Konačno neko da kaže. Stari loši, mladi gori od njih. Za ozbiljan rezultat nam trebaju bolji igrači na apsolutno svakoj poziciji, osim Cocinoj, eventualno Hodžićevoj, ukoliko ga se vrati u vezu i tu pokaže zavidan kvalitet.
U pravu si, zaboravih na Galića. Mislim da on može puno bolje od ovog što igra, ali da bi imao mjesta u nekom budućem, puno jačem i ambicioznijem, Želji.exbabilon je napisao/la: ↑ned maj 01, 2022 12:38 amNe bih se ja ni Galica tako lako odricao. Za Cocu ce se kroz vrijeme svakako morati traziti mladja alternativa, a Galic bi mogao biti dugorocno rjesenje desno. Od ostalih, probati Armina u sredini i tu izvuci maksimum iz njega. Ostaviti par mladjih momaka tu, i praviti remont definitivno.
edit: pod uslovom da investitor dodje i ulozi u ekipu. U suprotnom kopat i rukama i nogama da zadrzit postojeci kadar i izboris opet opstanak..
Ma haj bgt zato ne fula(ju) svaki dan story na Instagramu baciti
🤍
🤍
🤍
Bendera ostaviti obavezno, mi ćemo teško boljeg golmana dovesti. Jako je napredovao pod Hasagićem, pouzdan, ima najviše utakmica bez primljenog gola u ligi.
Istina, Hasagic radi odlican posao sa njim.
Meni je nesto bas urezan u sjecanje njegov dribling protiv Malage na lavoru, Kiki Musampa proletio direkt na guzicu.
Znao je Keno opasno kiksati, ali po meni najbolji nas golman od rata.storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 01, 2022 12:35 pmBukvalno.