Ma, samo dosao da kod nas ozivi karijeru, pitanje je sada hoce li u Real, Barcelonu, TOSK ili Stupcanicu .Jacksparrow je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 9:15 pmZnaci Hodzic 99 odlazi ili ja nisam lijepo tekst skapirao.
Ma, samo dosao da kod nas ozivi karijeru, pitanje je sada hoce li u Real, Barcelonu, TOSK ili Stupcanicu .Jacksparrow je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 9:15 pmZnaci Hodzic 99 odlazi ili ja nisam lijepo tekst skapirao.
Hvala
Ako zrinjski pobjedi Tuzlu a Sloboda sa Željom odigra nerješeno ili izgubi na osnovu boljeg omjera od Tuzle Leotar ostaje a Tuzla ostaje bez premijerligaša.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 9:06 pmA ima li Leotar kakvu sansu za opstanak,kakva pobjeda im treba i ko im je najdostizniji od ovih sto se bore za opstanak?
Haj živ bio saberi se malo sam sa sobom. Ako ko podržava Bašića od momenta kad se počeo spominjati kao naš mogući trener, onda sam to ja. Ali da mi je otac rođeni, ako je usrao onda to treba reći. Patimo se mi i s njim kao i s Mulalićem, ali naravno da ne ide preko noći i treba mu dati vrijeme i 1-2 prijelazna roka pa mu suditi.Zvaka72 je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 8:50 pmNemoj ni ti površno komentarisati jer si napisao najgore 3 u 5 ( pet) godina.blueboy je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 8:44 pmDe ba nemoj čitati samo površno. Nisam rekao najgore nego u top tri najgora. Još jedno koje mi je u sjećanju je također iz ove sezone, derbi u TC u Zenici, s tim da nisam siguran je li tu bilo gore prvo ili drugo poluvrijeme.Zvaka72 je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 8:37 pm
I baš najgore poluvrijeme u zadnjih 5 godina? Majke ti jesi ti gledao kup utakmicu u Mostaru. U Širokom ili u Trebinju.
Poluvrijeme odrađeno da se ne srlja i po mom mišljenju bilo je prilično OK.
Drugo je što ljudi misle da smo trebali voditi bar 3 gola razlike. Utakmica se igra 95 minuta.
Na kraju utakmice statistika kaže 11 udaraca u go a što se kod nas golmani pretvore u Nojera iz najboljih dana a protiv drugih sami sebi daju golove je baš peh.![]()
Svako ima pravo na svoje mišljenje ali ovo mi liči ma pljuvanje SS kojji za sad solidno radi i pokušava u hodu ispraviti dar mar koji je ostao iza prošlog SS. Po mom mišljenju trebalo bi im dati šansu da naprave tim i prođu pripreme pa da ih onda ljagamo.
Poz.
Gigović nama u Tuzli, Jelić u Trebinju, k'o da gledam.cala je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 9:19 pmJa sam malo gledao medjusobne omjere Leotara i ovih sto su ugrozeni i, ako sam dobro vidio, imaju bolji omjer samo sa Tuzlom dok ih svi ostali uzimaju. Postoji sansa da puste Leotar niz vodu i spase Slogu posto je u boljoj poziciji, ali to ce se najbolje vidjet po izboru sudija za utakmice.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 9:06 pmA ima li Leotar kakvu sansu za opstanak,kakva pobjeda im treba i ko im je najdostizniji od ovih sto se bore za opstanak?
Kako god okrenes, nama to ne mijenja puno situaciju i moramo po pobjedu u Tuzlu.
Prijatelju tuzla ima dva boda više od slobode slobodi igra samo pobjeda tolikoZvaka72 je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 9:31 pmAko zrinjski pobjedi Tuzlu a Sloboda sa Željom odigra nerješeno ili izgubi na osnovu boljeg omjera od Tuzle Leotar ostaje a Tuzla ostaje bez premijerligaša.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 9:06 pmA ima li Leotar kakvu sansu za opstanak,kakva pobjeda im treba i ko im je najdostizniji od ovih sto se bore za opstanak?
Ako se bude sapunjala daska Tuzli onda smo mi u Evropi.
Posušje će dobiti Velež sigurno, sloga borac a Igman garant nerješeno sa pitarima.
Bitno je da nas eventualno štimanje leotaru lansira u Evropu a to u našoj ligi nije nebitno.
Sabrao sam se ja i oduzeo jarane. Mi za cijelo proljeće sa Mulalićem nismo napravili šansi kao u 5 tekmi sa Bašićem. A to što si ti napisao u postu je klasično pljuvanje i laganje. Možda ti i podržavaš Bašića ali si jedva dočekao da pljuješ. Kritika je u redu ali reći najgora 3 poluvremena u zadnjih 5 godina je pljuvanje.blueboy je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 9:35 pmHaj živ bio saberi se malo sam sa sobom. Ako ko podržava Bašića od momenta kad se počeo spominjati kao naš mogući trener, onda sam to ja. Ali da mi je otac rođeni, ako je usrao onda to treba reći. Patimo se mi i s njim kao i s Mulalićem, ali naravno da ne ide preko noći i treba mu dati vrijeme i 1-2 prijelazna roka pa mu suditi.Zvaka72 je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 8:50 pmNemoj ni ti površno komentarisati jer si napisao najgore 3 u 5 ( pet) godina.
