Sheldon je napisao/la: ↑sub mar 18, 2023 1:17 pm
Glas Razuma je napisao/la: ↑pet mar 17, 2023 4:08 pm
Amar Kamatar odbija dogovor za reprogram i samim time dovodi licencu u pitanje. Nije to nista neocekivano.
Postovanje gospodine sa nickom Glas Razuma, velika Vas je cast vidjeti na forumu. Nadam se da ste dobro i zdravo. Zelio sam Vam postaviti jedno pitanje. Sada kada smo i zvanicno kao klub u sporu sa Amarom Kamatarom Osimom, da li je to dovoljno dobar znak da smo raskrstili sa njim za sva vremena i samim tim ispunili osnovni uslov kako biste nam ucinili tu cast i postali jedan od sponzora kluba.
Unaprijed zahvalan na odgovoru,
Sheldon.
Kao bivsi sponzor Zeljenicara samo je moja odluka kada cu pozeljeti da ponovo postanem isti. Obzirom da nismo kao sto si napisao "raskrstili za njim za sva vremena", a to ce se desiti onog trenutka kada bude osudjen za nedjela odgovor ti se sam namece. Ne samo on vec i svi oko njega koji su na neki nacin ostetili Zeljeznicar.
Biti sponzor kluba je cast sponzoru a obaveza svakog navijaca Zeljeznicara koji je sponzor je da tako to posmatra.
PS. Za razliku od nekolicine vas koji se javljate u porukama da psujete, makar ste uzivo uvijek izbjegavali to da kazete ti si se makar potrudio da beletristicki ispravno sastavis smislenu poruku. Pohvale.