Mislim da bi to i najpoštenije bilo da kamatara isplate navijači, jer oni su i kumovali ovome. Iako nisam podržavao ulazak kamatara na onakav način, pristao bi na ovo što ti pišeš.tm87alem je napisao/la: ↑pon maj 17, 2021 12:09 pmTaman sad da vidimo ko će od navijača pomoći klub koji voli i za koji navija? Može li nas 1000 skupiti po 700 KM i isplatiti šefa svega i svačega u klubu'? Pod uslovom da je to ta cifra, a i ona je vjerovatno oboriva na sudu i kad se tačno utvrde sve činjenice, ali samo sa ljudima koji će pravedno to sve voditi, taj i druge postupke ka ozdravljenju našeg jedinog Želje. Za početak, isplatiti mu zaostale plate do kraja ugovora, a za ostalo neka čeka sudski epilog, samo što sa pravim ljudima u i oko kluba, neće biti otkazivanja punomoći advokatima koji zastupaju Klub. Ako je ta cifra cca. 200.000 KM (do kraja ugovora i zaostale plate), onda se to puno lakše može isplatiti. Naravno, uz atmosferu i povjerenje koje smo imali za vrijeme ekipe koju je predvodio Senad, a tada su navijači sponzorisali tribinu Istok sa 700.000 KM. Sve se može kad se hoće. Najgore od svega je što željovci šute, a ne vidim nikog ko želi da se uhvati ukoštac sa nagomilanim problemima, zato nam i jeste "Del Boy" na čelu Kluba, na sramotu svih nas! Moramo se pokrenuti, zarad opstanka nečeg što jako volimo i što je neraskidivi dio svih nas!
ŽELJEZNIČAR!
Slažem se. Od muke sam ovo napisao. S tim da i Jasku dođemo određenu cifru (ne znam koju, sigurno nije mali iznos), sve u svemu "veselo nam je pravo", ali mislim da nije bezizlazna situacija, kako je neki žele predstaviti i da možemo mukotrpnim radom "svi za jednog, jedan za sve", izaći na "zelenu granu".plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon maj 17, 2021 12:19 pmtm87alem je napisao/la: ↑pon maj 17, 2021 12:09 pmTaman sad da vidimo ko će od navijača pomoći klub koji voli i za koji navija? Može li nas 1000 skupiti po 700 KM i isplatiti šefa svega i svačega u klubu'? Pod uslovom da je to ta cifra, a i ona je vjerovatno oboriva na sudu i kad se tačno utvrde sve činjenice, ali samo sa ljudima koji će pravedno to sve voditi, taj i druge postupke ka ozdravljenju našeg jedinog Želje. Za početak, isplatiti mu zaostale plate do kraja ugovora, a za ostalo neka čeka sudski epilog, samo što sa pravim ljudima u i oko kluba, neće biti otkazivanja punomoći advokatima koji zastupaju Klub. Ako je ta cifra cca. 200.000 KM (do kraja ugovora i zaostale plate), onda se to puno lakše može isplatiti. Naravno, uz atmosferu i povjerenje koje smo imali za vrijeme ekipe koju je predvodio Senad, a tada su navijači sponzorisali tribinu Istok sa 700.000 KM. Sve se može kad se hoće. Najgore od svega je što željovci šute, a ne vidim nikog ko želi da se uhvati ukoštac sa nagomilanim problemima, zato nam i jeste "Del Boy" na čelu Kluba, na sramotu svih nas! Moramo se pokrenuti, zarad opstanka nečeg što jako volimo i što je neraskidivi dio svih nas!
ŽELJEZNIČAR!
Ma nije sergija pa da mu se skuplja od random ljudi i daje, nek se bori i rukama i nogama... Lik ko da hljeba nema jesti pa se bori za zaostalih par plata od 6-7 stoja a ne hejbet plata po 8-10 hiljada + kamata
gledajuci sv sto radi covjek makar NESTO pokusava pokrenuti i bez promjene statuta mozemo ove "male stavr" tipa ovi start upovi a za pare sponzore investitore treba promjeniti statut a to koce draguljce i sampanj ekipa a ceric se tome nemoze oduprijeti sam.zato skupstinari pod 1 otjerati kancer gore pomenuti draguljce i kamarila mu i onda ce sve biti bolje.na gospodina Misimovica zaboravite nije covjek lud da nas po drugi put vadi iz govana,kada je on htio s draguljcetom saradjivati ovaj ga je otjerao.AsharaK je napisao/la: ↑pon maj 17, 2021 1:28 pmOve stvari koje Ceric radi su odlicne za stabilan klub. Imam osjecaj da jedini nesto radi i pokusava, stvara od Zelje brend i komercijalizuje ga. Ove ostale ublehe iz UO ne bih ni komentariso, oni nista i ne rade da bi se komentarisali. Ceric je najmanji krivac 1 kroz 1.
