ublehas
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet maj 15, 2026 2:14 pm

kb80 je napisao/la:
pet maj 15, 2026 1:26 pm
SamoIstina je napisao/la:
pet maj 15, 2026 1:16 pm
Šta znači nova sjednica Skupštine FK Željezničar: Strateško partnerstvo sa Saninom Mirvićem definitivno okončano, a da zvanično nije ni zaživjelo?
https://scsport.raport.ba/sta-znaci-nov ... -zazivjelo
Ovi sa SC-a što jedu govna i senzacionalistički objavljuju vijesti o našem klubu. Očito je da su plaćeni članci i da žele sa ovim da nas uvedu u stanje "straha" i neizvjesnosti. Nadam se zaista da će Sanin biti uporan i istrajati u svemu ovome i da ćemo krenuti naprijed. Kako su rekli neki forumaši ovdje da Sanin nije digao ruke od Željezničara i vjerovaću da nije sve dok ne bude on sam zvanično to objavio. A ovi što pišu na ovaj način dizanja pulsa neka se najedu govana dobro i nadam se da ćete ih jesti dugo, dugo smradovi j...beni
Pa dobro, ovdje u tekstu je sve u znaku pitanja i pretpostavki. Da li znaci...? Zaključujemo...

svabo
Kontakt:

pet maj 15, 2026 2:15 pm

gavran je napisao/la:
pet maj 15, 2026 8:59 am
imate MAXUZ SELAM OD @dzezvar

ne pise zato sto je BANOVAN

...i da vas podsjetim da @dzezvar nikad NIJE bio picka te da jos uvijek stoji iza svojih stavova...
Selam i i ti njega. Svoje stavove i treba braniti uvijek, a on ih je često mijenjao kako vjetar (Nijaz, Amar, Miske...) puše.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet maj 15, 2026 2:33 pm

Pa logicno da zasjeda stara skupstina jer ista treba usvojiti izmjene statuta ako Mirvic odluci nastaviti, ili izabrati novu upravu ako odluci otici, ne kontam sta treba da predstavlja taj clanak, kakvi debili.
Željezničar ante portas !

kb80
Kontakt:

pet maj 15, 2026 2:43 pm

AsharaK je napisao/la:
Pa logicno da zasjeda stara skupstina jer ista treba usvojiti izmjene statuta ako Mirvic odluci nastaviti, ili izabrati novu upravu ako odluci otici, ne kontam sta treba da predstavlja taj clanak, kakvi debili.
Da unese nemir u nas, da nas još više poljulja, to je prijatelju glavni cilj onakvog članka. Stoka pokušava na sve načine da nas poljulja. Zato se i nadam našem inatu, da im jbmo sve !

kvalitet
Kontakt:

pet maj 15, 2026 2:57 pm

AsharaK je napisao/la:
Načuo sam, a mislim da sam to i napisao jednom, da se problematizirala i legalnost Skupštine kada je Mirvić uveden u klub. Možda sada pokušavaju ispraviti i to.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet maj 15, 2026 4:00 pm

kvalitet je napisao/la:
pet maj 15, 2026 2:57 pm
AsharaK je napisao/la:
Načuo sam, a mislim da sam to i napisao jednom, da se problematizirala i legalnost Skupštine kada je Mirvić uveden u klub. Možda sada pokušavaju ispraviti i to.
Vidi ako HDZ punoglavac kaze do petka sta se treba ispravit, to ce se ispravit i usvojit i to je to.
Željezničar ante portas !

505 VITEŠKA
Kontakt:

pet maj 15, 2026 4:18 pm

Opet cvijeće odnesite Zrinjskom

Koliko se i do koje mjere može Bošnjak poniziti

Gagi tm 87
Kontakt:

pet maj 15, 2026 4:32 pm

[tiktok][/tiktok]
505 VITEŠKA je napisao/la:
pet maj 15, 2026 4:18 pm
Opet cvijeće odnesite Zrinjskom

Koliko se i do koje mjere može Bošnjak poniziti
Tako je u potpunosti se slažem,od sad ih treba lemati na svakom koraku,gdje god ih čovjek sretene.Sanin navodno ne odustaje i ima još veći motiv da uradi nešto sa klubom,nakon ovih blokada.vidićemo je li to istina.

south side
Kontakt:

pet maj 15, 2026 4:53 pm

Evo nedo na yt iznio neke detalje sta se desilo oko statua.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

avlami97
Kontakt:

pet maj 15, 2026 4:55 pm

Meni nije jasno, sto Sanin nije nasao za shodno, da se bar obrati u prostorijama Kluba kakvim pressom navijacima.
Da mu cujemo glas. Bio je u gradu par dana. Mogao je to uciniti, nista ga ne bi kostalo.

P.S. Alejkumu Selam @dzezvar
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 192 gosta.

Prijava  •  Registracija