ISB87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet avg 07, 2026 10:35 am

Strasni BSK iz Banja luke :cigara:
MIRZA RASCIC

salle86
Kontakt:

pet avg 07, 2026 10:44 am

teatrale36 je napisao/la:
pet avg 07, 2026 9:34 am
Fanzi je legenda i stvarno mi pojedini nisu jasni.
Do juče bila priča kako su nas legende najviše povalile...

Kako ja rekoh, Mirvić korisna budala 🤣🤣🤣
Da sapere sva sranja koja su bila
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Gagi tm 87
Kontakt:

pet avg 07, 2026 11:39 am

Je li istina da bi trebala stići neka pojačanja?

Meha87
Kontakt:

pet avg 07, 2026 11:43 am

Korora i Freeman lagano danas.

teatrale36
Kontakt:

pet avg 07, 2026 11:59 am

Gagi tm 87 je napisao/la:
pet avg 07, 2026 11:39 am
Je li istina da bi trebala stići neka pojačanja?
Čekamo Supera:-)

Valter
Kontakt:

pet avg 07, 2026 12:01 pm

salle86 je napisao/la:
sri avg 05, 2026 2:26 pm
ublehas je napisao/la:
sri avg 05, 2026 1:32 pm
salle86 je napisao/la:
sri avg 05, 2026 12:01 pm

"lik" ti u svakom trenutku može pokazati ime, prezime, adresu, člansku, sezonsku...pa i mjesto gdje većinom sjedim
To što "ne znam nikoga" ne znači da ne znam ko su, gdje su i sl.već da nisam ničiji haver i da nemam potrebu nekoga braniti jer je moj.
To ništa pozitivno...može eto biti da sam "natakaren" ...ali i kontam da nema nešto baš pozitivno da se piše u zadnje vrijeme. No eto to prihvatam iako nije tako...nebitno

Lično moje mišljenje, naravno totalno nebitno ...svako radi šta misli da treba...ja nemam snage podržavati isti fazom rada po stoti put. Ko može nek izvoli.
Niko ne kaže da me neće proći ovo sutra, prekosutra...za mjesec..."lik" kad Željo izgubi nije svoj 3 naredna dana, godinama mu se raspoloženje svelo na to kako je Željo igrao za vikend, prva rečenica sa bilo kim kad se vidim je o Želji itd itd
Ali eto valjda nije ok biti u kontru, moraš podržavati sve uvijek, e tek kad odu možeš početi pljuvati. Ja ovaj put kako rekoh biram u startu da ne vjerujem, radije ću reći pogriješio sam...nego da gajim lažnu nadu bez osnove, jer od ovih ne vidim ništa što nisam već vidio x-puta samo još sa gore početne tačke.

Svako dobro...i da nam ovo izdobri, pa da me eto ti i slični prozovete i kažete da se pospem pepelom...
Ali ti kralju, samo pljujes. Nisam te nikad vidio da si nesto pozitivno napisao.
Jel fakat ti mislis da neko ovdje govori da smo zadovoljni stanjem u klubu? Jel fakat mislis da neko govori da su ljudi u klubu najbolji koji postoje? Jel fakat mislis da neko ovdje govori da su nam igraci i trener top? Jel fakat mislis da je samo tebi stalo do Zelje, a ne i ljudima koji idu stotine kilometara svake druge sedmice da prate Zelju, ili onima koji ostavljaju svoje vrijeme i novac da mu pokusavaju pomoci. Jel fakat mislis da su zadnjih 10-15 godina svi tu sa nekim skrivenim ciljem i da Manijaci sute jer imaju tal, a samo ti voliš Zelju?
I da citiram sopstenje Manijaka "...Kritika ima svoju vrijednost onda kada doprinosi rješenju, u suprotnom postaje teret koji usporava svaki pokušaj oporavka..."
Fakat bih završio sa ovom temom
Za dosta upitnika odogovor je da mislim, jer kad se nešto dešava 10 puta isto, nemoguće je da je slučajnost.
A da mislim da neko više ili manje voli Želju od mene, ne bih o tome jer je to subjektivan osjećaj.
Samo moraš znati kao odrasla osoba, ako jesti a pretpostavljam da jesi, da se nekad negdje mora i presjeći.
Godinama su navijači najjači vjetar kluba i tu smo u brojevima kakvi mnogo mogu sanjati. Koliko je to pomoglo klubu, vidimo.
Naravno svako dolazi jer VOLI Želju, ali bunar bez dna ne možeš napuniti. Zato sam mišljenja da mnogima i odgovara to što imaju sigurnog "investitora" jer koliko god kane, dobro je.
U vezi Manijaka, ne bih ni to komentirisao zaista, prvo jer Manijaci nisu isključivi predstavnici svih nas na stadionu, drugo jer ima milion odličnih stvari koje rade, i treće jer se ja, ti...peti ne pitamo za neke stvari iako kontamo da smo manijaci (nadam se da razumiješ).
Da pljujem samo...možda ti to tako shvataš, bratski ti kažem nije svako ko je kontra dušmanin niti pljuvač. Čak je i poželjno u zdravom društvu imati više različitih mišljenja a ne samo klimača glavom.