Nista smo ako kozaru ne predjemoOmar500 je napisao/la:
Po tebi je Krcmarevic otisao zbog navijaca? Zar nije sam rekao da je razlog raskorak veliki izmedju ambicija i realnosti, onoga sto imamo u tom trenutku?avlami97 je napisao/la: ↑pon maj 17, 2021 3:51 pmKarma je fakat čudo. Krčmarević nas vodio 5 utakmica, a od toga 3 u Evropi (dvije pobjede protiv Narve i poraz protiv Apolona iz Limasola) i prve dvije u prvenstvu (obje gostujuće) pobjeda protiv GOŠKA i poraz od Čelika identičnim rezultatom od 1:0 i odmah "navijači" ulaze u tunel da pokažu kako on nije za Želju.
Baka nas vodio 4 tekme - 1 remi i 3 poraza. Tada se govorilo kako mijenjamo trenere kao na traci, a u stvari mijenjali ih "navijači" u tunelu "vaspitnim" razgovorima. Krčma gospodin, odmah podnio ostavku, jer je vidio da bagra želi preuzeti Klub, što im se nakon par mjeseci i ostvarilo i to proslavili kao Dan pobjede Željezničara uz šampanjac.
Željin krah je počeo pučem na Bradini 2000. godine, kada je Željo bio lider na tabeli i koračao ka tituli.. Stariji znaju o čemu se radi. Tada nam dolazi "Amar zna" uz enormnu platu i za ono i za ovo vrijeme. Lovu od karata sa prebukiranog Koševa protiv Newcastla rastalio sa najtrofejnijim Željinim izdankom poznatijim kao Violina. Željo je tada zaradio najviše love u dotadašnjoj historiji, a mi uvaljeni do balčaka i od tada, pa sve do sada se pokušavamo vaditi, a svi znamo da majka ne kara zbog kockanja nego zbog vađenja. Drugi mandat "Amar zna" nas je još više gurnuo u dubiozu svojim nezakonitim poslovanjem i prijavljivanjem samo Srđana Stanića na PIO/MIO.
Došla je garnitura ljudi koja je sva ssranja pokušala sanirati uz gradnju stadiona i probala napraviti sportski rezultat. U dosta stvari su ostvarili zapažene rezultate, ali opet dolazi "Amar zna" i vraća nam Stanića da nam objasni šta je Željo.
Mnogi spominju da treba krenuti od nule. No, nažalost od nule mi ne možemo krenuti, jer smo u debelom minusu. Možda, ali samo možda, bi Misimović mogao popraviti trenutnu situaciju i to pod uslovom da se "Amar zna" i sve njegove pristalice ušute i ne progovore ni jedne jedine riječi do kraja svog života. U suprotnom, Željo treba tražiti provjerenog i u praksi dokazanog Stečajnog upravnika. Ako ga ne pronađemo, neka nam je dargi Bog na pomoći,
Misimovic se nece vratiti.Tu opciju trebamo iskljuciti.Nazalost....staaarinavijac je napisao/la: ↑pon maj 17, 2021 5:10 pmAko bi u klub htio doći neko bolji od Misimovića , OK ,ako ne , onda obavezno Misimović.
Ko god je protiv dolaska Misimovića ili za ostanak AO zaslužuje da bude počasni član bordobijelih i najpoštenije je da se preseli na Jezero i harlauče na onoj vjetrometini.
Idemo na jesen u top 3
Da stvari budu jos glasnije i teže na toj slici samo Velež trenutno igra u najjačem rangu, a taj niz napravljen nakon sto su imali situaciju kakvu mi imamo sada. Samo sto kod njih je bilo tako pa je dosao covjek i izvukao ih iz blata, a kod nas je bilo sve okej dok nije dosao čovjek i gurnuo nas tu gdje smo. Dva čovjeka, drugačije ambicije i ciljevi. Jebiga.