, plaćene doprinose, i sutra ti dođu i vrate te na minimalac, a ostalo ćeš "na ruke".
pa cirkus prave što im je 30% skinuto od plate, a kamoli da se ovako ponovo bakćemo se poreznom. igrači bi nas prvi prijavili.
ma džabe ja ovo pišem..
Pa sta se onda koji qurac vi pojedini zagovarate vracanje starih clanova uprave i Amara sa njima, da se na tadasnji nacin radi u klubu i osvajaju trofeji. Da se sve troduplo placa kada dođu porezi na naplatu Da imamo jedno veliko nista od titule jer se nista ne ulozi u buducnost, stadion, klub.
Mene samo zanima zasto ti toliko mrzis Amara?
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

Amidza
Kontakt:

sri nov 14, 2018 4:24 pm

Ma to je bot. Izace brzo patch.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

avlami97
Kontakt:

Fanzi je napisao/la:
sri nov 14, 2018 4:17 pm
Baš se vidi da ima mlađih momaka.
I ljudi sa iskustvom.
I ne mogu mlađima ovi s iskustvom objasniti zašto je nešto prevažno. Dok sami ne dožive. Zato što je najteže ljudima oduzeti uvjerenje da je sve dozvoljeno.
Stariji, pa usudit ću se reći iskusniji i mudriji, mladosti uvijek žele uputiti dobronamjeran savjet, iako ta mladost nikada taj savjet ne traži. Najočitiji primjer su djeca od 15-20 godina. Roditelji im uvijek nešto savjetuju, a oni ne očekuju, niti traže savjet. Ne kaže se džaba mladost-ludost.

Postupke i Saopštenje Manijaka bih stavio u kontekst jedne mudrolije, koja kaže: "Junaštvo je spasiti drugog od drugog, a ljudskost (čovječnost) je spasiti drugog od samog sebe.

Zbog svega navedenog me ne iznenađuje ponašanje mladih, kako u društvu u cjelini, tako i na stadionima.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Plava Porodica
Kontakt:

sri nov 14, 2018 4:27 pm

Amidza je napisao/la:
e haj se :rofl1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sajo10
Kontakt:

sri nov 14, 2018 4:28 pm

Treba biti fer i reci da izostanak titula nisu razlog ovog ”tjeranja” Misimovica. I da je to samo izgovor. Nije Senad na celu klubu otkad je Amar otisao, bili su i drugi ljudi. Bilo je godina bez trofeja. I bilo je godina punih praznih prica o kakvim arenama i neboderima. Misimovic je na celu kluba od prije nekoliko godina, i za razliku od svojih prethodnika ima i titulu kupa a Bogami i veliku listu zavrsenih planova rekonstrukcije stadion, od toga istocna tribina i travnjak. Tako da, opet kazem ovi sto zagovaraju odlazak nemaju jednostvano muda da kazu da nije trofej problem nego Senad Misimovic i njegovi ljudi. E pa ja se nadam da ce te se u skoroje vrijeme ponovo uvuci u misuju rupu, jer jaci je Zeljo od vas.

AdmirA
Kontakt:

sri nov 14, 2018 4:29 pm

Odoste predaleko sa raspravom. Shvatite svi. SVIMA NAM JE INTERES ŽELJEZNIČAR.
MOLIM VAS!

Zeljo
Kontakt:

sri nov 14, 2018 4:30 pm

Amidza je napisao/la:
:rofl: :rofl:
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

AdoTM
Kontakt:

sri nov 14, 2018 4:31 pm

Zeljo je napisao/la:
sri nov 14, 2018 4:22 pm
Elegant je napisao/la:
ma džabe ja ovo pišem..
Mene samo zanima zasto ti toliko mrzis Amara?
Haveru, ja ti mogu samo reci, da niko od Željovaca ne mrzi Amara, sem pitara! :-D

Al ti sto su vam plasirali "Amar i da ga mrze", fkt vam je suplja glava!

Sjeca li se ko clanske od komsija, Mrzim te Zeljo? Cini mi se da je ovo ista furka...

Fanzi
Kontakt:

sri nov 14, 2018 4:33 pm

Neeeeee.
Nema više povratka na staro.
Imamo porezni dug kojeg otplaćujemo... Kojeg moramo otplaćivati. Jedino se može desiti da se uprave smijenjuju jedna za drugom pod pritiskom: navijači traže igrača kojeg trebamo pozamašno platiti, a omča duga ove i narednih oko vrata, a nije od njih ispletena.

