Zvaka72 je napisao/la: ↑čet avg 31, 2023 7:49 pm
salle86 je napisao/la: ↑čet avg 31, 2023 7:44 pm
Zvaka72 je napisao/la: ↑čet avg 31, 2023 7:18 pm
Ponovo pitam šta je Zeba radio i kako se ponašao u one dvije gužve igrača na terenu može li mi neko reći. Edis nije tek tako poludio garantujem.
Nek im je pokazao k.... Nas svugdje na nož dočekaju mi nešto fini. Jbt kad nam je Hodžić sa Slobodom dao gol u vipu svi šute ko pičke i na svaki dodir i sudijsku odluku uprava Slobode divljački protestuje. Tad sam fakat poludio i posvađao se i rekao nikad više na zapad.
Edise nek si im pokazao to, na Grbavici mogu samo to i dobiti a ne bodove.
Znači paše nam neki novi Zijad Blekić samo u plavom dresu sad ?
Šta ima legendo moja, nije to nikad Željo bio a NITI ĆE BITI !
Željo će biti onakav kakvo nam je okruženje a situacija je takva da se ovdje kultura i lijepo ponašanje shvati kao slabost i dobiješ da te niko ozbiljno ne shvata i otresa o pod a kad poludiš onda svi ko fol iznenađenii glume finoću.
Željo je bio klub koji je uvijek postavljao standarde, bio drugačiji od debila, papaka...bio normalan. Bio je klub svih vjera i nacija kad su mnogi dovodili samo svoje, klub za kojeg navijaju i Mujo i Ante, i Miro. Bio i biće.
Ako ćemo se takmičiti ko može biti veći papak, a nećemo sigurno jer velika većina to ne želi, onda dabogda se ugasili.
Po tebi nije ok kad nama ukradu titulu sudijskim malverzacijama, ali je ok da to mi uradimo jer je to dokaz snage i moći. Neka hvala.
Željo kome nije bio prvi izbor, bio je uvijek drugi, na prostoru cijele Juge. Nije to bez veze bilo. I to je bio Željo, to je Željo.
A kurčenje i "pišanje po sirotinji" zna se čiji je mentalitet.
I kritika nečije greške nikad i nikako ne smije se shvatati kao napad i tjeranje, već baš samo kao kritika, svi smo od krvi i mesa i svi griješimo. Samo veliki priznaju grešku
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