Jehova lojavi nesposobnjakovic.FUJ FUJ FUJ....
Ima pravo ali nema para da se plati raskid.
Može se rasporediti na drugu poziciju u klubu? Ili u ugovoru piše da ne postoji ta opcija?
Ovo bi najbolje bilo pa lojavko poklopi sva mjesta u klubu.Bruka sta se radi i to na 100.godisnjicu.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pon apr 05, 2021 3:11 pmCericu i clanovi Uprave podnesite ostavku, pa nek Amar bude i predsjednik kluba zvanicno!
Meni je cudan i prelazak Guse. Pisalo se da nas ne moze tuziti jer ima ugovor o djelu. Nisam upucen u te procedure, samo sam procitao negdje.Veteran1965 je napisao/la: ↑pon apr 05, 2021 3:22 pmMože se rasporediti na drugu poziciju u klubu? Ili u ugovoru piše da ne postoji ta opcija?
Sam je trazio da predje.mamba21 je napisao/la: ↑pon apr 05, 2021 4:02 pmMeni je cudan i prelazak Guse. Pisalo se da nas ne moze tuziti jer ima ugovor o djelu. Nisam upucen u te procedure, samo sam procitao negdje.Veteran1965 je napisao/la: ↑pon apr 05, 2021 3:22 pmMože se rasporediti na drugu poziciju u klubu? Ili u ugovoru piše da ne postoji ta opcija?
Ko ga je prekomandovao? Ko je bio golmanski trener, pa on dolazi? Hoce li potpisati novi ugovor da nadoknadi ovo sto mu se duguje ili ce ostati na ugovoru o djelu i cekati pare?
Ako je vec jednom pokusao da nas tuzi, sa razlogom naravno, znaci da ce opet to rado iskoristiti.
Ps Fejzic novi golmanski
Sumnjivostorm_raider je napisao/la: ↑pon apr 05, 2021 4:04 pmSam je trazio da predje.mamba21 je napisao/la: ↑pon apr 05, 2021 4:02 pmMeni je cudan i prelazak Guse. Pisalo se da nas ne moze tuziti jer ima ugovor o djelu. Nisam upucen u te procedure, samo sam procitao negdje.Veteran1965 je napisao/la: ↑pon apr 05, 2021 3:22 pm
Može se rasporediti na drugu poziciju u klubu? Ili u ugovoru piše da ne postoji ta opcija?
Ko ga je prekomandovao? Ko je bio golmanski trener, pa on dolazi? Hoce li potpisati novi ugovor da nadoknadi ovo sto mu se duguje ili ce ostati na ugovoru o djelu i cekati pare?
Ako je vec jednom pokusao da nas tuzi, sa razlogom naravno, znaci da ce opet to rado iskoristiti.
Ps Fejzic novi golmanski