Normalno da nije. Sa svakim konkurentom cemo imati jos po jednu utakmicu. Sa velezom i sirokim kuci. Pitari i borac u gostima. Pitanje je samo ko ce doci kao trener i da li ce moci razdrmati ovu ekipu.
Druze, nije valjda Basic?
Ne vidim trecu soluciju da bude neko osim njega ili Fedje, a trener svakako sutra mora biti sa ekipom.
Upravo to je poenta trenerskog posla, pa ne postoji ekipa koja ima na svakom mjestu idealne igrače (bar kod nas u ligi). Iskoristi svoje prednosti, ako slabo gradimo napada daj da po oduzetoj lopti napravimo tranziciju brzu. Pogledam golove koje smo dali u 2022 godini i shvatis da mi nemamo uigrano kretanje iz drugog plana da vezni igrač dođe u šansu. Zadnji taj neki gol bi Subasic za Meku protiv Leotara. Toliko osporavam Beca napravi par vrhunskih ubacivanja iza linije protiv veleza jer to su njegove karakteristike da uđe između iz drugog plana da osvoji prostor. Ali valjda je bilo lakše nabit ga na klupu. Puno se moglo izgraditi napada samo da se krila više spuste unutra. Ne mora svako krilo biti na liniji. Ne može Stila osvojiti 40 metara slomi se covjek kad dođe da puca nema snage. Ne znam ko ce doci na klupu ali nagledao sam se bolji terenera u omladinskim pogonima nego ovih u seniorima.ubaceni element je napisao/la: ↑ned apr 09, 2023 2:12 pmJoj kad cujem “sta ce novi trener, sta moze uraditi”
i slicno. Moze probati nesto novo umjesto onoga sto provjereno NE funckionise. Ako nemas bekove, sto moras igrati sa bekovima? Izbaci obojicu igraj sa tri stopera! Ako s jednim spicem napadaci igraju ko da imaju dvije lijeve, probaj nekad sa dvojicom zajedno, mozda se nadopune. Ako nam svi U21 izgledaju lose, probaj nekog novog U21, zasto konstantno zrtvujes Amoaha? Daj tog Kobasevica, daj Karica na go kad nam svakako i ovaj golman brani ko da igramo bez golmana. Jagodic ubaci onog skakavca Rusa na go i odnese bod pitarima (iako je taj ocajan na golu bio, samo dajem primjer neke promjene). Sta god da je, imas nesto probati, mozda bude jos gore, ali mozda bude i bolje, jer ovo sad sto imas ne funkcionise i nemas vise sta izgubiti.
Koliko njemu dajemo vremenaMiroslavKruzik je napisao/la: ↑ned apr 09, 2023 2:53 pmIzgleda da imamo novog trenera.
Bašić završio razgovor sa Upravom.
Dobrodošao!
Ako je tačna informacija, ja sam zadovoljan.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑ned apr 09, 2023 3:02 pmKoliko njemu dajemo vremenaMiroslavKruzik je napisao/la: ↑ned apr 09, 2023 2:53 pmIzgleda da imamo novog trenera.
Dobrodošao!
Od prvog dana moramo stati uz trenera ko god on bio. Vrag je odnio salu i sami smo sebi krivi.
ubaceni element je napisao/la: ↑ned apr 09, 2023 2:12 pmJoj kad cujem “sta ce novi trener, sta moze uraditi”
i slicno. Moze probati nesto novo umjesto onoga sto provjereno NE funckionise. Ako nemas bekove, sto moras igrati sa bekovima? Izbaci obojicu igraj sa tri stopera! Ako s jednim spicem napadaci igraju ko da imaju dvije lijeve, probaj nekad sa dvojicom zajedno, mozda se nadopune. Ako nam svi U21 izgledaju lose, probaj nekog novog U21, zasto konstantno zrtvujes Amoaha? Daj tog Kobasevica, daj Karica na go kad nam svakako i ovaj golman brani ko da igramo bez golmana. Jagodic ubaci onog skakavca Rusa na go i odnese bod pitarima (iako je taj ocajan na golu bio, samo dajem primjer neke promjene). Sta god da je, imas nesto probati, mozda bude jos gore, ali mozda bude i bolje, jer ovo sad sto imas ne funkcionise i nemas vise sta izgubiti.
Sretno Bašiću, povedi golmana Velić i Sandija NuhanovićaMiroslavKruzik je napisao/la: ↑ned apr 09, 2023 2:53 pmIzgleda da imamo novog trenera.
Dobrodošao!