Eldar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 07, 2026 10:35 pm

Ima damara u ovoj djeci, izuzev Sabica.. Volja, zelja, trka, na mjestu. Pejic, klasa :klanjase:

BHDragons
Kontakt:

pet avg 07, 2026 11:35 pm

Bravo omladino. Volim te Željo!
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet avg 07, 2026 11:51 pm

Pejic mangup na sredini uz pravog Sosica i dvojicu trkaca bude to top.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Gyasi13
Kontakt:

sub avg 08, 2026 12:18 am

Jaoo sa Grbavice plaviii

igla
Kontakt:

sub avg 08, 2026 12:32 am

Nadam se da je španac ok golman.
Ako jeste:
Španac, lijevi bek, Ibrišimović, Nastić, Raščić, Radovac, Pejić, Madžid, Milošević, desno krilo, Korora.

S klupe Dragović, Freeman, Fočo, Husković, neko od ovih stranaca.

Općenito, pojma nemam šta iko od ovih stranaca može, ali bi valjalo da bar jedan popuni neku poziciju kvalitetno.

Realnost je borba za opstanak i to da je svaki bod bitan.

Mulalic Edis
Kontakt:

sub avg 08, 2026 12:59 am

Velika pobjeda. Odlicna atmosfera. Zeljo nisu ove forumske brigade, tastatura mafijasice i lazni fejsbuk profili koji su nam govorili da nema podrske vise. Zeljo smo mi, ovih 9 milja od veceras. Ovo niko nema. Nismo se umorili.
Svaka cast na borbenosti. Za nesto vise trebace nam jos 2 iskusna igraca i 2 stranca od ovih da budu za prvih jedanaest. Ako tako bude, onda cemo ostati u ligi. Volim te Zeljo. Ovaj Bsk ispada...
Grande dioničko društvo 💪

ANamelessGhoul
Kontakt:

sub avg 08, 2026 2:41 am

Svaka cast momci na zalaganju veceras. Tecnije igra izgledala nego prije sa tzv. zvjezdicama. Kad bi ovi stranci mogli zaigrat ?

ubaceni element
Kontakt:

sub avg 08, 2026 2:58 am

Muharem i Korora bi mogli biti fin tandem a Madze da im gura lopte. Treba brate Muharemu dati 4-5 utakmica nek pokaze zna li ili ne zna. Saba standardno na meti, ali realno tu negdje sa vecinom. Tare me jedino razocarao, nije za prvog golmana.

svabo
Kontakt:

sub avg 08, 2026 7:14 am

U perspektivi mi bi mogli imati ekipu koja će solidno izgledati. Ako uzmemo da imamo pet igrača startera kad se svi oporave, Cveta, Hodžić, Pejić, Milošević, Šošić. Ako uspijemo dobiti dva igrača da na nešto liče od ovih: Ibrišimović, Husković, Raščić, Korora, Gojak, Fočo, Dragović, Freeman...to bi već bilo sedam standardnih. Ako uspijemo od ovih Guzmana što su došli dobiti bar jednog da na nešto liči, to je već osam.

Golmana moramo riješiti pod hitno, Abdulahović nije taj, i Nastić je katastrofa, spor, loše se postavlja.

Naravno, upitno je i kako će izgledati Šošić, Cveta i Hodžić jer su sve preteške povrede, ali ako budu kao prije povreda, uz još par pojačanja mogla bi ovo biti solidna ekipica. I da, ni slučajno ne treba prestati sa bar 3-4 ova mlada igrača u prvih 11, bez obzira koliko se dodatno pojačali.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

avlami97
Kontakt:

sub avg 08, 2026 8:52 am

Ovo je pobjeda kolektiva. Startali sa 6 igraca do 20 godina. Ne 21, nego 20. Jedini sa 20 Šabic od njih 6.
Imam osjecaj da nikada nismo startali sa mladjom ekipom.
Ne treba vrsiti pritisak na ovu djecu, pa ni Šabica.
Sve ce biti dobro a Bd.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Gagi tm 87
Kontakt:

sub avg 08, 2026 9:04 am

Bravo momci,bravo omladino,posebno mi je drago zbog Korore i gola,da te povrede zaobiđu momčino i da brojiš bar do 15 ove sezone,također jako dobri Freeman i Raščić,Pejiću hvala što je ostao pravi kapiten i vođa na terenu.

gavran
Kontakt:

sub avg 08, 2026 9:37 am

jutro
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

SamoNapad
Kontakt:

sub avg 08, 2026 9:42 am

Najveci dojam je definitivno atmosfera bas glasna i jaka i dobar vjetar ovoj djeci.
Onako fudbalski Ibrisimovic, Pejic, Korora l, Freemen i eto mozda Rascic da djeluju vidljivo. Ono sto iskreno treba savjetovati ovoj djeci je da budu hrabriji jer oni bukvalno nemaju sta izgubiti a dobili su sansu zivota da postanu ono sto zele.
Vise hrabrosti da naprave dribling da se Freemen ne vraca nazad sa loptom, da Rascic kad vec prodje i opali koji sut, da se Dragovic opusti i povuce loptu kroz sredinu jer ima dug korak. Tako te neke sitnice ce im dati samopouzdanje a realno sinoc im niko nista ne bi zamjerio.
Lijep osjecaj je pobjeda sinoc i atmosfera ali smo svi svjesni kakva ce biti sezona i sta nam sve fali. Ja sam ubjedjenja da ako opstanemo ove godine da cemo napraviti 2 mlada igraca koja cemo moci prodati za ozbiljne cifre.

