Nista ispod miliona al eto ode besplatnoSIMA_SIMAU je napisao/la:Kakav cirkus i transfer politika...Malica si barem mogao prodati za 100.000€.
Ako vec ide tako onda nastavite dalje.
Ne znam sto prozivas covjeka. Nije naglasio do koje srijede
Tuzba iz 2019 godine sta tu nije jasno....Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri feb 01, 2023 12:01 pmCuj providni, tuzba dosla, Boze sacuvaj. Kad prebaci u pogon aplaudiracemo.
Malicu se nesto dugovalo, mislim da zbog toga ide i zbog cinjenice da je Jasar tu, a svakako je neozbiljno da ide igrac kojeg smo afirmisali i koji za Zelju ima ne znam tacno koliko utakmica, ali dovoljno da se uzme makar gajba jabuka jer ima 22 godine. Ali sta ces. Tako nam grah pao.
Ma ne vrijedi ti objašnjavati. Da nacrtaš oni neće i ne žele to prihvatit jer im nije to u cilju. Oni se pale na samu spomen Senada u bilo kojem kontekstu. Ovo sada im je leglo samo tako da liječe svoje frustracije..Dzezvar je napisao/la: ↑sri feb 01, 2023 12:22 pmTuzba iz 2019 godine sta tu nije jasno....Mulalic Edis je napisao/la: ↑sri feb 01, 2023 12:01 pmCuj providni, tuzba dosla, Boze sacuvaj. Kad prebaci u pogon aplaudiracemo.
Malicu se nesto dugovalo, mislim da zbog toga ide i zbog cinjenice da je Jasar tu, a svakako je neozbiljno da ide igrac kojeg smo afirmisali i koji za Zelju ima ne znam tacno koliko utakmica, ali dovoljno da se uzme makar gajba jabuka jer ima 22 godine. Ali sta ces. Tako nam grah pao.
Logican slijed dogadjaja kakve su varalice bile u klubu.
Generalno znalo se je za istu i tada cak se i pisalo ovdje.
I nije u redu da lazes pa makar i za cifru koja je u pitanju.
Na kraju potpisat ce covjek sporazum o odgodi placanja.
A što mora biti normalan, nek bude eto nenormalan (S.K.