Kakva psihoanaliza, nije on lud nimalo, on je cisto zlo.Racional87 je napisao/la: ↑sub dec 12, 2020 8:02 pmStrucnjak je za ozbiljne psihoanalize ljudi,šalu na stranu vise.
Plavi korpus MORA REAGOVATI - MORA !!!!
SPASIMO KLUB.
Sto se mene tiče, hajmo odmah pred stadion tjerati bagru, mi smo Željeznicar nisu ni Miske ni Amar ni Ivica ni niko,MI SMOfcz je napisao/la: ↑sub dec 12, 2020 8:15 pmKakva psihoanaliza, nije on lud nimalo, on je cisto zlo.Racional87 je napisao/la: ↑sub dec 12, 2020 8:02 pmStrucnjak je za ozbiljne psihoanalize ljudi,šalu na stranu vise.
Plavi korpus MORA REAGOVATI - MORA !!!!
SPASIMO KLUB.
Reakcija bi se morala desiti ako ne zelimo da se klub ugasi ali ima li nas dovoljno?
Da mozda ne treba maziti dusmanina koji je potplatio likove da ga brane i propagandom a ako zatreba i fizicki dok on i njegovi jarani rasprodaju Zeljinu imovinu i pokup pare? Proklet bio dan kad se rodio!bianco blu je napisao/la: ↑sub dec 12, 2020 8:59 pmtvoji umoboni postovi su odavno izmakli kontroli.
svi želimo rezultate, sa Osimom ili bez njega na klupi, ali ovo je stvarno bolesno.
Brkata seljačina.
cini mi se da je u pitanju starija osoba pa da ovako kazem: Dosadni ste, smarate, nista bolji niste od brkatog kojeg pljujete, nikad nista konstruktivno napisano samo atak a najcesce pljuvacina. Cije interese promovises/te na ovaj nacin ne znam ali nisu Zeljini sigurnoGlas Razuma je napisao/la: ↑sub dec 12, 2020 8:55 pmDrago mi je da je gospodin @ArminA dosao pameti i da je uvidio ono sto sam tvrdio mjesecima ja i mnogi drugi. Nikada nije kasno. Nadam se da ce i ostali tako, pa da cete napokon shvatiti da je gg forum drustvo placenika i novinara tog portala koji vam razvlace pamet sa vas nekolicina koji ste naivno prihvatili tu retoriku. Ako do sada nisam lagao, onda vas ne lazem ni to. Zar mislite da je gospodin konobar koji toci sampanjac besplatno radio? Sta mislite sta mu je obecano da Amara na tom portalu branu, a protiv bivsih saziva UO i NO pise?
Evo vam prigodan video:
Zasto odmah paljba po covjeku.Kospa je napisao/la: ↑sub dec 12, 2020 10:01 pmcini mi se da je u pitanju starija osoba pa da ovako kazem: Dosadni ste, smarate, nista bolji niste od brkatog kojeg pljujete, nikad nista konstruktivno napisano samo atak a najcesce pljuvacina. Cije interese promovises/te na ovaj nacin ne znam ali nisu Zeljini sigurnoGlas Razuma je napisao/la: ↑sub dec 12, 2020 8:55 pmDrago mi je da je gospodin @ArminA dosao pameti i da je uvidio ono sto sam tvrdio mjesecima ja i mnogi drugi. Nikada nije kasno. Nadam se da ce i ostali tako, pa da cete napokon shvatiti da je gg forum drustvo placenika i novinara tog portala koji vam razvlace pamet sa vas nekolicina koji ste naivno prihvatili tu retoriku. Ako do sada nisam lagao, onda vas ne lazem ni to. Zar mislite da je gospodin konobar koji toci sampanjac besplatno radio? Sta mislite sta mu je obecano da Amara na tom portalu branu, a protiv bivsih saziva UO i NO pise?
Evo vam prigodan video:
U januaru je skupatina.