Nek se ovako ponekad pojave da se ne uljuljamo....neprijatelj nikad ne spava
Nadam se odgovoru iz kluba na ovu brojku . SramotaaaaaJacksparrow je napisao/la: ↑ned avg 13, 2023 5:24 amTreba ga pitati kako jos i pod kojim uslovima je moglo sjesti jos 6 000 ljudi, jos uz to da stepenice ostanu prohodnee svasta
Vala baš. Nije sad da ima tamo neko ko će reći ok bilo vas je 7 hiljada puta 10, evo vam 70k KM. Previše dramimo.
Bice i sirine...Drina..DrOljo...Alison...Kralj Fahd...Stilic...Sehic...Ovcina...plus jos par potpisasalle86 je napisao/la: ↑ned avg 13, 2023 9:55 amVala baš. Nije sad da ima tamo neko ko će reći ok bilo vas je 7 hiljada puta 10, evo vam 70k KM. Previše dramimo.
Kad bi mi ovako svaki meč imali "7 hiljada" i nosili klub do pobjeda i kako zapjevasmo na kraju na sjeveru "volimo tebe, a njih ko yebe" ništa ne bi bilo nemoguće.
Fali širine i to debelo fali, vidi se to kad uđoše ovi sa klupe i to za ove jače utakmice ali imamo i glavu i rep KONAČNO
Droljo hahahaha i kralj Fahdgavran je napisao/la: ↑ned avg 13, 2023 10:27 amBice i sirine...Drina..DrOljo...Alison...Kralj Fahd...Stilic...Sehic...Ovcina...plus jos par potpisasalle86 je napisao/la: ↑ned avg 13, 2023 9:55 amVala baš. Nije sad da ima tamo neko ko će reći ok bilo vas je 7 hiljada puta 10, evo vam 70k KM. Previše dramimo.
Kad bi mi ovako svaki meč imali "7 hiljada" i nosili klub do pobjeda i kako zapjevasmo na kraju na sjeveru "volimo tebe, a njih ko yebe" ništa ne bi bilo nemoguće.
Fali širine i to debelo fali, vidi se to kad uđoše ovi sa klupe i to za ove jače utakmice ali imamo i glavu i rep KONAČNO
Direktno nam nije „u dzep“, indirektno i jest. Svakako treba klub tu intervenisati ukoliko je moguce.salle86 je napisao/la:Vala baš. Nije sad da ima tamo neko ko će reći ok bilo vas je 7 hiljada puta 10, evo vam 70k KM. Previše dramimo.
E cuj ono prebacivanje bez gledanja hahahahhshs, pa upravo si napisao sve o njemu... Dodje Ovcina koji nije igrao 6 mjeseci, nije prosao pripreme i naspram Gasala izgleda kao Ronaldo...Kospa je napisao/la: ↑ned avg 13, 2023 2:07 amZeeeeljoooo
To je to... kakav neopisiv osjecaj majko mila
po meni Amoah kljucan igrac utakmice, zbog njegovih ulazaka u sredinu smo imali viska igraca stalno...
Cosic takodje odlican... trkac, fajter
Gasal za Drlju izmislio fudbal, ono prebacivanje strane bez gledanja... strasno. Momak nije dugo igrao a prije povrede je bio u top formi. Treba momka istrpiti, mogao bi biti pravo pojacanje
Ovakvog Bojca otresti sa ovakvom podrskom sudija i Liverpul bi se napatio