Imamo mi Beganovica, jest da nije napadač ali nema veze može ipak igrati špica...
Dje ga bolan necu spominjati, pa i djeci cu pricati kako je bio prvi napadac sa jednom asistencijom (slučajnom) i 0 golova.
To si u pravu, iskreno cisto sumnjam da je kriv za neke bodove, jer realno receno nije se nikad ni nasao u prilici za postizanje gola.
Treba biti realan i reći da su obojica debelo ispod ostatka našeg ofanzivnog dijela ekipe. Dzenis pogotovo, njegovo simuliranje trcanja i simuliranje faulova je postalo degutantno. Haracic bolji ali jos uvijek je to daleko od onoga sto nama treba. Nadam se i vjerujem da ce doci dobar spicAsharaK je napisao/la: ↑sub jan 21, 2023 10:12 pmTo si u pravu, iskreno cisto sumnjam da je kriv za neke bodove, jer realno receno nije se nikad ni nasao u prilici za postizanje gola.
Salu na stranu, treba bit realan i rec da je Haracic za njega Benzema, ovaj bar ima neko kretanje i nadje se u prilici, i nije los glavom. Nama treba brz napadac, koji moze ispratit Santosa i Amoaha vise nego nekakav od 2metra.
Nismo isti!
Ma ljudi su ko na iglama, svi jedva cekaju da pocne realno, a i malo nas ova skupstina sve poljuljala.volimtezeljo je napisao/la: ↑sub jan 21, 2023 10:35 pmNismo isti!
Njih par svjesno iznose gluposti i lazi. Nije prvi put.
Niko nije u tom naboju bio, dok nisu poceli lupati.
I Ako dodje,hoce li igrati?
Za koga uopste taj Kocevic igra sad?
Danas je mlad mjesec i Merkur je direktanstorm_raider je napisao/la: ↑sub jan 21, 2023 11:14 pmJa ne znam je li danas pun mjesec ili je Merkur retrogradan, ali nemojte se raspravljati. Posljednje upozorenje.
Juniori Rijeke
Doslovno
Uzimamo li titulu?Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned jan 22, 2023 12:43 amDanas je mlad mjesec i Merkur je direktanstorm_raider je napisao/la: ↑sub jan 21, 2023 11:14 pmJa ne znam je li danas pun mjesec ili je Merkur retrogradan, ali nemojte se raspravljati. Posljednje upozorenje.
Uzimamo. Nekad.storm_raider je napisao/la: ↑ned jan 22, 2023 10:09 amUzimamo li titulu?Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned jan 22, 2023 12:43 amDanas je mlad mjesec i Merkur je direktanstorm_raider je napisao/la: ↑sub jan 21, 2023 11:14 pmJa ne znam je li danas pun mjesec ili je Merkur retrogradan, ali nemojte se raspravljati. Posljednje upozorenje.