plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon nov 06, 2023 8:24 pm
A gusiti se počeo citajuci Kulera i ovih par ostalih... Dabogda se ugasila skola ako nam je najbolji talenat Gasal Hamza, Beca i ekipa, nek odmah završi sa radom škola ako je tako
Guze bi dali u Mancesteru da ih uzmu arapi, mi ko biva sila, kakav scot mcTominay mi imamo naseg Becu naseg Hajdara necemo mi te futavce ... ***** ti zivot sto nisam rodjen u švedskoj da mi zlatan bude inspiracija da pratim samo repku i tjt
Fazon je sto treba raditi da ti ne bude Gasal i Beca najbolji, a ne da ides na ovo. Da je ovo sreća ne bi ih ex direktor doveo u Želju, već u Dinamo, Zrinjski ili Široki. Uvjek su im filijala bili.
Ovde se ne radi ni o nekim ulaganjima, dovodjenju igrača, već o tome da se pravi poligon za njihove igre. A ti koliko sutra otidji na Grbavicu da gledaš arapskog Beću i Gasala i jedeš živce dok si nekome pokusni kunić i test poligon za takve. Ne boj se oni da hoće vrhunski nogomet kupili bi Aston Vilu ili Fullam, ili što da ne Dinamo (covjek je radio tamo) njih ovde interesuje poligon za njihove projekte. Većina tih će biti da mi jedemo živce na tribinama, a tebi se bolje sad ugušit, nego za dvije godine na tribini. I ne brini ništa se nećeš pitati, niti ćeš moći sa tribina mjenjati stvar. Nećeš gledati klub nego nečiji poligon za obuku. Ako bude neki i dobar, ode on po nabavnoj (igrao za tebe džabe, otišao džabe)