Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Ne radi se o temi FKŽ, nego o temi gdje pisu svi navijaci. Prednjace pitari, tuzlaci i vrapcicani..MiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto jun 06, 2023 12:28 amZanimljiva cinjenica je da su odma to iskoristili da tjeraju Upravu u klubu, pitam se što li?ANamelessGhoul je napisao/la:Vidim fkt tamo onanisu na onom forumu za sat vremena preko 15 stranica ispisali
Hulaglupko zapjenio, sam ispisao 14 stranica sa 9 akaunta
Sta ces pisat, da su pametni ne bi bili tamo.ubaceni element je napisao/la: ↑uto jun 06, 2023 12:49 amDe nek neko debilima na GG forumu postavi pitanje gdje u zakonu pise da ne mogu stranci amateri. Ja bih pitao al ne pisem tamo.![]()
Jbg ima raje i na ovom forumu akaunte a pisu i tamoAsharaK je napisao/la:Sta ces pisat, da su pametni ne bi bili tamo.ubaceni element je napisao/la: ↑uto jun 06, 2023 12:49 amDe nek neko debilima na GG forumu postavi pitanje gdje u zakonu pise da ne mogu stranci amateri. Ja bih pitao al ne pisem tamo.![]()
E jebaji ga jarane, ne zna se više ni ko pije, ni ko plaća.AsharaK je napisao/la: ↑uto jun 06, 2023 12:31 amPo onom komentaru sam skonto da mu Etto nije menadzer i da mu je zao sto se to desilo kriveci ljude koji ga vode.Maestro_1921 je napisao/la: ↑uto jun 06, 2023 12:27 amJa se samo nadam da imamo pametne ljude u klubu koji će znati ovo sve riješiti kako treba. Santos ako hoće može kod nas ostati, potpisati eventualno još godinu. Ali uslov da bude da se riješi ovog menadžera, to je i uslov, a i njemu dobronamjeran savjet. Pokušati sa njegovim, valjda pravim menadžerom, iz Zagreba, dogovoriti nešto. Vidio sam da je nešto na instagramu komentarisao gdje kaže da Santos nema veze s ovim i da su to uradili ovi debili, vjerovatno misleći na debilčića Bulića.
Ja usao yebo hulahopki mrtve i svjeze ukopane i tu su me i banovaliAsharaK je napisao/la: ↑uto jun 06, 2023 12:51 amSta ces pisat, da su pametni ne bi bili tamo.ubaceni element je napisao/la: ↑uto jun 06, 2023 12:49 amDe nek neko debilima na GG forumu postavi pitanje gdje u zakonu pise da ne mogu stranci amateri. Ja bih pitao al ne pisem tamo.![]()
![]()
Svako malo neko to predloži, al ništa. Ja stvarno ne mogu da vjerujem da to može tako, da niko ne reaguje. Halo ba, frajer mrtvi pitar, diže i spušta cijene kako mu kurcu ćejf, dupla cijene klocevima kod kitara po kojim i oni sami pljuju. Još lik javno piše po forumima, pljuje po drugima, svi ga znaju, i kakav je debil, i šta radi. Pa jel taj transfermarkt baš toliko neozbiljan ili eto ne znam fkt. Jest da niko od ozbiljnijih klubova i ne gleda to, vjerovatno jer i oni znaju da mnogi rade ovo isto kao i ovaj pitarski lojavi ker. Ako možemo bilo šta uraditi po ovom pitanju kao klub, moramo. Ako bilo koga znamo da može uticati na njih, trebamo zaganjati. Nakon pola sata bi mu taraba bila na tm-u, samo da mu vide pisanje po forumu, a kamo li kad saznaju da namjerno smanjuje drugim klubovima cijene igrača, a propalitetima iz kluba za koji navija dupla cijene preko noći. Jbt zamisli navijač Intera radi za transfermarkt, stavi npr. Di Marcu cijenu 200 miliona, a Theu Hernandezu iz Milana 10 mil. Pa ako ga neko prvi dan ne bi našao i ubio evo glava. A otkaz bi svakako bio, s noge na nogu bi letio.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto jun 06, 2023 12:42 amIma li klub neki način da se zvanično obrati transfermarktu oko uklanjanja ovog Zukanovica sa administracije transfermarkta za podrucje BiH?
