Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

vobznazna2
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub dec 12, 2020 8:06 pm

Moraju svi vec od sutra spakovat prnje i napustit klub... prvi Amar kolovodja pa svi oni koje je on dove... a I OVI koji su ostali i proslog mandata.... ZELIM nove ljude i svjezu krv povratnicima STOP.... Ovo vise ne ide ovako

fcz
Kontakt:

sub dec 12, 2020 8:15 pm

Racional87 je napisao/la:
sub dec 12, 2020 8:02 pm
Strucnjak je za ozbiljne psihoanalize ljudi,šalu na stranu vise.

Plavi korpus MORA REAGOVATI - MORA !!!!
SPASIMO KLUB.
Kakva psihoanaliza, nije on lud nimalo, on je cisto zlo.

Reakcija bi se morala desiti ako ne zelimo da se klub ugasi ali ima li nas dovoljno?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

MiroslavKruzik

sub dec 12, 2020 8:18 pm

Nece Amar nigdje, niti postoji neko u i oko kluba ko ga može otjerati. Nažalost!

Živi bili pa vidjeli!

pestabudimpesta
Kontakt:

sub dec 12, 2020 8:23 pm

fcz je napisao/la:
sub dec 12, 2020 8:15 pm
Racional87 je napisao/la:
sub dec 12, 2020 8:02 pm
Strucnjak je za ozbiljne psihoanalize ljudi,šalu na stranu vise.

Plavi korpus MORA REAGOVATI - MORA !!!!
SPASIMO KLUB.
Kakva psihoanaliza, nije on lud nimalo, on je cisto zlo.

Reakcija bi se morala desiti ako ne zelimo da se klub ugasi ali ima li nas dovoljno?
Sto se mene tiče, hajmo odmah pred stadion tjerati bagru, mi smo Željeznicar nisu ni Miske ni Amar ni Ivica ni niko,MI SMO
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

Refa1921
Kontakt:

sub dec 12, 2020 8:32 pm

Šta je ono rekao naš BRKATI MAJSTOR kad je tek došao. Da je ono prije bilo užas i da smo već na jesen ispadali iz utke za titulu, on se vidim bas ono svojski potrudio da se ove godine do zadnjeg kola borimo. Odlazi ubleho i povedi svoje ublehe sa sobom.

Glas Razuma
Kontakt:

sub dec 12, 2020 8:55 pm

Drago mi je da je gospodin @ArminA dosao pameti i da je uvidio ono sto sam tvrdio mjesecima ja i mnogi drugi. Nikada nije kasno. Nadam se da ce i ostali tako, pa da cete napokon shvatiti da je gg forum drustvo placenika i novinara tog portala koji vam razvlace pamet sa vas nekolicina koji ste naivno prihvatili tu retoriku. Ako do sada nisam lagao, onda vas ne lazem ni to. Zar mislite da je gospodin konobar koji toci sampanjac besplatno radio? Sta mislite sta mu je obecano da Amara na tom portalu branu, a protiv bivsih saziva UO i NO pise?

Evo vam prigodan video:

phpBB [video]
Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!

bianco blu
Kontakt:

sub dec 12, 2020 8:59 pm

fcz je napisao/la:
sub dec 12, 2020 1:48 pm
NE VALJA SEHA JELDE SVINJOOOOOOO????

OKUPAJ SE I ODLAZI!!!!
tvoji umoboni postovi su odavno izmakli kontroli.

svi želimo rezultate, sa Osimom ili bez njega na klupi, ali ovo je stvarno bolesno.

fcz
Kontakt:

sub dec 12, 2020 9:10 pm

bianco blu je napisao/la:
sub dec 12, 2020 8:59 pm
fcz je napisao/la:
sub dec 12, 2020 1:48 pm
NE VALJA SEHA JELDE SVINJOOOOOOO????