Svako ima pravo na svoje mišljenje ali ovo mi liči ma pljuvanje SS kojji za sad solidno radi i pokušava u hodu ispraviti dar mar koji je ostao iza prošlog SS. Po mom mišljenju trebalo bi im dati šansu da naprave tim i prođu pripreme pa da ih onda ljagamo.
Poz.
Ja sam bio ubijeđen da Tuzla ispada jer tako "žele" ali ova neočekivana pobjeda u Konjicu mijenja stvari, izgleda da im se ipak ostaje. A ako je tako sumnjam da Azmir neće uraditi sve da i ostanuZvaka72 je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 9:31 pmAko zrinjski pobjedi Tuzlu a Sloboda sa Željom odigra nerješeno ili izgubi na osnovu boljeg omjera od Tuzle Leotar ostaje a Tuzla ostaje bez premijerligaša.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 9:06 pmA ima li Leotar kakvu sansu za opstanak,kakva pobjeda im treba i ko im je najdostizniji od ovih sto se bore za opstanak?
Ako se bude sapunjala daska Tuzli onda smo mi u Evropi.
Posušje će dobiti Velež sigurno, sloga borac a Igman garant nerješeno sa pitarima.
Bitno je da nas eventualno štimanje leotaru lansira u Evropu a to u našoj ligi nije nebitno.
Opet ne kontaš. Ne tri najgora poluvremena, nego jedno od tri najgora poluvremena u zadnjih pet godina i to odgovorno tvrdim.Zvaka72 je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 9:43 pmSabrao sam se ja i oduzeo jarane. Mi za cijelo proljeće sa Mulalićem nismo napravili šansi kao u 5 tekmi sa Bašićem. A to što si ti napisao u postu je klasično pljuvanje i laganje. Možda ti i podržavaš Bašića ali si jedva dočekao da pljuješ. Kritika je u redu ali reći najgora 3 poluvremena u zadnjih 5 godina je pljuvanje.blueboy je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 9:35 pmHaj živ bio saberi se malo sam sa sobom. Ako ko podržava Bašića od momenta kad se počeo spominjati kao naš mogući trener, onda sam to ja. Ali da mi je otac rođeni, ako je usrao onda to treba reći. Patimo se mi i s njim kao i s Mulalićem, ali naravno da ne ide preko noći i treba mu dati vrijeme i 1-2 prijelazna roka pa mu suditi.Zvaka72 je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 8:50 pm
Nemoj ni ti površno komentarisati jer si napisao najgore 3 u 5 ( pet) godina.
Poz.
Poz.
IZUZETNO ...TheBlue je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 9:47 pmOvo sto ste markirali je slucaj kada imamo 3 i vise ekipa sa istim brojem bodova (vidite ispod mnozina i odigravanje kup sistema itd)
Ako imas samo 2 ekipe, onda se gleda gol razlika.... pogledajte 2 pasusa iznad...
Nama igra X u tuzli, ali da siroki ne pobjedi vise od 2 razlike...
Tako je. Prvo poluvrijeme nepotrebni eksperimenti u najbitnijoj utakmici. Nismo stvorili šansu, Posušje bilo bolje. Drugo poluvrijeme, to je to. Konstantan pritisak, napadi, rizik, dosta igrača u završnici, samim tim i dosta šansi i gol dođe prije ili kasnije.exbabilon je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 9:41 pmDrugo poluvrijeme da posluzi kao primjer kako Željo treba igrati na Grbavici, hrabro, požrtvovano, ofanzivno, s puno igrača u završnici, pa i sa rizikom, za go više.
Prvo poluvijeme da posluzi kao primjer kako Željo više nikad ne smije igrati, lutanje po terenu, najbolji igrači na klupi, eksperimenti u utakmici sezone.
Idemo dalje!
Ma, jok. Imamo mi naseg covjeka u Trebinju, redovno je tamo u Zeljinoj dukserici, dace im on sasvim dovoljnu podrsku. Jbg, ne mozemo ni mi stici na sve strane...staaarinavijac je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 9:26 pmDakle , Manijaci trebaju ići u Trebinje da "poguraju" Leotar da ne izgubi , jer je u tom slučaju nevažno kako će završiti utakmica u Tuzli
Al fakat si uporan u pm. Ja ne kontam a ti kontaš.blueboy je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 9:48 pmOpet ne kontaš. Ne tri najgora poluvremena, nego jedno od tri najgora poluvremena u zadnjih pet godina i to odgovorno tvrdim.Zvaka72 je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 9:43 pmSabrao sam se ja i oduzeo jarane. Mi za cijelo proljeće sa Mulalićem nismo napravili šansi kao u 5 tekmi sa Bašićem. A to što si ti napisao u postu je klasično pljuvanje i laganje. Možda ti i podržavaš Bašića ali si jedva dočekao da pljuješ. Kritika je u redu ali reći najgora 3 poluvremena u zadnjih 5 godina je pljuvanje.blueboy je napisao/la: ↑ned maj 21, 2023 9:35 pm
Haj živ bio saberi se malo sam sa sobom. Ako ko podržava Bašića od momenta kad se počeo spominjati kao naš mogući trener, onda sam to ja. Ali da mi je otac rođeni, ako je usrao onda to treba reći. Patimo se mi i s njim kao i s Mulalićem, ali naravno da ne ide preko noći i treba mu dati vrijeme i 1-2 prijelazna roka pa mu suditi.
Poz.
Eh sad, ti meni reci koje su to silne šanse bile u prvom poluvremenu, pa da vidimo jesam li ja u pravu ili ti?