Elegant
Kontakt:

Nemam nista protiv Amara ali mi je puna kapa price da nam nema uspjeha bez Amara. Do kada vise to da ide, sto puta receno i objasnjeno, bili sastanci nisu se dogvorili - doviđenja i prijatno. Nece mu se niko sklanjati, nece niko pare da obezbjeđuje a on da trosi kako hoce i na sta hoce. Ovo je klub, svako radi svoj posao, uprava jedno, sportski segment drugo.

Toga nema u Bayernu, Realu, iako imaju para da ne znaju sta ce od njih. Ne pita se jebeni Kovac za sve u i oko ekipe, iako ima doslovno sve sta pozeli za istu, pa opet ima probelma.

Evo smijem se kladiti da cete vi pojedini glave da trazite novoj upravi koja dođe nakon ove ako Amara ne dovedu. Jer ce opet krenuti prica da samo on zna dovesti igrace u Zelju i samo on zna trenirati i disciplinirati iste.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ch.Willa1986
Kontakt:

Tesko je kad pametniji budalu ubjedjuje, nikad je ubjediti nece, moze samo i on budala postati... Rece gore covjek fino koji je zakljucak, ljudi pojma nemaju, veze s vezom nemaju, u tome je kljuc svega.
Mi koji smo za ostanak uprave, ne smatramo Misketa tobejarabi Bogom, ali ga smatramo jednim od rijetkih koji je nesto ponudio, poturio svoja ledja, vrijeme i novac kako bi ispravio nesto sto ne valja. I ne samo on, nego jos masa ljudi koja je prepoznala da se radi pismeno, posteno i sa najboljim namjerama.
Kakva je bagra na Jugu i koliko im je stalo do Želje govori cinjenica da nisu u stanju bili pomoci farbanje reflektora na toj istoj tribini. A što? Kazu vi ste tamo sa tog foruma Misketovi navijaci, daj vam k****, farbajte sami. Željo postoji 97 godina, grupa postoji 30, a od tih 30 ovi sadasnji su tu smjesan broj godina. I oni su Želju i njihovo misljenje je najvaznije? Ma bas ste djeca. Vazniji je onaj dedo sto na zapadu sal razmota svaku utakmicu zadnjih 30 i kusur godina, vazniji mi je on nego citav kop. Nemate vi pojma sta su vrijednosti, uprli ko sivonje tjerati nekoga jer je to kao in. Fora su poslovni prostori, pomocni teren, Zeljina imovina je sada 1/1, tuzbe za bivse strukture i jos mnogo toga. U tome je kvaka sto neko zeli skinuti ove ljude, a ne sportski rezultat. Neko je prepoznao momenat da se opet okoristi o Zelju pod zavjesom titula. Ovce ce biti mirne i na broju, a iza kulisa rastaljivanje. Mozete ocekivati masovno povlacenje ozbiljnih ljudi iz Zelje, sponzora, navijaca, nakon sto ova uprava digne sidro...

Sent from my MI 6X (CarbonROM) using Tapatalk

LeBlue
Kontakt:

sri nov 14, 2018 4:37 pm

sajo10 je napisao/la:
sri nov 14, 2018 4:28 pm
Treba biti fer i reci da izostanak titula nisu razlog ovog ”tjeranja” Misimovica. I da je to samo izgovor. Nije Senad na celu klubu otkad je Amar otisao, bili su i drugi ljudi. Bilo je godina bez trofeja. I bilo je godina punih praznih prica o kakvim arenama i neboderima. Misimovic je na celu kluba od prije nekoliko godina, i za razliku od svojih prethodnika ima i titulu kupa a Bogami i veliku listu zavrsenih planova rekonstrukcije stadion, od toga istocna tribina i travnjak. Tako da, opet kazem ovi sto zagovaraju odlazak nemaju jednostvano muda da kazu da nije trofej problem nego Senad Misimovic i njegovi ljudi. E pa ja se nadam da ce te se u skoroje vrijeme ponovo uvuci u misuju rupu, jer jaci je Zeljo od vas.
Bio je isto onaj "kralj banana" iz Srbije sto je htjeo ulagati u stadion pa nista :) Kad se sjetim starih dana, avaz sporta i bajki. I neko sada dodje i kaze, nije ova uprava zasluzena za stadion, nego navijaci. Jesu navijaci u skromnom dijelu, posto i jesu takvi nasi navijaci, radnicka klasa sa skromnim prihodima, velikog srca. Ali se zato barem treba reci da je uprava zasluzena za stadion, uradili odlican marketing, privukli sponzore i realizovali u roku kako su i planirali.