OKUPAJ SE I ODLAZI!!!!
tvoji umoboni postovi su odavno izmakli kontroli.

svi želimo rezultate, sa Osimom ili bez njega na klupi, ali ovo je stvarno bolesno.
Da mozda ne treba maziti dusmanina koji je potplatio likove da ga brane i propagandom a ako zatreba i fizicki dok on i njegovi jarani rasprodaju Zeljinu imovinu i pokup pare? Proklet bio dan kad se rodio!
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Leon_Professional
Kontakt:

sub dec 12, 2020 9:23 pm

400000razloga je napisao/la:
sub dec 12, 2020 7:32 pm
slika
Brkata seljačina.
Ali kad bolje skontam. Može mu se. Pokazao je snagu načinom ulaska u klub i to sad niko živ ne otjera, a radi šta hoće.

E moj Željo.

teteac8684
Kontakt:

sub dec 12, 2020 9:27 pm

Klub istomisljenika i neistomisljenika, on Bog otac u klubu, tjera koga hoce, Upravu dovodi, sve njegovo maslo..U rezultatima se milimetar nismo pomakli, ekipa nam puna dizelasa, nikakve igre...Cekas i to 2 godine dok on svoju demagogiju provodi, pravi se mangup sta li...Za najveci jubilej ti najveci rival titulu uzima, ti se hladno pravis glup u izjavama, cestitas, opet fakin neki...Dok mi lexilijume saljevamo... Al et, nek ne puca, babuka je tu, sve ce biti super...

pestabudimpesta
Kontakt:

sub dec 12, 2020 9:38 pm

Evo gledam Djelmic nema klub, krilo, Messi za Veselog i Mustafu,a da ne govorim Asima, Jovan ne igra redovno,Jovan ne igra nikako u turskoj ali tesko da bi se on vratio, nijednom mu se nije ime skandiralo,a kakav je igrac bio
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

pestabudimpesta
Kontakt:

sub dec 12, 2020 9:40 pm

Kospa
Kontakt:

sub dec 12, 2020 10:01 pm

Glas Razuma je napisao/la:
Drago mi je da je gospodin @ArminA dosao pameti i da je uvidio ono sto sam tvrdio mjesecima ja i mnogi drugi. Nikada nije kasno. Nadam se da ce i ostali tako, pa da cete napokon shvatiti da je gg forum drustvo placenika i novinara tog portala koji vam razvlace pamet sa vas nekolicina koji ste naivno prihvatili tu retoriku. Ako do sada nisam lagao, onda vas ne lazem ni to. Zar mislite da je gospodin konobar koji toci sampanjac besplatno radio? Sta mislite sta mu je obecano da Amara na tom portalu branu, a protiv bivsih saziva UO i NO pise?

Evo vam prigodan video:

phpBB [video]
cini mi se da je u pitanju starija osoba pa da ovako kazem: Dosadni ste, smarate, nista bolji niste od brkatog kojeg pljujete, nikad nista konstruktivno napisano samo atak a najcesce pljuvacina. Cije interese promovises/te na ovaj nacin ne znam ali nisu Zeljini sigurno
... Godine života svoga tebi dao sam...

dell21
Kontakt:

sub dec 12, 2020 10:33 pm

Otjerat cemo mi ove uhljupe kad tad ali oni moraju odgovarati za ovu bruku. Sljedeca uprava protiv svih u klubu podnijeti prijave zbog nesavjesnog rada i poslovanja. Tri uzastopne titule uzima najveci rival , fuj fuj fuj.

cikazubo
Kontakt:

sub dec 12, 2020 10:35 pm

Amar ce biti tu dok ne izvuce zadnju marku koja ga sljeduje po kriminalno potpisanom dokumentu.
Ovo stvarno trebaju istrazni organi preuzeti, doveo Nihada da mu tusne ugovor za no1 i rukovodjenje fan shopom, za uzvrat Selimovic potpisuje dokument kojim Amar dobija nazad novac koji je zahtjevao, potpuno neregularno i neosnovano.
Nihad ga popusi zbog svijesti ostatka uprave i navijaca i kompletne javnosti, a Amar broji pare na kraju svakog mjeseca i dok sve ne izborji bice tu.

