Istina je za porez, plaćena druga tranša i dobili smo valjda potvrdu da je plaćeno sa kojom možemo registrovati strance, proces registracije kreće od sutra.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑sri jul 29, 2026 7:24 pmJe li istina da su uplaćene 2 plate i porez?Uprkos teškoj situaciji nadam se da će se uspjeti dovesti solidan štoper i lijevi bek tu smo najtanji.

Pripazi ga malo. Bankrotirace

yebe super,ne vadi
zijo supak nece nista da kaze,
Ja sa svojih 2 milje mjesečno i 2 maloljetno djece klubu mogu ponuditi samo člansku, godišnji i u prosjeku mjesečno nešto iz fan šopa.
🤍
🤍
🤍
Znaš kako ja mislim, klub je isto država, politika...umreženo i moraš imati nekoga jakog da upadneš ili moraš biti ti jak. Koliko smo mi obični navijači jaki, mislim da svi znamo odgovor.ubaceni element je napisao/la: ↑uto jul 28, 2026 10:26 pmLegendo, ako pazljivo procitas ove dvije recenice, uvidjeces da si sam sebi odgovorio.
🤍
🤍
🤍
Ja fakat mislim da ti mene trolas ovdje.salle86 je napisao/la: ↑sri jul 29, 2026 10:22 pmJa sa svojih 2 milje mjesečno i 2 maloljetno djece klubu mogu ponuditi samo člansku, godišnji i u prosjeku mjesečno nešto iz fan šopa.
Vjerujem da je to čak i mnogo više od bar 50% funkcionera.
Uđi ti evo, imaš od mene podršku.ok ?
Ili su kriteriji toliko niski da može bilo ko, sve ćemo redom podržavati ko do sad pa kad ode onda ćemo pljuvati
🤍
🤍
🤍
Pa i sam kazes da smo 15 puta mjenjali. Zasto mislis da ce 16ti put biti bolje? Nekome pare s neba pale pa ceka da ih uvali u Zelju?salle86 je napisao/la: ↑sri jul 29, 2026 10:26 pmZnaš kako ja mislim, klub je isto država, politika...umreženo i moraš imati nekoga jakog da upadneš ili moraš biti ti jak. Koliko smo mi obični navijači jaki, mislim da svi znamo odgovor.ubaceni element je napisao/la: ↑uto jul 28, 2026 10:26 pmLegendo, ako pazljivo procitas ove dvije recenice, uvidjeces da si sam sebi odgovorio.
A ta priča svako ko hoće nek dođe otvorena su mu vrata...ja u tu priču zaista ne vjerujem. Nek vjeruje ko hoće