Ovo ti je plavi moj prijatelju od prilike do prilike. Svi vrebaju kome šta u datom trenutku odgovara. Meni ovo sve ide u smjeru nekih velikih firmi koje su namjerno deovedene u situacijud a prodaju svoju imovinu da bi se vadili, a vade se, jer su namjerno gurnuti u tu situaciju. Umjesto da smo pametni i uatlimo jbni pomocni da se otvori jbna akademija sa sportskim kompleksom, mi cemo dati pomocni da se "izvadimo" iz dugova, jer smo "morali". Standardna BiH politika.AdmirA je napisao/la: ↑sri jul 01, 2026 1:11 pmMa znaju k. Nego se upalili do izbora, po zadatku.zubanovic89 je napisao/la: ↑sri jul 01, 2026 1:08 pmNe znam s kim suruje, ako znas napisi. Insidera mi preko glave.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑sri jul 01, 2026 12:35 pm
Magoda je sve al upravu nije. Nek kaze s kim suruje kad je vec takav istinoljubac
Ljudi ušli u projekat gradnje juga nakon 1000 godina i sad mi nezadovoljni. Ma.hajde ba.
https://scsport.raport.ba/sokantan-istu ... ija?fbclid
Kakva budalaština i neprofesionalnost i jbm im sve ko god imao jednu sekundu u ovom čitavom cirkusu...