blueheart
Kontakt:

sub avg 08, 2026 9:43 am

uz svo neiskusvo koje imaju nasi, opet najvece greske su pravili stariji... Samir je kod prvog gola pokazao da cemo imati ozbiljnih problema sa jacim ekipama koje imaju brrzi vezni red, i na to velika nesigurnost Tarika.... za nadati se da ce neko od ovih sto su dosli moci nadomjestiti prije svega tromost u sredini.... sve u svemu 3 i golovi Korore ,Muharema i hrabri nastupi mladih su najvazniji...
DRZAVA ZELJO

svraka
Kontakt:

sub avg 08, 2026 9:46 am

Kako se jutros osjecaju botovi sanina mirvica, nema statusa po fb. I oni sto su ovdje pisali, branili nijaza pa sad sanina po komentarima brane misevi. Ostace vam to zapamceno svakako. Mogli ste spinovati, imali ste vi svojih pet minuta.

Liga je pocela. Protiv najneatraktivnijeg protivnika dodje oko 9000. ZBILI SMO REDOVE. Svjesni smo mi situacije najvise. Treba ovdje jos 4-5 igraca za prve postave, pa da mirno igramo sezonu.

JA SAM BIO TU KAD JE BILO NAJTEZE. Kupite sezonske, ne cekajte u redovima ko jucer. Vidim veliki su redovi bili, a utakmica pocinjala.
Forza 1921!

Oda majstore!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub avg 08, 2026 9:56 am

svraka je napisao/la:
sub avg 08, 2026 9:46 am
Kako se jutros osjecaju botovi sanina mirvica, nema statusa po fb. I oni sto su ovdje pisali, branili nijaza pa sad sanina po komentarima brane misevi. Ostace vam to zapamceno svakako. Mogli ste spinovati, imali ste vi svojih pet minuta.

Liga je pocela. Protiv najneatraktivnijeg protivnika dodje oko 9000. ZBILI SMO REDOVE. Svjesni smo mi situacije najvise. Treba ovdje jos 4-5 igraca za prve postave, pa da mirno igramo sezonu.

JA SAM BIO TU KAD JE BILO NAJTEZE. Kupite sezonske, ne cekajte u redovima ko jucer. Vidim veliki su redovi bili, a utakmica pocinjala.
:baklja: :baklja: :titula:
Željezničar ante portas !

revolt
Kontakt:

sub avg 08, 2026 1:02 pm

Svaka čast ekipi sinoć, suvišno je bilo šta napisati, sve je rečeno.

Želio bih ovako da se zahvalim ljudima koji su omogućili da odigramo sinoć, jer je bilo upitno zbog iznenadnih potraživanja bivših igrača. Nadam se da će(kao i ostalo) i to transparentno objaviti odbor.
plavi su pravi crveni su drveni

Mulalic Edis
Kontakt:

sub avg 08, 2026 3:16 pm

Prvih pet minuta ona pjesma "ja volim Zelju, za njega sve" ono je bolesno bilo. Imam osjecaj da su ljudi sav strah i bijes izbacili na onih pet minuta. Kakva je ono emocija...auuu, pjevali smo kao da nam je zadnja pjesma. Preporuka da se vrati prenos prvih pet minuta na eonu ili mytv. Da se najezis..pogotovo ko je uzivo pjevao.
Grande dioničko društvo 💪

Robi
Kontakt:

sub avg 08, 2026 3:40 pm

Kad je pao prvi gol, i dok sam svom snagom pjevao "neki ljudi opasni, opasni ko zmaj srušili bi taj plavi mali raj..." malo je falilo da me emocije prevladaju, jedna jako emotivna utakmica za mene i vjerujem i za mnoge druge koji su bili tu. Jedva čekam iduću i čitavu sezonu da ispratim kako god bilo rezultatski, a ono što je neupitno Željo će ostati preživio je i gore.

pestabudimpesta
Kontakt:

sub avg 08, 2026 3:59 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
sub avg 08, 2026 3:16 pm
Prvih pet minuta ona pjesma "ja volim Zelju, za njega sve" ono je bolesno bilo. Imam osjecaj da su ljudi sav strah i bijes izbacili na onih pet minuta. Kakva je ono emocija...auuu, pjevali smo kao da nam je zadnja pjesma. Preporuka da se vrati prenos prvih pet minuta na eonu ili mytv. Da se najezis..pogotovo ko je uzivo pjevao.
Svaka cast ko moze pricati danas poslije onoga
Mi smo uz Želju u radosti i tugi,u dobru i zlu,oni zbog kojih,konacno,on i postoji

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 202 gosta.

Prijava