ublehas
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jul 28, 2026 12:40 am

I opet prica iz supljeg u prazno. Treba neko, treba nesto.
Naravno da nije ovo dobro, i niko ne kaze da jeste. Neko radi kako najbolje zna. Ako ima neko da bi to bolje radio bujrum. Ja bi bio najsretniji da se neko bolji od ovih sada pojavi, ali tesko. Ne zato sto su ovi dobri, nego zato sto nece niko.
Po tebi je rješenje ugasiti klub, jer ljudi u njemu nisu dovoljno dobri. Takva razmišljanja su nas i dovela do ovoga sada, jer nam niko nije bio dovoljno dobar.
Pa nam nisu valjale titule, pa nam nije bila dovoljna evropa, pa se kup nije slavio, pa nam nije valjalo kad se gradio stadion....uvjek ista prica...ne valja ovo, treba sve rastjerati, ima NEKO bolji, a mi od ih NEKIH samo nazadujemo, i svaki put dodje jos losiji....
A da li nesto treba raditi treba, ali ne sto ti mislis. Ne treba otežavati ionako tesku situaciju u klubu, nego treba upirati svim silama da se izgura ova godina, a i naredne. Trebamo svi biti kao jedan, ali stvarno, a ne ono samo deklarativno a u stvarnosti srati na sve strane....

SWRA_1921
Kontakt:

uto jul 28, 2026 7:57 am

Opet da pitam, zna li neko sta je sa desetogodisnjim, da li vaze od pocetka sezone za neku drugu tribinu pa onda za jug kada se izgradi?

teatrale36
Kontakt:

uto jul 28, 2026 8:47 am

avlami97 je napisao/la:
pon jul 27, 2026 9:36 pm
Rekose da ce sutra krenuti sa prodajom dresova, a dobro bi bilo i da godisnje sutra krenu.
Znali iko kada ce godisnje krenunuti u prodajy?
Ja u subotu kupio godišnje karte.

Sheldon
Kontakt:

uto jul 28, 2026 9:27 am

SWRA_1921 je napisao/la:
uto jul 28, 2026 7:57 am
Opet da pitam, zna li neko sta je sa desetogodisnjim, da li vaze od pocetka sezone za neku drugu tribinu pa onda za jug kada se izgradi?
Za sada ne vazi desetogodisnja za jug nista. Nema ni popust sa njom za godisnju, niti neki drugi vid pogodnosti koji govori da je nadredjenim ljudima 1% stalo do onih koji su dali 600/1500 maraka i trebali uveliko uzivati u svom mjestu. Dinamikom radova daj boze da ikad budu uzivali.
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

Qooler
Kontakt:

uto jul 28, 2026 9:31 am

Ma ovo samo lojavi Amav, sa Lutvom može riješiti. Naši spasioci kvuba.

avlami97
Kontakt:

uto jul 28, 2026 10:13 am

teatrale36 je napisao/la:
uto jul 28, 2026 8:47 am
avlami97 je napisao/la:
pon jul 27, 2026 9:36 pm
Rekose da ce sutra krenuti sa prodajom dresova, a dobro bi bilo i da godisnje sutra krenu.
Znali iko kada ce godisnje krenunuti u prodajy?
Ja u subotu kupio godišnje karte.
Moja greska.
Konto o jednom trosku godisnju i dres😀
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

sisma.smas
Kontakt:

uto jul 28, 2026 10:51 am

ono što mogu navijači uraditi je izvršiti pritisak nekim saopštenjem za Banjaminu, Magodu i ostale sa pitanjima šta se dešava sa jugom. Tu sav uticaj grupe prestaje. Siguran sam da bi svi portali prenijeli to saopštenje i da bi imalo odjeka u javnosti.

Ako mislite da će navijači ganjati igrače koji neće da produže, raskinu ugovore i odu pod pritiskom navijača, to su neka vremena kad su kauboji hodali po ulici i od toga nema ništa. Klub prihvatio obaveze, mora ih platiti. Ko, šta i kako je to potpisivao, to je posebna priča.

Marketing kluba je na standardno užasnom nivou, oko godišnjih, majica providnih iz Saltexa, raspalih artikala uvezenih iz Turske preko famoznog Stena ili koga već. Zna raja ko, šta i kako tu šuruje. Klub ispašta i ispaštat' će. Naravno na kraju godine ide priča kako smo poslovali u plusu i klub i shop i zamazivanje očiju.

