Moze u Lukavici bez recepta....
Moze u Lukavici bez recepta....
Administrativne prepreke su dugovanja prema svim fudbalerima i uposlenicima. Marić je izričito rekao da kad se sve isplati onda se ugovori mogu potpisati, kako SD, tako i ŠSŠ, glavni skaut i šef omladinakog pogona. Da li će se to desiti pitanje je. Još jedan dokaz da smo postali cirkusantski klub na čelu sa glavnim chat gpt klaunom.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑pon jun 29, 2026 8:02 amHoće li se brzo riješiti ove administrativne prepreke za potpise ugovora trenera i igrača?

Nije da nešto branim al kakve je rezulate trebo imat, 38 godina ima lik.
Kad sam pročitao da je imao, čini mi se, deset uzastopnih poraza u Danskoj, kontam kako je to moguće. Pa da si s juniorima igrao, ako si solidan trener, valjda bi negdje jedan bod izvukao. Nako naglas razmišljam, volio bih da me demantuje, a možde i ne potpiše zbog "administrativnih razloga"...milanribar je napisao/la: ↑pon jun 29, 2026 8:41 amNije da nešto branim al kakve je rezulate trebo imat, 38 godina ima lik.
Ima osvojenu HNL2 i Dansku drugu ligu. Imali smo trenere sa CV-em i rezultatima, ne bi da ponavljam kako je završilo...