Sa ovim ja zaista prestajem o ovome, ja se iskreno nadam da će u petak Grbavica pored svega ovoga biti io šibica i da će to pomoći makar 1% da u subotu bude bolje stanje nego u petak što je bilo.
Nadam se da klub ima plan šta danas, sutra, za mjesec...tri
Da ne živimo od danas do sutra.

Svako dobro

EDIT: govorim upravo ovo što je kolega @Ludvig Lepe iznad napisao...
Ovo si napisao prije samo dva dana.
Ako ne nas, ispoštuj barem sebe.
Naravno ako imaš dobre namjere.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Occasionally
Kontakt:

pet avg 07, 2026 12:19 pm

avlami97 je napisao/la:
čet avg 06, 2026 2:04 pm
dzulijano_pike je napisao/la:
čet avg 06, 2026 12:04 pm
Sve je ovo maslo Nermina Nikšića najvećim dijelom. Hoće SDP govno da se docepa zemlje. Povali Zelju jednu Evropu, povali Zelju drugu Evropu. Dogovori sa Covicem da ministar odugovlači, promijeni statut jednom, dvaput, triput, vrati na staro, razvuci i onda reci da ne moze. Reci Benjamini da promijeni opstinu da može biti načelnik kad zatreba, Magoda ce zamazati oci parama za tribinu (koje jos uvijek nema, a kad ce ne znamo), povalicemo klub u stecaj i uzeti zemlju. Onda ce Benjamina u Opstini uraditi prenamjenu zemljišta i dici joj vrijednost 3x, pa cemo umjesto 20 miliona uzeti 50-60.
U pamet u oktobru.
Kao da sam negdje vidio da se pomocni teren ne tretira vise kao zelena povrsina, nego gradjevinsko zemljiste. Ta prenamjena je vec uradjena. Cisto sumnjam da grijesim, a mrsko mi traziti i provjeravati.
Nije. Tačnije, nije bilo promjene za zadnjih 8 godina.
Barem po zvaničnom portalu FBiH za katastar

slika

A 2018. smo raspravljali na podforumu i ovo je bio prilog...

slika

Pozz

P.S.
Stani, Ba !
Danas je utakmica ?

Occasionally
Kontakt:

pet avg 07, 2026 12:41 pm

A sad malo o lavoru ali indirektno se tiče i Doline Ćupova.

https://www.klix.ba/sport/nogomet/mandi ... /260807070

E, da vidimo Džemiđića i ***** ostale šta će odlučiti nakon The Prodigy 13.08. ?

Hejj. Zatvoriti oba stadiona u Sarajevu do Septembra.
*****.
(zvjezdice su u stvari pogrdna rijeć kojom nazivamo onoga što nosi muslimansko ime a sve je drugo do musliman. Počinje na B)

https://www.bing.com/videos/riverview/r ... ORM=VRDGAR

santakuruz
Kontakt:

pet avg 07, 2026 1:53 pm

Zgazićemo BSK ko plitak potok!

ANamelessGhoul
Kontakt:

pet avg 07, 2026 2:11 pm

3,30 na nas kvota jbt zivot sta docekasmo kuci protiv nekakvog bsk

salle86
Kontakt:

pet avg 07, 2026 2:16 pm

Valter je napisao/la:
pet avg 07, 2026 12:01 pm
salle86 je napisao/la:
sri avg 05, 2026 2:26 pm
ublehas je napisao/la:
sri avg 05, 2026 1:32 pm