Najaktivniji u klubu je momak koji slika polu-profesionalne fudbalere kako šutaju loptu (čast izuzecima) i trčkaraju oko čunjeva.

Zadnjih 30 godine ide priča ''nema ko, oni se prihvatili posla, spasioci kluba''. Zadnjih 30 godina slušamo istu priču, a plate se uzimaju (nimalo male). Većina tih ljudi u realnom sektoru ne mogu meda, eto bakću se sa Željom zato što ga vole jel? (hahahahha) Uredno ide ista priča i za ovu i za narednu upravu, a plate i obaveze rastu, pa kad odu uredno znaju poslati tužbu jer možda koja plata nije isplaćena za taj famozni rad koji su ostavili iza sebe.

Uprkos svemu, jedva čekam da dođem i da gledam. Možda smo bolesni, ustvari sigurno i neka smo.

Gagi tm 87
Kontakt:

uto jul 28, 2026 11:16 am

Kakva je situacija sa Cvetom hoće li on brzo početi trenirat sa ekipom?Mi će mo imati najveći problem u odbrani,mi havetnog štopera nemamo a ni lijevog beka bgm.

south side
Kontakt:

uto jul 28, 2026 5:02 pm

Sve će nam posjeta reći u prvih nekoliko kola koliko je ljudi diglo ruke od kluba. Raji je više preko glave ovog javašluka, nesposobnosti i ljudi koji su godinama prodefilovali kroz klub, a iza sebe ostavljali samo dugove, probleme i nova razočaranja.
Već deset godina slušamo istu priču o stabilizaciji, dok se u stvarnosti stalno vrtimo u krug, stagniramo, a u mnogim segmentima čak i nazadujemo. Od borbi za titulu i Evropu došli smo do toga da se posljednjih sezona borimo za opstanak.
Godinama se ponavlja ista matrica, mijenjaju se ljudi i uprave, ali klub samo tone sve dublje. Na kraju su nas doveli u bezizlaznu situaciju, možda i najtežu od rata naovamo. I dok se odgovornost stalno prebacuje s jednih na druge, cijenu svega plaćaju klub i navijači.
Ljudi više ne žele zbog tuđe nesposobnosti, javašluka i praznih obećanja gubiti živce, zdravlje i vjeru u klub.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

avlami97
Kontakt:

uto jul 28, 2026 6:46 pm

Dresovi jos nisu stigli.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

salle86
Kontakt:

uto jul 28, 2026 7:26 pm

@south nemoj tako nema niko bolji od ovih
Samo je belaj što su ovi jedno petnaesti tako "najbolji"
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

ublehas
Kontakt:

uto jul 28, 2026 8:29 pm

salle86 je napisao/la:
Vec sam ti napisao. Udji ti u klub, ili dovedi nekog ko hoce, i na nevidjeno imas podršku.

Grbavica1
Kontakt:

uto jul 28, 2026 8:49 pm

Godinam se javasluk radio i nastavit ce se. Nama je potreban zdrav investitor, a ostali fazoni sa dijonicama ili slicno kao do sada je obicno zivotarenje. A samo da pozdravim raju koja pljuje Amara. Zidat cemo mi njega od plastelina. Smjesne su bile parole protiv njega, a sada je sve ok, ne treba se oglasavat. A i da se nadovezem na ove sada koji opet pljuju trenutne ljude i klubu. Stiani muda pa preuzmi u ovakvome trenutku.

jug21
Kontakt:

uto jul 28, 2026 10:11 pm

ublehas je napisao/la:
uto jul 28, 2026 8:29 pm
salle86 je napisao/la:
Vec sam ti napisao. Udji ti u klub, ili dovedi nekog ko hoce, i na nevidjeno imas podršku.
:palacgore:
Pale se baklje i dimne,na tribini pali ko šta stigne.

ubaceni element
Kontakt:

uto jul 28, 2026 10:26 pm

salle86 je napisao/la:
Legendo, ako pazljivo procitas ove dvije recenice, uvidjeces da si sam sebi odgovorio.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Ujko i 161 gost.

Prijava