Sto se tice ankete iznad..Meni je ona dobro zamisljena,svako od nas treba sam donijeti zakljucak sta je to realni minimum ove godine,nekom je to Evropa,nekom titula,nekom dupla kruna i to treba postovati.Dakle,naravno da bi mi svi zeljeli duplu krunu,ali treba vidjeti koliko je to realno ocekivanje..
Jos nesto zelim da napisem vec par dana..Ljudi ja vam opisati ne mogu koliko je meni drago sto su igraci i klub ispostovali Fatu u posljednjih 15-ak dana,pa onda i oni momci koji su snimili film o njoj i zahvala na pressu za derbi.Drago mi je sto ce ostati pisani trag za buduce generacije o Fati,toj zeni zivom spomeniku ljubavi prema svom klubu,prema Zelji,zasluzila je..Godinama su se mjenjale uprave,treneri,igraci ali je uvijek bilo sigurno da ce svakog novog docekati Fata i pokazati mu svojim licnim primjerom sta je to zapravo Zeljo,kakva je to porodica ustvari..Vole je i igraci,kako su je samo izgrlili Svraka i Bucan na jugu kad se igrala ona trening utakmica sa Olimpicom
Meni uvijek bude drago vidjeti kad nas klub brine o vjernim navijacima,sjecam se onog klipa Kvesica i djecaka iz Travnika,pune su mi oci suza bile..Fudbal je uvijek bio vise od igre zaista..