Ali ti kralju, samo pljujes. Nisam te nikad vidio da si nesto pozitivno napisao.
Jel fakat ti mislis da neko ovdje govori da smo zadovoljni stanjem u klubu? Jel fakat mislis da neko govori da su ljudi u klubu najbolji koji postoje? Jel fakat mislis da neko ovdje govori da su nam igraci i trener top? Jel fakat mislis da je samo tebi stalo do Zelje, a ne i ljudima koji idu stotine kilometara svake druge sedmice da prate Zelju, ili onima koji ostavljaju svoje vrijeme i novac da mu pokusavaju pomoci. Jel fakat mislis da su zadnjih 10-15 godina svi tu sa nekim skrivenim ciljem i da Manijaci sute jer imaju tal, a samo ti voliš Zelju?
I da citiram sopstenje Manijaka "...Kritika ima svoju vrijednost onda kada doprinosi rješenju, u suprotnom postaje teret koji usporava svaki pokušaj oporavka..."
Fakat bih završio sa ovom temom
Za dosta upitnika odogovor je da mislim, jer kad se nešto dešava 10 puta isto, nemoguće je da je slučajnost.
A da mislim da neko više ili manje voli Želju od mene, ne bih o tome jer je to subjektivan osjećaj.
Samo moraš znati kao odrasla osoba, ako jesti a pretpostavljam da jesi, da se nekad negdje mora i presjeći.
Godinama su navijači najjači vjetar kluba i tu smo u brojevima kakvi mnogo mogu sanjati. Koliko je to pomoglo klubu, vidimo.
Naravno svako dolazi jer VOLI Želju, ali bunar bez dna ne možeš napuniti. Zato sam mišljenja da mnogima i odgovara to što imaju sigurnog "investitora" jer koliko god kane, dobro je.
U vezi Manijaka, ne bih ni to komentirisao zaista, prvo jer Manijaci nisu isključivi predstavnici svih nas na stadionu, drugo jer ima milion odličnih stvari koje rade, i treće jer se ja, ti...peti ne pitamo za neke stvari iako kontamo da smo manijaci (nadam se da razumiješ).
Da pljujem samo...možda ti to tako shvataš, bratski ti kažem nije svako ko je kontra dušmanin niti pljuvač. Čak je i poželjno u zdravom društvu imati više različitih mišljenja a ne samo klimača glavom.

Sa ovim ja zaista prestajem o ovome, ja se iskreno nadam da će u petak Grbavica pored svega ovoga biti io šibica i da će to pomoći makar 1% da u subotu bude bolje stanje nego u petak što je bilo.
Nadam se da klub ima plan šta danas, sutra, za mjesec...tri
Da ne živimo od danas do sutra.

Svako dobro

EDIT: govorim upravo ovo što je kolega @Ludvig Lepe iznad napisao...
Ovo si napisao prije samo dva dana.
Ako ne nas, ispoštuj barem sebe.
Naravno ako imaš dobre namjere.
🤣🤣🤣
Bar iz mog ugla gledanja, ja sam tebe smatrao za nekoga ko će glavom kroz zid za svoje ideale (kontra baklji).
A ti meni ovako...

Ne valja jednoumlje Valteraga...jok

Kad ovo bude forum uprave, kad se ne bude smjelo imati drugo i drugačije mišljenje, kad Željo bude klub pojedinaca a ne svih onih koji ga vole...možda onda.
Mada da sam pametan, ko što nisam...bolje bi mi bilo ovo što ti kažeš
Ali...

----------------------------------------------------------------------------------
Šta misliš koliko će se njih složiti sa tobom kad večeras budeš pisao kako nam nije trebala pirotehnika 🤣
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Valter
Kontakt:

pet avg 07, 2026 3:00 pm

Što bi rekli, fulao si cio fudbal. Kritike svih pojava koje nam ne donose dobro su legitimne. Ali to je dovoljno reči jednom, dvaput pa i triput. Ali ti kao da smo mi ostali benavi, svako sat vremena jedno te isto. E to vec nema veze sa ukazivanjem na nešto negativno, nego se to radi kada se želi stalno podgijavati negativna atmosfera.
Poslušaj sebe što si prije dva dana napisao i neka te do daljnjeg.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

salle86
Kontakt:

pet avg 07, 2026 4:11 pm

Znači ne valja stalno podgrijavati negativnu energiju ? Ok
Ali valja lažni optimizam
Ok
Eto odmor do daljnjeg, dok ne počnu ovi što sad sve brane, prvi kukati i tjerati
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ublehas
Kontakt:

pet avg 07, 2026 4:42 pm

Niko ne gaji lazni optimizam, ali stalno siriti negativu, sigurno nece pomoci.
Vec sam X puta rekao, ako imas rješenje za nase probleme, reci. Svima nam je u cilju da Zeljo bude sto bolji.

gavran
Kontakt:

pet avg 07, 2026 5:01 pm

Smijel se 'sovat veceras?
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Occasionally
Kontakt:

pet avg 07, 2026 5:46 pm

slika

Occasionally
Kontakt:

pet avg 07, 2026 5:47 pm

Otvoreni Ulazi ?

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet avg 07, 2026 7:30 pm

Ko nas prenosi
Alea iacta est!

flux
Kontakt:

pet avg 07, 2026 7:48 pm

cipiripi je napisao/la:
pet avg 07, 2026 7:30 pm
Ko nas prenosi
AS1

salle86
Kontakt:

pet avg 07, 2026 8:12 pm

Raščić-17
Korora-17
Freeman-18
Dragović-18
Ibrišimović-19
Šabić-20

💙🤍💙
Igrajte djeco, za boje plave !!!
Zadnja izmjena: salle86, dana/u pet avg 07, 2026 8:31 pm, ukupno mijenjano 1 put.
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 122 gosta.

Prijava