To što Dado treba otići po meni nije neki gubitak. Gubitak je brojčano ali kvalitetom lako nadomjestiv.
Tako da, što se mene tiče svaku ponudu za njega bih prihvatio. Klubu pare trebaju, on nije neki igrač i ako ga još unovčimo puna šaka brade.
Jao gdje se njih sjeti.haha vidi se da su ove 2 zadnje uprave (selimovic i ova sadasnja) na nivou saobracajca i kantonalne lige.a krila i dresova ni na vidiku.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 25, 2020 9:37 amDovode ga oni investitori iz Francuske. Kažu da je Brži od Lutve.
Jovan Blagojević, Dino Hasanović, Adnan Šećerović, Uglješa Radinović, Darko Marković, Samir Bekrić, Denis Žerić, Zajko Zeba. Vezni iz te sezone.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub jul 25, 2020 11:51 amSve zavisi kako hoces da gledas. Iz moje perspektive Damir Sadikovic je bio bolji od sve i jednog veznog u toj ekipi. I on najboljeg veznog odredi da bude pazi sad peti stoper u ekipi. Jer doveo je Bocacinija i Toskasa, a imao Kosorica i Bogicevica u ekipi.
Ma nije neznalica.
I da,poslusat ce Amara. A znas li zasto?
Amar je od igraca koji nije imao mjesta u MDK, napravio onog od kojeg ce Zeljo nesto zaraditi.
18 utakmica, 1 gol. Eh bas nam treba jos i makedonska verzija Veselinovica i onda imamo krila za sampionsku tituluž'21 je napisao/la: ↑sub jul 25, 2020 12:42 pmhttps://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... eru/195255
Zeba je dosao na polusezoni. Markovic na pola prve polusezone s Krizmanom kad je Dado vec otjeran. Bekric je ofanzivni vezni. Ispred Dade je trebao biti samo Blagojevic, koji je odlican igrac i igrati sa Sadikovicem Dadom u paru.avlami97 je napisao/la: ↑sub jul 25, 2020 12:44 pmJovan Blagojević, Dino Hasanović, Adnan Šećerović, Uglješa Radinović, Darko Marković, Samir Bekrić, Denis Žerić, Zajko Zeba. Vezni iz te sezone.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub jul 25, 2020 11:51 amSve zavisi kako hoces da gledas. Iz moje perspektive Damir Sadikovic je bio bolji od sve i jednog veznog u toj ekipi. I on najboljeg veznog odredi da bude pazi sad peti stoper u ekipi. Jer doveo je Bocacinija i Toskasa, a imao Kosorica i Bogicevica u ekipi.
Ma nije neznalica.
Amar je od igraca koji nije imao mjesta u MDK, napravio onog od kojeg ce Zeljo nesto zaraditi.
TooooooFaca Sa Ulica je napisao/la: ↑sub jul 25, 2020 12:57 pm
Kazu sampanjac je najbolji protiv cireva.....
Uzivaj...![]()
Koliko je Dado dobar pokazuje to da u Mladosti nije igrao. Trenutno nije top 2 veznjaka ekipe, Bojo je bolji od njeg ali eto igrao je Dado. To što Dado igra ne znači da je dobar, jer komotno nama treba bolji od njeg, zašto se ne dovede, ne znam.NAVIJAČ je napisao/la: ↑sub jul 25, 2020 12:59 pmZeba je dosao na polusezoni. Markovic na pola prve polusezone s Krizmanom kad je Dado vec otjeran. Bekric je ofanzivni vezni. Ispred Dade je trebao biti samo Blagojevic, koji je odlican igrac i igrati sa Sadikovicem Dadom u paru.avlami97 je napisao/la: ↑sub jul 25, 2020 12:44 pmJovan Blagojević, Dino Hasanović, Adnan Šećerović, Uglješa Radinović, Darko Marković, Samir Bekrić, Denis Žerić, Zajko Zeba. Vezni iz te sezone.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑sub jul 25, 2020 11:51 am
Sve zavisi kako hoces da gledas. Iz moje perspektive Damir Sadikovic je bio bolji od sve i jednog veznog u toj ekipi. I on najboljeg veznog odredi da bude pazi sad peti stoper u ekipi. Jer doveo je Bocacinija i Toskasa, a imao Kosorica i Bogicevica u ekipi.
Ma nije neznalica.
Ipak, sve dodje na svoje, pa je Dado (Zeljino dijete) tu gdje jeste i igra dobar nogomet, a ne placamo ga masno. Jos jedna genijalnost sefa, dovesti igraca iz Musijinog teferica gdje je cak bio i na klupi i u Zelji napraviti standardnog, a evo sad i mozda nesto zaraditi.
To je razlika između vas jehovinih svjedoka i ostalih normalnih navijača. Ako osvojimo titulu čitav forum će slaviti, nemoj bacati šuplje da će iko crkavati od muke. Za razliku od toga, kad uzesmo kup, jehove to proglasiše neuspjehom i popišaše se po njemu. Toliko o tome ko crkava od muke a ko ne...