ma znam, nego ovo je moja željaElegant je napisao/la:Fejzic brani dok se Veca ne vrati, ne vjerujem da ce Ceman dobiti priliku. Jos samo da Bekric pocne sa klube i bez Lendrica na krilu - zna se gdje je njemu mjesto.
3-1-3-3
ma znam, nego ovo je moja željaElegant je napisao/la:Fejzic brani dok se Veca ne vrati, ne vjerujem da ce Ceman dobiti priliku. Jos samo da Bekric pocne sa klube i bez Lendrica na krilu - zna se gdje je njemu mjesto.
Nismo Juve jbg @pinkipinki je napisao/la: ma znam, nego ovo je moja želja
3-1-3-3
sad opet upali snimak nisi dobro gledao...2 minuta tuce prima loptu i okrece se tako "brzo" da ga igrac sarajeva stize i to u drugoj minuti cak valjda umoran dvije minute odigrao...uzima mu loptu i zatim tuce pravi faul ...avlami97 je napisao/la:Sad pregledah na miru prvo poluvrijeme i po meni daleko najbolji bio Tuce. Mislim da je i najviše pretrčao, dobro igrao bez lopte i sa Ugijem sam držao našu sredinu. Ovo pišem, jer vidim niko ga ne stavlja u prvu protiv Olimpika.
Obratio sam pažnju i na Husića, koji je katastrofalno odigrao onih 28 minuta. Pogrešno postavljanje, kašnjenje....Bevab je bio malo pogubljen. Lendrić prvo - nije bio na nivou, kao i Dženis. Stevo i Pozder dobri, kao i Memija, Aco i Bokačini.
Dobro smo stajali na terenu, čak i sa igračem manje.
ma naravno ...ti isti vecinom pricaju da je Bekric igracina a Dulja nije ...a brate mi smo imali veceg potencijala od njega (citaj Amir) ne poredim ih nego pricam o potencijalu a jos mladji i nismo ga prodali za neke pare(valjao nam Zuban )Kapiten je napisao/la:Budite malo realniji i ne gledajte Duljevica kao igraca Sarajeva, naseg najveceg rivala. On je odlican igrac, ima svojih nedostataka, naravno, ima ih svaki igrac na svijetu ( osim mozda jednog ) i najbolji je igrac lige vjerovatno. Njegova vrijednost je veca od onoga sto smo mi ponudili sigurno i otici ce za vecu cifru.
Nemojte zajebavat.
,upravo tako nesta poceo pisati, pa sam morao obrisati...sergejevic je napisao/la:Bas je zanimljivo da se tako pise o igracu na kojem su napravljena dva zuta kartona do 30. minute, a sve u najvecoj utakmici ove lige. Da ne pricamo o tome da tog istog igraca nasi mogu zaustaviti samo uz prekrsaj, a nekad im ni tako ne uspije. Sigurno najbolji igrac ove lige, bez obzira sto igra za pitare.
e jbg sad...to je isto da kazes da Ivan ne trci onoliko ne bi bio to sto jeste......LARS1921 je napisao/la:on da nema taj dribling bio bi karina od igrača, i ovako ne zna ošutat loptu kako Bog zapovjeda