Norsborg
Kontakt:
Status: Online

Re: FK Željezničar

pon jun 29, 2026 12:17 pm

LARSSON je napisao/la:
pon jun 29, 2026 11:23 am
Da se svi izvinimo što smo vjerovali da ovo išta može izdobrit.
Tebi i jos jednom botu koji je nakon radne skupstine od prije 10 dana nastavio botovati preporucujem da stanete u red za apaurine kod Cike zajedno sa vasim haverom Nihadom. Vrijeme je da se smirite i ne uznemiravate normalne navijace koji nakon vasih prica budu zabrinuti.
Ko ne radi posao kako treba, kao vas haver i treba da bude skinut ali bez ljutnje.
Tebi imam jos jednu poruku, obrati se Dzezvaru, on je pripremio peniciline za tebe, specijalne. Banovao si covjeka kada ti je rekao da ce postaviti link koji ce raskrinkati vasu igru. Nije nista ruzno rekao da bi ga banovao.
DZABA KRECITE
BOTOVI MIRNOOOOOOO.

south side
Kontakt:
Status: Offline

pon jun 29, 2026 12:19 pm

cikoradovic je napisao/la:
pon jun 29, 2026 12:04 pm
djidomova je napisao/la:
pon jun 29, 2026 11:06 am
Zato imamo vojnike kluba da nas vade, pa ja. Oni su nam uzdanica, oni nam nude buducnost i prosperitet, zadnjih 7 do 10 godina. Garant postoji plan B u skupstini, neki novi ljudi sa milionima. Isti oni ljudi, koje nece da se radi novi statut da se otvorimo, pazi sad, ne Saninu, vec svima drugim. Zasto? Pa lagano, cijeli plot twist je spreman. Zna se ko je kriv za sve, imaju rjesenje, prodaja pomocnog. Pa ide rastaljivanje i slicno. I sve u krug ali dobro je nama, kakvi smo. Sa Košpicama pratim daljni tok dešavanja.
Jako zanimljiva konstatacija. Znaš šta je meni još zanimljivije? Datum, 06.07. koji se spominje. 06.07. je skupština kluba, u 19 časova. Zanimljivo kako je već najavljeno u mahali da je to sjednica na kojoj "Sanin leti" i da počinju promjene. Još mi je zanimljiviji dnevni red same sjednice. Vidim da se najavljuje "skidanje" kao primarni zadatak ove sjednice a ne nešto drugo. Tačka koja mene najviše zanima, a vjerujem i većinu vas, tiče se novog statuta kluba. Tu tačku niko ni ne spominje. Prema nadanjima pojedinaca glavni zadatak ove sjednice bi trebao biti samo da se Sanin smijeni.

Imam samo jedno pitanje, ja imam odgovor na to pitanje i meni nije potreban, većina vas možda nema. Ko je glavna osoba koja je radila na prijedlogu novog statuta? U tome je ključ cijele priče i naš odgovor. Ovo je jako bitno pitanje, a ono sa sobom povlači neka druga pitanja koja idu možda na štetu jedne grupe ljudi. Vjerovatno se zbog toga i ne spominje ova tačka dnevnog reda.

Ova priča koju si naveo itekako ima smisla. Posebno u slučaju da statut ne bude glavna ili da uopšte ne bude tema, nego da glavna tema bude samo smjena. Nije tajna da već postoji grupa unutar skupštine koja već neko vrijeme hara, naravno, zagovornici su osobe bliske ljudima koji ciljaju na funkciju i ljudi koji bi bili prijedlog grupe koja hara. Njima su se priklonili i oni koji su dobili otkaze i oni koji su nabijeni nogom jer nisu izvršili zadatke koji su postavljeni pred njih. Upravo oni šire polutačne a često i netačne informacije koje pojedinci pišu po forumu.
Glavni cilj je smjena Mirvica statut nije spomenut.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon jun 29, 2026 12:25 pm

Norsborg je napisao/la:
pon jun 29, 2026 12:17 pm
LARSSON je napisao/la:
pon jun 29, 2026 11:23 am
Da se svi izvinimo što smo vjerovali da ovo išta može izdobrit.
Tebi i jos jednom botu koji je nakon radne skupstine od prije 10 dana nastavio botovati preporucujem da stanete u red za apaurine kod Cike zajedno sa vasim haverom Nihadom. Vrijeme je da se smirite i ne uznemiravate normalne navijace koji nakon vasih prica budu zabrinuti.
Ko ne radi posao kako treba, kao vas haver i treba da bude skinut ali bez ljutnje.
Tebi imam jos jednu poruku, obrati se Dzezvaru, on je pripremio peniciline za tebe, specijalne. Banovao si covjeka kada ti je rekao da ce postaviti link koji ce raskrinkati vasu igru. Nije nista ruzno rekao da bi ga banovao.
DZABA KRECITE
BOTOVI MIRNOOOOOOO.
Prestani se drogirati imbecilu 🤣 Izgleda sve vas dzezvar filuje, pozdravi ga, mozda mu se pridruzis

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jun 29, 2026 12:47 pm

Samo dionice nista vise :) hadzija zna kako i sta
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

kb80
Kontakt:

pon jun 29, 2026 12:49 pm

@Larsson zar je moguće da se na ovaj način pokušava "upravljati" mišljenjem navijača, onih običnih navijača koji prate ovaj forum ?
Je li to u redu tako raditi i zašto se to tako radi ?