Valjda nesto ostane od naseg kluba, imovina je vec na prodaju..

black64
Kontakt:

sub dec 12, 2020 10:36 pm

Kraj je tekuce godine i red bi bio da se zakaze skupstina.Za pocetak posto su sportski kolektivi uglavnom udruzenje gradjana na kraju svake kalendarske godine treba se podvuci crta i izadji sa detaljima oko poslovanja kluba realizacijom zadatih i obecanih ciljeva te planiranjem buducnosti i onoga ste je prioritet u narednom periodu.Ukoliko nisu ispunili svoja obecanja red je da ponude svoje ostavke pa ko god to bio zarad kluba navijaca i svog obraza.Ko biva nece niko u klub.Kako iko to zna ili se zeli stvoriti takva atmosfera u cilju toga da bi ovi ostali.Ono sto je golim okom vidljivo.Uprava kluba nije u stanju da servisira osnovne obaveze a kamo li nesto drugo.Rezultat kao nesto najbitnije ili na cemu se insisitiralo prilikom dolaska sefa strucnog staba isti je izostao.Infrastruktura prica je za sebe.Niti se vidi niti se prica a pogotovo radi u svrhu napretka u ovom segmentu.Niste u stanju okreciti prostorije koje su u vlasnistvu kluba.Omladinski pogon sta je sa njim i to se treba iznijeti u javno i reci.Ono cega se bojim kao navijac a sto nije daleko od istine je cinjenica da su vam kvadrati Zeljine imovine pomutili mozak i umjesto da razmisljate o klubu i rezultatu vama je u mislima samo prodaja i ugradjivanje u novce od prodaje imovine koje su generacije sticale.Vratice se i navijaci na tribine a ima i drzave da je ko dugme.Nemojte se zacuditi zvizduka sa tribina i inspekcije od raznih agencija i ako vas uhvate sa rukama u medu mozda vam sve skoci na nos.Dobro pazite sta radite i potpisujete.

Amar927
Kontakt:

sub dec 12, 2020 10:45 pm

Izgleda skupstina slijedece subote.Kako kazu izgleda da su se nasla neka rijesenja pa cemo vidjeti aBd ali ovako ne moze vise

Dzezvar
Kontakt:

sub dec 12, 2020 10:47 pm

Kospa je napisao/la:
sub dec 12, 2020 10:01 pm
Glas Razuma je napisao/la:

Evo vam prigodan video:

phpBB [video]
cini mi se da je u pitanju starija osoba pa da ovako kazem: Dosadni ste, smarate, nista bolji niste od brkatog kojeg pljujete, nikad nista konstruktivno napisano samo atak a najcesce pljuvacina. Cije interese promovises/te na ovaj nacin ne znam ali nisu Zeljini sigurno
Zasto odmah paljba po covjeku.
Nemate razloga za tim.Covjek u pravu milion %....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Dzezvar
Kontakt:

sub dec 12, 2020 10:52 pm

Amar927 je napisao/la:
sub dec 12, 2020 10:45 pm
Izgleda skupstina slijedece subote.Kako kazu izgleda da su se nasla neka rijesenja pa cemo vidjeti aBd ali ovako ne moze vise
U januaru je skupatina.
I nisu se nasla nikakva rijesenja nego imaju dva prijedloga poslovanja kluba koja ce biti iznijeta na toj skupstini.
Vedran i Greda zastupaju jednu opciju dok Dzindo zastupa drugu opciju.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

storm_raider
Kontakt:

sub dec 12, 2020 10:54 pm

Skupstina krajem januara.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], Taree_ i 79 gostiju.

Prijava