I Borac se osipa.
Nadam se da ćemo u novu sezonu krenuti neporaženi iako su oni i dalje favoriti.
Slazem se, ici ce to do 3000.
Inace smo ekipa( a i liga) koja gaji brzi, moderni nogomet, sa fizicki dominantnim, brzim i eksplozivnim igracima, pa Durakovic nema mjesta. Ne kazem da se ne treba i ne moze nadograditi bar fizicki i u duel igri, ali nismo liga petice yebote...thierryhenry21 je napisao/la: ↑uto jul 13, 2021 6:01 amVjeruj drug, prespor je. Današnji profesionalni fudbaler ne smije biti spor. On od svega ima samo šut(koji je stvarno dobar, da njeg nema ne bi mogo za pionire igrat) i taj dugi pas. To za Teslu ne bih rekao da je istina, ali znam da je prije pio i pušio shishe stalno, čak sam čuo i da je radio ponekad u mahali xd
Sve si dobro sročio, ali ovaj mali je prespor za bilo kakvog ozbiljnog igrača, rekacija kao zalazak sunca. Da se razumijemo, trenutno nemamo boljeg, tako da...Veteran1965 je napisao/la: ↑uto jul 13, 2021 11:06 amInace smo ekipa( a i liga) koja gaji brzi, moderni nogomet, sa fizicki dominantnim, brzim i eksplozivnim igracima, pa Durakovic nema mjesta. Ne kazem da se ne treba i ne moze nadograditi bar fizicki i u duel igri, ali nismo liga petice yebote...thierryhenry21 je napisao/la: ↑uto jul 13, 2021 6:01 amVjeruj drug, prespor je. Današnji profesionalni fudbaler ne smije biti spor. On od svega ima samo šut(koji je stvarno dobar, da njeg nema ne bi mogo za pionire igrat) i taj dugi pas. To za Teslu ne bih rekao da je istina, ali znam da je prije pio i pušio shishe stalno, čak sam čuo i da je radio ponekad u mahali xd
Zato što ne gajima, zato smo imali rezultate kakve smo imali.Veteran1965 je napisao/la: ↑uto jul 13, 2021 11:06 amInace smo ekipa( a i liga) koja gaji brzi, moderni nogomet, sa fizicki dominantnim, brzim i eksplozivnim igracima, pa Durakovic nema mjesta. Ne kazem da se ne treba i ne moze nadograditi bar fizicki i u duel igri, ali nismo liga petice yebote...thierryhenry21 je napisao/la: ↑uto jul 13, 2021 6:01 amVjeruj drug, prespor je. Današnji profesionalni fudbaler ne smije biti spor. On od svega ima samo šut(koji je stvarno dobar, da njeg nema ne bi mogo za pionire igrat) i taj dugi pas. To za Teslu ne bih rekao da je istina, ali znam da je prije pio i pušio shishe stalno, čak sam čuo i da je radio ponekad u mahali xd
Da je mladja generacija takva, ne bi ti penzioneri imali stadiona za te godisnje. 100 godina je klub opstao zbog borbe, i sad ce.Blueworld21 je napisao/la:Juce djevojka koja prodaje godisnje kaze pred nas par koji smo bili da su penzioneri prvi dosli i sve pokupovali. Oni su jos ostali kao dokaz vjecne ljubavi prema klubu, gdje ne gledaju koji je klub na tabeli, ko mu je predsjenik i trener. Da je 30 posto jos takvih u mladjim generacijama puno bi lakse prebrodili mnoge probleme.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Onda smo se sreli
Hoce li im Maminjo i bh. papire srediti? Imamo vec dovoljno stranaca a ni za njih ne mozemo dobiti radne dozvole.Minjore je napisao/la:Dva dobra igraca iz Dinama II su odbili posudbe kod nas. Međutim, posto je islo preko Mamica nije iskljuceno da nam se pridruzi makar jedan jer je Maminjo bas ljut zbog tih "odbijenica".
Imamo 3 stranca, Bender, Blažević i Bruno.amar92 je napisao/la: ↑uto jul 13, 2021 2:15 pmHoce li im Maminjo i bh. papire srediti? Imamo vec dovoljno stranaca a ni za njih ne mozemo dobiti radne dozvole.Minjore je napisao/la:Dva dobra igraca iz Dinama II su odbili posudbe kod nas. Međutim, posto je islo preko Mamica nije iskljuceno da nam se pridruzi makar jedan jer je Maminjo bas ljut zbog tih "odbijenica".
Mislim daj Boze da dodju, ali sumnjam.
Samo 3 i mogu u zapisnik ili sam nesto pobrkao?AsharaK je napisao/la:Imamo 3 stranca, Bender, Blažević i Bruno.amar92 je napisao/la: ↑uto jul 13, 2021 2:15 pmHoce li im Maminjo i bh. papire srediti? Imamo vec dovoljno stranaca a ni za njih ne mozemo dobiti radne dozvole.Minjore je napisao/la:Dva dobra igraca iz Dinama II su odbili posudbe kod nas. Međutim, posto je islo preko Mamica nije iskljuceno da nam se pridruzi makar jedan jer je Maminjo bas ljut zbog tih "odbijenica".
Mislim daj Boze da dodju, ali sumnjam.
4 mogu koliko se ja sjećam.