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jun 29, 2026 12:51 pm

kb80 je napisao/la:
@Larsson zar je moguće da se na ovaj način pokušava "upravljati" mišljenjem navijača, onih običnih navijača koji prate ovaj forum ?
Privatni forum i samo za promociju jednog lica.
Evo sta banovat ce sve profile koji ne misle ko on?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

pon jun 29, 2026 12:55 pm

kb80 je napisao/la:
Ko bolan upravlja misljenjem navijaca? Jel se brisu postovi ko je za Mirvica, ko je za Misimovica, ko je za Amara?

Svi ste zauzeli neke strane, sem Željine, ako je vama ova situacija dobra, da se ništa ne zna, blago vama.

@SIMA ban se ne dobija zbog drugog misljenja nego zbog drugih stvari, koja se kose sa pravilima foruma

Možete nastaviti pisati šta želite, ne slagati se sa tuđim mišljenjem, biti protiv, ali svesti diskusiju na lično prozivanje će biti obrisano/banovano

milanribar
Kontakt:

pon jun 29, 2026 1:06 pm

Očigledno da opet imaju neke struje dvije, kod nas ne može bez toga. Smije li neko konkretno napisati šta nude ovi što bi sad kao da Mirvić ide a nije ni došo kako treba zapravo...

Mirek11
Kontakt:

pon jun 29, 2026 1:07 pm

Sta nam je sa Bicakcicem, ne vidim ga na spisku?
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Norsborg
Kontakt:

pon jun 29, 2026 1:17 pm

LARSSON je napisao/la:
kb80 je napisao/la:
Ko bolan upravlja misljenjem navijaca? Jel se brisu postovi ko je za Mirvica, ko je za Misimovica, ko je za Amara?

Svi ste zauzeli neke strane, sem Željine, ako je vama ova situacija dobra, da se ništa ne zna, blago vama.

@SIMA ban se ne dobija zbog drugog misljenja nego zbog drugih stvari, koja se kose sa pravilima foruma

Možete nastaviti pisati šta želite, ne slagati se sa tuđim mišljenjem, biti protiv, ali svesti diskusiju na lično prozivanje će biti obrisano/banovano
Razlika izmedju vas botova i nas normalnih Zeljovaca je sto pisete negativno jer ste svjesni da vam izmice zlatna koka. Mi drugi koje interesuje samo Zeljo smo svjesni da bez investitora ode sve u propast i pisemo samo u korist Zelje i nas samo brine da statut prodje sto prije.
Sigurno znas sa kakvim vrhunskim igracima je potpisan predugovor, sigurno znas i ko je i s kojim igracem sjedio u Bosmalu, sinoc ili preksinoc. Sigurno znas i za koje igrace treba platiti obestecenje sto se nikada do sada nije desilo. Nakon svih ovih saznanja neki botovi su se ugasili.
I jos nesto, mi nikog ne vrijedjamo, ti covjeku od 75 godina, navijacu od svoje seste godine kazes da je imbecil i da se prestanem drogirati.

Barimba007
Kontakt:

pon jun 29, 2026 1:21 pm

Norsborg je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:
kb80 je napisao/la:

Razlika izmedju vas botova i nas normalnih Zeljovaca je sto pisete negativno jer ste svjesni da vam izmice zlatna koka. Mi drugi koje interesuje samo Zeljo smo svjesni da bez investitora ode sve u propast i pisemo samo u korist Zelje i nas samo brine da statut prodje sto prije.
Sigurno znas sa kakvim vrhunskim igracima je potpisan predugovor, sigurno znas i ko je i s kojim igracem sjedio u Bosmalu, sinoc ili preksinoc. Sigurno znas i za koje igrace treba platiti obestecenje sto se nikada do sada nije desilo. Nakon svih ovih saznanja neki botovi su se ugasili.
I jos nesto, mi nikog ne vrijedjamo, ti covjeku od 75 godina, navijacu od svoje seste godine kazes da je imbecil i da se prestanem drogirati.
Pa sta se ceka onda prijatelju, sve je nesto dogovoreno potpisano a mi sa jednim golmanom poceli pripreme i ocigledno strucnim stabom koji jos nema ugovora? Zasto ti dogovoreni igraci nisu danas na treningu ako su bili na tim sastancima?