Niko nije rekao da su Zeljovci,nego da su super korektni momci i da nebi trebalo biti problem oko potpisa.Maestro_1921 je napisao/la: ↑uto jun 06, 2023 1:01 amE jebaji ga jarane, ne zna se više ni ko pije, ni ko plaća.AsharaK je napisao/la: ↑uto jun 06, 2023 12:31 amPo onom komentaru sam skonto da mu Etto nije menadzer i da mu je zao sto se to desilo kriveci ljude koji ga vode.Maestro_1921 je napisao/la: ↑uto jun 06, 2023 12:27 amJa se samo nadam da imamo pametne ljude u klubu koji će znati ovo sve riješiti kako treba. Santos ako hoće može kod nas ostati, potpisati eventualno još godinu. Ali uslov da bude da se riješi ovog menadžera, to je i uslov, a i njemu dobronamjeran savjet. Pokušati sa njegovim, valjda pravim menadžerom, iz Zagreba, dogovoriti nešto. Vidio sam da je nešto na instagramu komentarisao gdje kaže da Santos nema veze s ovim i da su to uradili ovi debili, vjerovatno misleći na debilčića Bulića.![]()
Godinu dana se priča da mu je Etto menadžer, gostovao po podcastima, pričao o Santosu i šta ja znam. I ovdje je neko ako se ne varam postavljao gostovanje na podcastu gdje priča o njemu i dogovoru sa Željom itd.. I onda najednom se odnekud pojavi i izleti ovaj Bulić, i ispadne da mu je (i) on menadžer. A ovdje su neki "insajderi" pisali kako su ljudi koji ga zastupaju veliki Željovci, da će potpisati novi ugovor, da nema šanse da ode kod pitara, jer ga eto, ti neki "naši", Željovci zastupaju. I onda na kraju ga ti njegovi agenti nude kobiljoglavcima.![]()
J.ebo lud zbunjenog.![]()
Treba se organizovati za ovo, bombardovati mailovima transfermarkt, dati im dokaze i sl.Maestro_1921 je napisao/la: ↑uto jun 06, 2023 1:20 amSvako malo neko to predloži, al ništa. Ja stvarno ne mogu da vjerujem da to može tako, da niko ne reaguje. Halo ba, frajer mrtvi pitar, diže i spušta cijene kako mu kurcu ćejf, dupla cijene klocevima kod kitara po kojim i oni sami pljuju. Još lik javno piše po forumima, pljuje po drugima, svi ga znaju, i kakav je debil, i šta radi. Pa jel taj transfermarkt baš toliko neozbiljan ili eto ne znam fkt. Jest da niko od ozbiljnijih klubova i ne gleda to, vjerovatno jer i oni znaju da mnogi rade ovo isto kao i ovaj pitarski lojavi ker. Ako možemo bilo šta uraditi po ovom pitanju kao klub, moramo. Ako bilo koga znamo da može uticati na njih, trebamo zaganjati. Nakon pola sata bi mu taraba bila na tm-u, samo da mu vide pisanje po forumu, a kamo li kad saznaju da namjerno smanjuje drugim klubovima cijene igrača, a propalitetima iz kluba za koji navija dupla cijene preko noći. Jbt zamisli navijač Intera radi za transfermarkt, stavi npr. Di Marcu cijenu 200 miliona, a Theu Hernandezu iz Milana 10 mil. Pa ako ga neko prvi dan ne bi našao i ubio evo glava. A otkaz bi svakako bio, s noge na nogu bi letio.MiroslavKruzik je napisao/la: ↑uto jun 06, 2023 12:42 amIma li klub neki način da se zvanično obrati transfermarktu oko uklanjanja ovog Zukanovica sa administracije transfermarkta za podrucje BiH?
Ma sigurno ko je radio sa Cometom zna da igraca ne mozes nikako prebaciti u postavu jer je bude u crvenom, tako da ove Price nemaju smisla. Ali ovo ne bi pustio lako ds prođe. Baca se ljaga na klub radi malog klošara koji hoce da bude menadžer a i ovaj sindikat dobro treba nagaziti.AsharaK je napisao/la: ↑pon jun 05, 2023 10:37 pmBuraz prvo igrac je registrovan u komet. Znaci savez bi trebao sebe kazniti. Radna i boravisna dozvola tu. Na osnovu cega je onda nesto nelegalno? Btw prvi komentar na tu objavu sindikata bio je ovog glupog Bulica, komentar je obrisan. U kometu trenutno milion takvih ugovora.SamoNapad je napisao/la: ↑pon jun 05, 2023 10:35 pmKomentar koji je izbrisan od Bulica jasno pokazuje ko ovo pravi. Taj sindikat je on sad iz svojih potreba povuko. E sad mi trebamo napasti sve zivo jer ovo bukvalno radi sitnih interesa lakrdija protiv nas, ljudi igraju godinama po ligama stranci niko nista ne provjerava sad zbog debila hoce da udare na nas.![]()
Ovo ustvari govori da oni ne brinu brigu o igračima ,a nije da nemaju priliku javno ukazati na te ne regularnosti....nego namjenski napadaju ondje gdje neko naruci da se napada....Dzezvar je napisao/la: ↑uto jun 06, 2023 5:51 amVeci problem je,a to bi ovi iz sindikata trebalo da vode racuna,je taj da im igraci potpusuju iste te ugovore o radu na neki yebeni minimalac te samim tim prave stetu drzavi u svakom pogledu.
Logicnije mi je da se oglase po tom pitanju.
Jbt imas klubova koji na plate potrose za sezonu koliko mi za 4 mjeseca i to je kao ok.
Ma ovo je i pitarsko maslo oni su i pokrenuli zajedno sa seljačićima menadzerima, pitar je u sindikatu i njihov bivši uposlenik koji je ovu temu nabacio sad iz njihovih interesa, da bi nas pokušali povaliti.LARSSON je napisao/la: ↑uto jun 06, 2023 9:26 amAl fascinantno mi je da je godinama slucaj da igraju na amaterskom ugovoru i cim je neki sindikat napisao da ne mogu, eh sad svi poznajh pravo, veliki strucnjaci, ocekuje se velika kazna. A da su ih prije 2 dana pitali da li moze tako, rekli bi da je sve regularno.![]()
Samo su dzaba ispali smjesnicvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑uto jun 06, 2023 10:09 amMene samo zanima da li su iz sindikata pročitali bar jedan zakon