Bila je reakcija jednog clana kluba, prilicno burna.Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑pet okt 27, 2023 8:18 pmI da, Hebibović pokazuje prema klupi da ‘šutimo’ i niko ništa, nema reakcije. Jakovljević psuje i trči prema klupi niko ništa.
Kad vidim kako se odnose prema klubu, ljudi koji tu hljeb zarađuju, onda kazem sam sebi da smo mi jedine budale kojima Željo nešto znači.
Ma to je šuplja priča , sa manje igračem te nadigra ekipa . Priča o izmjenama demagogija, kakve izmjene kad igraš protiv ekipe koja 80 minuta igra sa igračem manje . U ostalom mi smo film taj gledali protiv Leotara sa njim i s kim jos ne .
Mislim da salle aludira da je to bila provokacija jer je Basic nesto slicno izjavio.SamoNapad je napisao/la: ↑pet okt 27, 2023 9:46 pmMa to je šuplja priča , sa manje igračem te nadigra ekipa . Priča o izmjenama demagogija, kakve izmjene kad igraš protiv ekipe koja 80 minuta igra sa igračem manje . U ostalom mi smo film taj gledali protiv Leotara sa njim i s kim jos ne .
U ostalom svaka čast njemu na ljubavi ali Edisovo znanje je upitno ,čovjek igra tvrd fudbal od kako zna za sebe . Bašić se definitivno pogubio a i nema ni sreće .
Mozda je rekao namjerno zbog Basica. Jer smo zabili 12 golova, a zadnja Zvijezda 11. Pricao je o totalnom fudbalu i nekakvim tranzicijama, a Sloga nam trebala pet zabiti. Nisam ni za kakve smjene jer Zeljo ima drugih problema puno vecih od Basica, Bekrica i igraca, ali ne ide na dobro.
Rekose ovdje da je to vec zavrseno.