ako imaš aplikaciju na mobitelu, klikni na utakmicu i na "tok utakmice" stoji Mekić 88 min 2 žutiSulevelicanstveni je napisao/la: ↑uto apr 18, 2023 12:31 pmGledao sam izvjestaj sa arene, hodzic i jos neko je bio sa zutim, a ne stoji Mekic.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑uto apr 18, 2023 12:28 pmna aplikaciji poslije veleža stoji da su Hodžić i Mekić zaradili 2 žutiSulevelicanstveni je napisao/la: ↑uto apr 18, 2023 12:06 pmSta mislite o sastavu sutra? Hoce li Hajdar i Mekic poceti? Prođemo li sutra, osvajamo kup.
Nema puno opcija samo što Hajdarević nije igro nikako drugi dio sezone isto ko Beća, totalno su van ritma. Uskočio je Dženis u sredinu i tu smo gdje smo...Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑uto apr 18, 2023 12:06 pmSta mislite o sastavu sutra? Hoce li Hajdar i Mekic poceti? Prođemo li sutra, osvajamo kup.
Ne znam sta kaze pravilnik ali za njihov klub je bolje da ne dolaze. Jer ako dođu bit ce tenzija velika od starta i nas ce jos više dici pa taman da nas bude 3 hiljade svi ce biti nabrijani. A ako ne dođu utakmica ce biti mirnija sto njima vise odgovara . Njihovi navijaci nisu neki faktor sto se tice glasnosti i navijanja. U Zenici pitari ih nadglasali i ako su ovi bili pod limom. Oni su samo bitni kad se o njima prica na ovakav nacin. Vidjeli smo u srijedu u kupu mogli su nam dati komplet tribinu koliko ih ima.
Ja koliko vidim u pitanju je njihova uprava, oni nece doci na utakmicu iz solidarnosti s grupicom. Nigdje ne vidjeh da se pominje nedolazak tima / neodigravanje utakmice.
Ja pomiješao
Znalo se za ovo, samo ispadamo smiješni u nekom pokušaju autoritetacipiripi je napisao/la: ↑uto apr 18, 2023 3:18 pmhttps://www.avaz.ba/sport/nogomet/82327 ... ljeznicara
Je li istina da ce doci.
Volio bih da se nasa Uprava oglasi i da kazu ko nas je natjerao na ovo ?
Zbog nase podrske i nabrijanosti nek dođu.cipiripi je napisao/la: ↑uto apr 18, 2023 3:18 pmhttps://www.avaz.ba/sport/nogomet/82327 ... ljeznicara
Je li istina da ce doci.
Volio bih da se nasa Uprava oglasi i da kazu ko nas je natjerao na ovo ?
Ma to su starinske, davno prevazidjene fore koje su mozda palile u doba Keme Hafizovica i Besima Sabica. Eto pola tima nam je rovito, vjerovatno cemo sutra doci bez pet najboljih... K'o biva, protivnik ce se opustiti pa izvesti juniore.Sulevelicanstveni je napisao/la: ↑uto apr 18, 2023 3:04 pmJusufbegovic je izjavio kako imaju unutrasnjih problema, mislim da par igraca nece da produzi ugovor.
Malo zagrijati atmosferu, docekati nesto slicno lesinarima.cipiripi je napisao/la: ↑uto apr 18, 2023 3:23 pmOvo je belaj u najavi. Zbog cjelokpune situacije i vaznosti utakmice za obje ekipe, ovo ce bas biti dramaticno na tribinama.
Ocekujem da nas standardne navijace policija na sjeveru i istoku zgura na pola tribine radi tampon zona, a nasa Uprava neka se saginje Savezu.
Kao sto sam i naveo trebali su im ponuditi dio juzne tribine, mi obezbjedili 5 % koliko MORAMO, a onda neka policija i savez razmisljaju sta se moze desiti. Uvjeren sam bi i policija i savez to odbili i mi bismo bili cisti.
Najavih ja, moglo se i očekivati ovakav razvoj situacije...samo je pitanje hoce li definitivno ismijati naš dopis o radovima na sjevernoj tribini, time da ih upravo smjeste na tu tribinu gdje je Uprava rekla da se izvode "radovi".MiroslavKruzik je napisao/la: ↑pon apr 17, 2023 11:21 amA šta ćemo ako Savez naredi da se gostujućim navijačima obezbijedi propisani broj mjesta (minimalan) na nekoj od drugih tribina osim dijela sjeveroistoka?
Je l' ko o tome razmisljao?
Sjeverozapad,možda?