Zaradjuju vise od doktora, advokata, pekara i puno puno drugih korisnijih zanimanja za koja treba nekakva skola i nekakvo znanje.
Ma ja sam davno pisao o tom preplaćivanju igrača za ovaj nivo fudbala koji igraju i u odnosu na druga zanimanja za koja je potrebno ozbiljno školovanje, ne samo naših igrača nego generalno u ligi.Grbavica je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 3:39 pmZaradjuju vise od doktora, advokata, pekara i puno puno drugih korisnijih zanimanja za koja treba nekakva skola i nekakvo znanje.
Za 6 glava bi vi meni igrali. Nevjerovatno je da ljudi osnove ne znaju, nevjerovatno da najobicniji pas sljedecem do sebe toliko zakomplikuju i vrlo cesto pogrijese, nevjerovatno da je Santos toliko vec kod nas a da mu niko nije skreno paznju na zavrsnicu.
Suma sumarum, preplaceni su kako igraju, a ako Edis ima 4 milje platu, to je tek posebna tema i zlocin prema covjecnosti
Ako remi ovdje izvucemo bice dobro. Sloga do sad konkretnija.
Jest, vidiš kako je teško, kako lopta skače. Obje ekipe se odlučuju za duge lopte, jer je preteško voditi loptu i igrati po zemlji.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 3:33 pmMozel se pet pasova uvezat jel problem toliki
Teren je toliko loš da bi na njemu Zrinjski jedna vodio dva gola razlike na poluvremenu.Maestro_1921 je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 3:38 pmMa nema igre po ovakvom terenu, samo nabijat i bunariti, pa šta uđe..
Ma razumijem da je tesko i vidi se, ali na svakoj utakmici je isto. Dodavanja napamet, lopte iz zadnje linije nikome, nesigurnost. Nije to samo ova utakmica.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 3:54 pmJest, vidiš kako je teško, kako lopta skače. Obje ekipe se odlučuju za duge lopte, jer je preteško voditi loptu i igrati po zemlji.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned mar 12, 2023 3:33 pmMozel se pet pasova uvezat jel problem toliki
Santos raspoložen.
Ovo je idealno za Amoaha, odmah ga uvesti u drugom poluvremenu. Drljo pretanak. Nije ovo teren za njeg.
Armin se poslije žutog sastavio do tad, katastrofa. Vjerovatno dok se malo navikao na teren.
Bolji smo, možemo ovo dobiti.