plavi kanarinac je napisao/la: ↑pon sep 07, 2026 7:00 pm
KogaBrigaZaNick je napisao/la: ↑pon sep 07, 2026 2:19 pm
Pukii je napisao/la: ↑ned sep 06, 2026 10:10 pm
Korora nije za prvih 11
Iskreno volio bih da cujem zbog cega Huskovica dizemo toliko u odnosu na Kororu. Mozda ja ne vidim dobro neke stvari, ali je Korora imao par dobrih poteza u prvom poluvremenu. Imao je onaj jedan sut koji je golman jedva izvadio (jedan od 3 suta u okvir gola u prvom poluvremenu), i to bukvalno iz nicega. Takodjer je imao par vrlo dobrih proigravanja iz prve za saigrace, samo je problem sto na lijevoj strani ima poluigraca sa kojim niko ne moze da igra. Takodjer, vidim da je neko spomenuo, ali je Korora jedan od rijetkih bio koji je pravio presing na njihovu zadnju liniju.
Sve u svemu, mozda u ovom trenutku nije za prve postave, ali po meni ima puno vise potencijala u njemu nego u Huskovicu. Da ne spominjem da mu je tek 17
Zato sto je nas. Zato nema obzira prema njemu. Za 5 godina ce imati duplo vecu karijeru od Huskovica koji ce za 3-5 godina put druge turske cca.
Otprilike.
Razumijem ja raju koja misli da trenutno nije za prvih 11. Vjerovatno su upravu, i ne treba ga gurati kada ne ide da ne izgori. Ali za igrace sa potencijalom koji Korora ima moramo imati 5x vise strpljenja nego za nekog sa strane. Bojim se da je kod nas suprotna situacija.
Vise komentara da Korora nije za prvih 11, nego komentarisanje ocajnog Cunhe. Covjek jednostavno nije za ovog nivoa fudbala, koliko god on bio nizak realno hah. Takodjer detalj kod njegovog gola, uopste ni u jednom trenutku nije ni pogledao da li ima slobodnih igraca. Madzid u dosta boljoj situaciji, a on zabio glavu dolje, fino se vidi na IG sto je klub objavio. Mislim da bi ga Madzid prebio (mozda i opravdano), da ga nije zabio.