kokoška
Kontakt:

sri nov 14, 2018 4:38 pm

Nek nama 5 kriminalaca i 20 balavaca tjeraju upravu.....HAHAHAHAHAHA
Sta ce narkomani tjerati pogledaj im posjete u kopu sramota me na sta smo spali i jos se usuđuju balavaci i narkomanni nekog tjerati, prije su imali postovanje a ovo sad je smijesno nikad gori u navijackom smislu nismo bili NIKAD!!!!!!!

voltron30
Kontakt:

Elegant je napisao/la:
Nemam nista protiv Amara ali mi je puna kapa price da nam nema uspjeha bez Amara. Do kada vise to da ide, sto puta receno i objasnjeno, bili sastanci nisu se dogvorili - doviđenja i prijatno. Nece mu se niko sklanjati, nece niko pare da obezbjeđuje a on da trosi kako hoce i na sta hoce. Ovo je klub, svako radi svoj posao, uprava jedno, sportski segment drugo.

Toga nema u Bayernu, Realu, iako imaju para da ne znaju sta ce od njih. Ne pita se jebeni Kovac za sve u i oko ekipe, iako ima doslovno sve sta pozeli za istu, pa opet ima probelma.

Evo smijem se kladiti da cete vi pojedini glave da trazite novoj upravi koja dođe nakon ove ako Amara ne dovedu. Jer ce opet krenuti prica da samo on zna dovesti igrace u Zelju i samo on zna trenirati i disciplinirati iste.
Možeš onda tek misliti kako je nama ostalima kada svaki dan vidimo tvojih 100 postova koji su kao jaje jajetu slični?!

bianco blu
Kontakt:

Šta se podrazumijeva pod ''uprava napolje''?
Je li se tjera uprava ili samo jedna osoba, u ovom slučaju Senad Misimović?
Ja stvarno ne znam nijednog drugog člana uprave i upranog odbora, znam samo za Šiljka.
Misimović je skoro i vlasnik kluba, pošto se na forumima spominje njeghovo ime, može mi neko objasniti?

Zeljo
Kontakt:

sri nov 14, 2018 4:40 pm

Elegant je napisao/la:

E vidis, iz istog razloga mene nervira prica oko odlaska ove uprave, jer eto sve ce propasti ako odu. Opet se ponavljam, ali stvarno nemam nista protiv ljudi u upravi, niti mislim da je Amar nas spasitelj, ali zelim neke promjene, zelim da vidim kakvi su njihovi planovi sto se tice sportskog segmenta. Trebali su iodrzati neku presicu ili neko saopstenje a ne se ovako povuci i sutiti.

Okolele
Kontakt:

sri nov 14, 2018 4:41 pm

Trenerski mag koji je vodio 3 kluba..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Amidza
Kontakt:

sri nov 14, 2018 4:41 pm

Elegant je napisao/la:

System error has occurred.

If: amar.dolazi
Launch: raspadsistema.exe

slika
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Premier
Kontakt:

sri nov 14, 2018 4:43 pm

kokoška je napisao/la:
Nek nama 5 kriminalaca i 20 balavaca tjeraju upravu.....HAHAHAHAHAHA
Sta ce narkomani tjerati pogledaj im posjete u kopu sramota me na sta smo spali i jos se usuđuju balavaci i narkomanni nekog tjerati, prije su imali postovanje a ovo sad je smijesno nikad gori u navijackom smislu nismo bili NIKAD!!!!!!!
Problem je sto ce ti krimosi i balavci i otjerati upravu na kraju price...mozda uprava i treba da ide, ali ne na ovaj nacin, ne jebavanjem majki i bacanjem baklji na nas travnjak i nasu imovinu.Ne znam njih je malo ali poruka im se cula na svim portalima i mrezama, treba skontati nesto da se vidi da su Zeljovci uz Zelju i nikog vise! A šaka huligana tj. šaka jada uz samo korist i nista drugo.

Trenutno korisnika/ca: jimmy, kemo i 35 gostiju.

Prijava