sri nov 14, 2018 4:33 pm
Tesko je kad pametniji budalu ubjedjuje, nikad je ubjediti nece, moze samo i on budala postati... Rece gore covjek fino koji je zakljucak, ljudi pojma nemaju, veze s vezom nemaju, u tome je kljuc svega.
Mi koji smo za ostanak uprave, ne smatramo Misketa tobejarabi Bogom, ali ga smatramo jednim od rijetkih koji je nesto ponudio, poturio svoja ledja, vrijeme i novac kako bi ispravio nesto sto ne valja. I ne samo on, nego jos masa ljudi koja je prepoznala da se radi pismeno, posteno i sa najboljim namjerama.
Kakva je bagra na Jugu i koliko im je stalo do Želje govori cinjenica da nisu u stanju bili pomoci farbanje reflektora na toj istoj tribini. A što? Kazu vi ste tamo sa tog foruma Misketovi navijaci, daj vam k****, farbajte sami. Željo postoji 97 godina, grupa postoji 30, a od tih 30 ovi sadasnji su tu smjesan broj godina. I oni su Želju i njihovo misljenje je najvaznije? Ma bas ste djeca. Vazniji je onaj dedo sto na zapadu sal razmota svaku utakmicu zadnjih 30 i kusur godina, vazniji mi je on nego citav kop. Nemate vi pojma sta su vrijednosti, uprli ko sivonje tjerati nekoga jer je to kao in. Fora su poslovni prostori, pomocni teren, Zeljina imovina je sada 1/1, tuzbe za bivse strukture i jos mnogo toga. U tome je kvaka sto neko zeli skinuti ove ljude, a ne sportski rezultat. Neko je prepoznao momenat da se opet okoristi o Zelju pod zavjesom titula. Ovce ce biti mirne i na broju, a iza kulisa rastaljivanje. Mozete ocekivati masovno povlacenje ozbiljnih ljudi iz Zelje, sponzora, navijaca, nakon sto ova uprava digne sidro...
Sent from my MI 6X (CarbonROM) using Tapatalk