Norsborg je napisao/la: ↑pon jun 29, 2026 1:17 pm
LARSSON je napisao/la: ↑pon jun 29, 2026 12:55 pm
kb80 je napisao/la: ↑pon jun 29, 2026 12:49 pm
@Larsson zar je moguće da se na ovaj način pokušava "upravljati" mišljenjem navijača, onih običnih navijača koji prate ovaj forum ?
Je li to u redu tako raditi i zašto se to tako radi ?
Ko bolan upravlja misljenjem navijaca? Jel se brisu postovi ko je za Mirvica, ko je za Misimovica, ko je za Amara?
Svi ste zauzeli neke strane, sem Željine, ako je vama ova situacija dobra, da se ništa ne zna, blago vama.
@SIMA ban se ne dobija zbog drugog misljenja nego zbog drugih stvari, koja se kose sa pravilima foruma
Možete nastaviti pisati šta želite, ne slagati se sa tuđim mišljenjem, biti protiv, ali svesti diskusiju na lično prozivanje će biti obrisano/banovano
Razlika izmedju vas botova i nas normalnih Zeljovaca je sto pisete negativno jer ste svjesni da vam izmice zlatna koka. Mi drugi koje interesuje samo Zeljo smo svjesni da bez investitora ode sve u propast i pisemo samo u korist Zelje i nas samo brine da statut prodje sto prije.
Sigurno znas sa kakvim vrhunskim igracima je potpisan predugovor, sigurno znas i ko je i s kojim igracem sjedio u Bosmalu, sinoc ili preksinoc. Sigurno znas i za koje igrace treba platiti obestecenje sto se nikada do sada nije desilo. Nakon svih ovih saznanja neki botovi su se ugasili.
I jos nesto, mi nikog ne vrijedjamo, ti covjeku od 75 godina, navijacu od svoje seste godine kazes da je imbecil i da se prestanem drogirati.
Evo da završimo diskusiju, ako želiš, odgovorit ću ti na post.
Za svaku marku koju ja imam od Želje, jer kažes da je zlatna koka, nečija, nas, kojih to nas, whatever, daBogda duplo više ja na lijekove potrošio i još mi zafalilo.
Što se tiče vrhunskih igrača, potpisa i sl, ne znam, ono što znam jeste što pročitam na portalima, i što mogu sam zaključiti. Ovo se zaključiti iz mojih postova, ako neko iole ima mozga, bio sam za to da se izglasa mirvić, i eto izglasan je. Čekali, nadali se i eto 6 mjeseci poslije sa mrtve tačke se nismo pomakli, samo nazadovali.
Ako ovo izdobri, mi budemo stabilni, dovedemo te igrače, ja se gasim zauvijek, a volio bih da tako hoće biti.
Na forumu ne pišu godine, i ti vrijeđaš, ali eto, jer sam mlađi izviniti ću ti se zbog teških riječi.