Norsborg
Kontakt:

pon jun 29, 2026 1:23 pm

Ceka se statut, mora sve biti legalno. Potpisi moraju biti ovjereni.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pon jun 29, 2026 1:24 pm

Pola ovih sa informacijama su tu jer u klubu već duži vremenski period poseban se **** stavlja na pisanje po forumima. Javna je tajna da su nakon dovodjenje Adzema, par tadasnjih clanova UO iza ledja Tuni formirali viber grupu, gdje su pokupili par forumasa da se pravdaju pojedini potezi, koji su vec tada bili неузибилах.

Znam da je Senad isto radio, nakon raskola na relaciji klub gg.ba.

Forum vam nije mjesto gdje trebate traziti neke ekskluzivne informacije, jer ne mozete biti sigurni da li su tu napisane kako bi se nesto opravdalo ili ispitalo generalno misljenje navijaca oko pojedinih delikatnih informacija.

Od skupstine u ovom sastavu nemojte ocekivati da ce zasititi klub. Osobe koje sjede u skupstini su osobe koje su bliske pojedinim ljudima i tu su da zastupaju interese pojedinaca a ne Zelje.

Prica da neko nece u skupstinu, licno znam par ljudi sa jakim CV-om koji su odbijeni na ustrb ljudi u najmanju ruku upitnog kako karaktera tako i modus operandija.

Moje licno misljenje je da je put u propast počet, ono što je Balić svojevremeno počeo to se preko Sanjina nastavlja provoditi. Slabljenje kluba, da padne sto tiše kako bi se imovine dokopali pojedini. Udari na klub od politickih krugova koji javno iskazuju blagonaklonost i spremnost da se pomogne su igranka i obmana stvarnih ciljeva.

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon jun 29, 2026 1:27 pm

Mirek11 je napisao/la:
To i mene zanima, nije uopšte spomenut ni da će se priključiti u narednim danima
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

Norsborg je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:
kb80 je napisao/la:

Evo da završimo diskusiju, ako želiš, odgovorit ću ti na post.

Za svaku marku koju ja imam od Želje, jer kažes da je zlatna koka, nečija, nas, kojih to nas, whatever, daBogda duplo više ja na lijekove potrošio i još mi zafalilo.

Što se tiče vrhunskih igrača, potpisa i sl, ne znam, ono što znam jeste što pročitam na portalima, i što mogu sam zaključiti. Ovo se zaključiti iz mojih postova, ako neko iole ima mozga, bio sam za to da se izglasa mirvić, i eto izglasan je. Čekali, nadali se i eto 6 mjeseci poslije sa mrtve tačke se nismo pomakli, samo nazadovali.

Ako ovo izdobri, mi budemo stabilni, dovedemo te igrače, ja se gasim zauvijek, a volio bih da tako hoće biti.

Na forumu ne pišu godine, i ti vrijeđaš, ali eto, jer sam mlađi izviniti ću ti se zbog teških riječi.

dobar tri
Kontakt:

pon jun 29, 2026 1:28 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Mirek11 je napisao/la:
To i mene zanima, nije uopšte spomenut ni da će se priključiti u narednim danima
Hoće to tako kad igraču istekne ugovor

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon jun 29, 2026 1:45 pm

Norsborg je napisao/la:
Sta ako se ne usvoji Statut sta onda i do kada ce se cekati usvajanje Statuta
Alea iacta est!

Gagi tm 87
Kontakt:

pon jun 29, 2026 1:55 pm

cipiripi je napisao/la:
pon jun 29, 2026 1:45 pm
Norsborg je napisao/la:
Sta ako se ne usvoji Statut sta onda i do kada ce se cekati usvajanje Statuta
Kakav statut druže zar je dorađen stari naš statut i zar je predato uopšte za odobravanje,a i da jest onaj hrvat ga nikad neće odobrit,ako statut čekali niti će mo potpisat trenera niti i jednog igrača,bar po meni.

Lumen
Kontakt:

pon jun 29, 2026 1:59 pm

Ljudima je bitniie da se njihove "informacije" ispostave tacnim nego da ovo izdobri.

Ne vjerujte glupostima ni pozitivnim ni negativnim nista se nece znat svakako narednih 10tak dana.

cikoradovic
Kontakt:

pon jun 29, 2026 2:16 pm

Nije riječ o statutu. O promjenama statuta se treba pričati na sjednici koja je u ponedjeljak. Promjene sa posljednje skupštine još nisu prošle tj. čeka se da Sanin bude upisan u registar. Problem je bio u papirima.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], SamoNapad i 404 gosta.

Prijava