Leon_Professional je napisao/la: ↑pon okt 29, 2018 11:01 amTresla se gora, rodio se mis.
Sve po starom, guraj pod tepih. Majku **** kolki je taj nas tepih sta sve stade pod njeg.
Leon_Professional je napisao/la: ↑pon okt 29, 2018 11:01 amTresla se gora, rodio se mis.
Sve po starom, guraj pod tepih. Majku **** kolki je taj nas tepih sta sve stade pod njeg.
Na ovome se ne smije (o)stati.Danas mora neko da ode, nešto mora da se prelomi, vakat je.Sezona je ionako halal, jeste da prvo mjesto bježi 5 bodova ali mi nismo tim, nismo klapa!Leon_Professional je napisao/la: ↑pon okt 29, 2018 11:01 amTresla se gora, rodio se mis.
LARSSON je napisao/la: ↑pon okt 29, 2018 11:02 amLeon_Professional je napisao/la: ↑pon okt 29, 2018 11:01 amTresla se gora, rodio se mis.
Meni su to smjesne price, sta mu ima neko smetati, dosadasnji rezultati ove uprave to pokazuju o kakvim je ljudima rijec. Ne znaju oko ekipe (famozni segment) ali oko bizinisa, poslovanja, infrastrukture, prava - zakona, su fantasticni.JUG je napisao/la: ↑pon okt 29, 2018 10:59 amJa ne znam kako vam se da polemisati o Amaru Osimu. Covjek je otvoreno rekao Senadu da nece u klub jer mu smetaju odredjeni ljudi u upravi, ne smeta mu Senad, nego mu smetaju odredjeni likovi. Ne moze, nece, ne smije da radi sa nijima, sta ja znam, ali mu smetaju. Dva tri puta su imali sastanak, sjedili Amar i Senad, Senad ga da ne kazem molio da preuzme, on nece.
Upravo to sto su izuzetno kompetentni u biznisu, imam nadu da ce uraditi prave stvari, tj da ce napraviti sledeci korak i da naprave konstrukciju kluba koji omogucava privatni kapital, gdje se ima budzet npr od 2 mio i da imas trenera poput Amara ili Keka. Onda se nesto mozemo i nadati. Sto bi se Amar vratio kod nas kad nema budzet za ozbiljne stvari? Ili bilo koji trener koji ima ambicije da napravi ekipu koja moze igrati ozbiljnije evropske utakmice kao Rijeka ili Osijek.Elegant je napisao/la: ↑pon okt 29, 2018 11:10 amMeni su to smjesne price, sta mu ima neko smetati, dosadasnji rezultati ove uprave to pokazuju o kakvim je ljudima rijec. Ne znaju oko ekipe (famozni segment) ali oko bizinisa, poslovanja, infrastrukture, prava - zakona, su fantasticni.JUG je napisao/la: ↑pon okt 29, 2018 10:59 amJa ne znam kako vam se da polemisati o Amaru Osimu. Covjek je otvoreno rekao Senadu da nece u klub jer mu smetaju odredjeni ljudi u upravi, ne smeta mu Senad, nego mu smetaju odredjeni likovi. Ne moze, nece, ne smije da radi sa nijima, sta ja znam, ali mu smetaju. Dva tri puta su imali sastanak, sjedili Amar i Senad, Senad ga da ne kazem molio da preuzme, on nece.
I sta je problem da Amar uskoci, postane dio tima neka brine o ekipi kao trener, eto mu Beslije SD-a, zna ga dobro.
Upravu si ali si otisao u skroz drugom smjeru, sve je ovo tacno za privatni kapital i to je ispravan put, nas klub ce sam od sebe da pravi pare mimo pravljenja i prodaje igraca.LeBlue je napisao/la: ↑pon okt 29, 2018 11:17 amUpravo to sto su izuzetno kompetentni u biznisu, imam nadu da ce uraditi prave stvari, tj da ce napraviti sledeci korak i da naprave konstrukciju kluba koji omogucava privatni kapital, gdje se ima budzet npr od 2 mio i da imas trenera poput Amara ili Keka. Onda se nesto mozemo i nadati. Sto bi se Amar vratio kod nas kad nema budzet za ozbiljne stvari? Ili bilo koji trener koji ima ambicije da napravi ekipu koja moze igrati ozbiljnije evropske utakmice kao Rijeka ili Osijek.Elegant je napisao/la: ↑pon okt 29, 2018 11:10 amMeni su to smjesne price, sta mu ima neko smetati, dosadasnji rezultati ove uprave to pokazuju o kakvim je ljudima rijec. Ne znaju oko ekipe (famozni segment) ali oko bizinisa, poslovanja, infrastrukture, prava - zakona, su fantasticni.JUG je napisao/la: ↑pon okt 29, 2018 10:59 amJa ne znam kako vam se da polemisati o Amaru Osimu. Covjek je otvoreno rekao Senadu da nece u klub jer mu smetaju odredjeni ljudi u upravi, ne smeta mu Senad, nego mu smetaju odredjeni likovi. Ne moze, nece, ne smije da radi sa nijima, sta ja znam, ali mu smetaju. Dva tri puta su imali sastanak, sjedili Amar i Senad, Senad ga da ne kazem molio da preuzme, on nece.
I sta je problem da Amar uskoci, postane dio tima neka brine o ekipi kao trener, eto mu Beslije SD-a, zna ga dobro.
Pod uslovom da se Blagojevic, Bogicevic, Zajmovic i Zec posalju na tribine. Inace koje nam fajde ako Oda nastavi.AdmirA je napisao/la: ↑pon okt 29, 2018 11:04 amNa ovome se ne smije (o)stati.Danas mora neko da ode, nešto mora da se prelomi, vakat je.Sezona je ionako halal, jeste da prvo mjesto bježi 5 bodova ali mi nismo tim, nismo klapa!Leon_Professional je napisao/la: ↑pon okt 29, 2018 11:01 amTresla se gora, rodio se mis.
Neko sinoć reče Dino Đurbuzović. Džaba vam sve ako korov iz ekipe ne odstranite. Ili pustite Odovića da radi ili dovedite Amara Osima.Ostalo NIŠTA !
I onda ga opet pojedinci prozivaju.Onaj priziva Arezinu.Ovi neki bi ostavili Odovica pa bi nakon 3 pobjede sve zaboravili i rekli neka i njega.Ne znaju ni mnogi navijaci sta zele.Cirkus teski.plavi brat je napisao/la: ↑pon okt 29, 2018 10:03 amTobejarabi,sta mi necemo dozivitNEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 11:35 pmTreba.Da nam Ado kaze kako nas je iznenadila cinjenica da smo ostali s igracem vise pa slabije igrali...![]()
![]()
![]()
Evo ti trener na presici place kako nema igraca koji znaju driblati a Arezina mu sjedi na klupi. Pa probaj sa njim protiv raspale zvijezde i Goska, pa vidi kakav ce ti biti.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon okt 29, 2018 11:42 amI onda ga opet pojedinci prozivaju.Onaj priziva Arezinu.Ovi neki bi ostavili Odovica pa bi nakon 3 pobjede sve zaboravili i rekli neka i njega.Ne znaju ni mnogi navijaci sta zele.Cirkus teski.plavi brat je napisao/la: ↑pon okt 29, 2018 10:03 amTobejarabi,sta mi necemo dozivitNEZALAGANJE je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 11:35 pmTreba.Da nam Ado kaze kako nas je iznenadila cinjenica da smo ostali s igracem vise pa slabije igrali...![]()
![]()
![]()