Koliko se ja razumijem ovo 0:3 , pa 3:3 ide na "one" sajtove.

Koliko se ja razumijem ovo 0:3 , pa 3:3 ide na "one" sajtove.
Stephen King ne bi bolje napisao scenarij.pestabudimpesta je napisao/la: ↑pon jan 18, 2021 8:21 pmKoji bi zanr bili, taj film bi prekucao, pali bi serveri na netflixu, zadnjih 8 godina, Titanic bi veseliji bio
Skeptik sam prema cijeloj ovo prici, ali kredibilitet gg.ba je od njihovog nastanka upitan. Pa kada je Selimovic ulazio u Klub bez ikakvog plana i programa, ne da nije bilo kritike nego je predstavnik gg.ba portala medju prvima cuclao sampanjac. Toliko o njima.Veteran1965 je napisao/la: ↑pon jan 18, 2021 8:14 pmPa onda se ne sikiramo, u redu je sve. Ako smo tako složni kako kažeš, prolazi na skupštini 100%. Samo...malkice se Amar šprdo sa Vedranovom i Gredinom pričom.A članak na gg ide više u prilog moje nego tvoje teorije...super1 je napisao/la: ↑pon jan 18, 2021 8:03 pmNije istina da je Amar protiv ove priče!! Vukotić je po meni jedan od boljih primjera kako se navijač FK Željezničar treba da ponaša i kako voli klub . A vjeruj te mi da je Amar za ovu priču kao i većina Željovaca(99% su oduševljeni)koji su saslušali ideju Vukotića .
Isti scenario kao 2018, članak i onda juriš na forumu, nismo naivni i djeca, znamo iz čije kuhinje je to.storm_raider je napisao/la: ↑pon jan 18, 2021 8:42 pmSkeptik sam prema cijeloj ovo prici, ali kredibilitet gg.ba je od njihovog nastanka upitan. Pa kada je Selimovic ulazio u Klub bez ikakvog plana i programa, ne da nije bilo kritike nego je predstavnik gg.ba portala medju prvima cuclao sampanjac. Toliko o njima.Veteran1965 je napisao/la: ↑pon jan 18, 2021 8:14 pmPa onda se ne sikiramo, u redu je sve. Ako smo tako složni kako kažeš, prolazi na skupštini 100%. Samo...malkice se Amar šprdo sa Vedranovom i Gredinom pričom.A članak na gg ide više u prilog moje nego tvoje teorije...super1 je napisao/la: ↑pon jan 18, 2021 8:03 pm
Nije istina da je Amar protiv ove priče!! Vukotić je po meni jedan od boljih primjera kako se navijač FK Željezničar treba da ponaša i kako voli klub . A vjeruj te mi da je Amar za ovu priču kao i većina Željovaca(99% su oduševljeni)koji su saslušali ideju Vukotića .
Hajd budi malo ozbiljan....zivota ti..... eBozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon jan 18, 2021 7:23 pmSaznat ces brzoFaca Sa Ulica je napisao/la: ↑pon jan 18, 2021 7:23 pmZa sta bravo?Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon jan 18, 2021 7:22 pm
Necu ulaziti ko i kako, samo cu reci bravo Vedrane jos jednom.
Selam ces Amaru .....super1 je napisao/la: ↑pon jan 18, 2021 8:03 pmNije istina da je Amar protiv ove priče!! Vukotić je po meni jedan od boljih primjera kako se navijač FK Željezničar treba da ponaša i kako voli klub . A vjeruj te mi da je Amar za ovu priču kao i većina Željovaca(99% su oduševljeni)koji su saslušali ideju Vukotića .
Pusti ba ,potreba da se bude glavni u raji...da se prica kako je neko insajder...ubaceni element je napisao/la: ↑pon jan 18, 2021 9:35 pmNe znam u kojem kontekstu se Vedran spominje, ali on sa ovim likom nema nikakve veze.