SanMan
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 11, 2026 9:30 pm

Ne daj Bože da je dao 14 golova umjesto ovih 4 nas sa Sjevera bi redom šamaro kolko smo ga psovali
Daleko mu kuća bila........od Želje a i od nas navijača
Sve najbolje mu želim u budućoj karijeri - al daleko od Želje a i nas navijača

Mulalic Edis
Kontakt:

pon maj 11, 2026 10:06 pm

👀👀
Grande dioničko društvo 💪

kvalitet
Kontakt:

pon maj 11, 2026 10:18 pm

positive je napisao/la:
pon maj 11, 2026 6:56 pm
Da sam fudbaler i da mi neko opsuje mater sa tribine ja bih mu uzvratio, da li biste vi?
Ne.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

ublehas
Kontakt:

uto maj 12, 2026 7:23 am

Istina je kao i uvjek negdje između.

Niti navijač treba da mu psuje i da ga proziva, niti on treba da se "obračunava" sa navijačem. Debili i jedan i drugi.

milanribar
Kontakt:

uto maj 12, 2026 8:11 am

kvalitet je napisao/la:
pon maj 11, 2026 10:18 pm
positive je napisao/la:
pon maj 11, 2026 6:56 pm
Da sam fudbaler i da mi neko opsuje mater sa tribine ja bih mu uzvratio, da li biste vi?
Ne.
Sjetim se Ibre Sehica i psovanja mrtve sestre sa sjevera, nedugo nakon smrti iste. Iako smo tad bili daleko jači i osvajali titule.
Uvijek je bilo stoke na sjeveru, sad i na istoku al to su likovi koji su bolesni i nema ih puno al opet znaju da povuku za sobom još ljudi da psuje pogotovo kad ne ide...

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto maj 12, 2026 8:51 am

Ne opravdavam psovanje niti u jednoj situaciji ali i igraci su strasno bezobrazni, pa vjerovatno njihovo ponasanje na terenu povuce nekoga da mu opsuje.

Shvatite da mi navijaci zivimo i radimo za prosjecne plate, dosta je raje koja nema nikakva primanja pa opet odvoji neka sredstva da kupi kartu i da dodje gledati utakmicu.

S druge strane imamo igrace koji igraju za nekoliko HILJADA maraka i kada vidite njihovo ponasanje na terenu, jednostavno bude nesto jace u covjeku i krene da psuje. Jedino sto trazimo od igraca jeste pozrtvovanost i borbenost, trazimo da opravdaju svoje plate, jer mi obicni navijaci USKRACUJEMO mnoge stvari sebi i svojoj porodici da bi dosli na stadion i dozivjeli malo radosti, a kako nam oni vracaju "setanjem" i ne zalaganjem, e to je ono sto iritira raju.

Ako jedan Jaganjac, Eric ili neko treci do svoje dvadeset i neke nije naucio osnove fudbala, nece ih nikad ni nauciti, e jedino kako te nedostatke moze nadomjestiti jeste borbenost, a ne rasprava sa navijacima, jer moraju biti svjesni da ih ti navijaci placaju.

Koliko nas se u nasim firmama potkaci sa sefovima ili direktorima, koliko bude neugodnih situacije e sad je na nama da li cemo to stoicki podnijeti ili napustiti firmu, e ista takva je situacija i sa igracima, ili igraj i daj sve od sebe ili napusti firmu (klub).
Alea iacta est!

Gagi tm 87
Kontakt:

uto maj 12, 2026 1:27 pm

Evo Kreković iz Posušja se spominje kao potencialno pojačanje,nije loš igrač...

Valter
Kontakt:

uto maj 12, 2026 2:21 pm

Znači pojačanja iz Posušja, Rudara, Radnika … dobro je barem da nisu iz Sloge. Treba oslabiti protivnike u borbi za očuvanje prvoligaškog statusa, nadam se da cemo opstanak naredne godine obezbjediti jedno kolo ranije.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

milanribar
Kontakt:

uto maj 12, 2026 2:29 pm

Valter je napisao/la:
Znači pojačanja iz Posušja, Rudara, Radnika … dobro je barem da nisu iz Sloge. Treba oslabiti protivnike u borbi za očuvanje prvoligaškog statusa, nadam se da cemo opstanak naredne godine obezbjediti jedno kolo ranije.
Kad Zrinjski dovede Lagumdžiju od nas davljenika onda je to dobro...Santosa smo isto doveli iz Palerma a i Odinaku iz Njemačke...

dobar tri
Kontakt:

uto maj 12, 2026 2:38 pm

Valter je napisao/la:
Jel moguće da si do tog zaključka došao na osnovu obične (vjerovatno naručene) špekulacije...

Gagi tm 87
Kontakt:

uto maj 12, 2026 2:53 pm

Po meni bolje pokupit iz naše lige solidne igrače tipa Kreković,Ghorzi,Roncal već bacati pare na skupe Nastiće,Miloševiće,holanđane itd ...

ghamaz
Kontakt:

uto maj 12, 2026 3:05 pm

Gagi tm 87 je napisao/la:
Po meni bolje pokupit iz naše lige solidne igrače tipa Kreković,Ghorzi,Roncal već bacati pare na skupe Nastiće,Miloševiće,holanđane itd ...
👍

Gyasi13
Kontakt:

uto maj 12, 2026 3:44 pm

Kad vidiš da mu je retardirani Bulić menadžer, odmah znaš da je izmišljena priča.

Valter
Kontakt:

uto maj 12, 2026 5:50 pm

E vala nek ste mi i objasnili kako stvari stoje.
Znači uskoro slijede bumovi a u maju 2027. raskidi.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Gagi tm 87
Kontakt:

uto maj 12, 2026 6:04 pm

Gyasi13 je napisao/la:
uto maj 12, 2026 3:44 pm
Kad vidiš da mu je retardirani Bulić menadžer, odmah znaš da je izmišljena priča.
Ako je tako,onda je plaćeni članak kao i obično.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

uto maj 12, 2026 6:06 pm

Ne nego trebamo prestati dovoditi polovicno. Ne mozes ti igrace poput Denija upariti sa Dzenom Sabicem. Deni je igrac koji se krece, koji razigrava koji treba igrace koji se krecu. Upariti njega Pejica i Prokopa, dovesti par dobrih krila jer ovo je smijesno sta nama igra po krilu. Peixoto svaku sestu dobar, Odinaka svaku trecu, doduse jer nije krilo klasicno, Cvete nema dugo. Ako Bico ostaje upariti malog Rascica s njim. Decko ima predispozicije, mlad je svakako muku mucimo sa u-21, on i Dragovic moraju dobijati sanse do kraja ako zelimo sebi dobro. Bekovi su nam za divno cudo jako dobri, Alic ima svojih mana ali vise vrlina. Prekidi su mu odlicni, defanziva tu i tamo fino prema naprijed, za nas dovoljno vala. Galchev isto tako, ima momenata kad ispadne ali je naprijed odlican i zna dati loptu. 4 puta je izbacio Odinaku u izglednu priliku, dva smo gola dali od tog. Treba ovu ekipu nadograditi sa napadacem, ozbiljnom 9kom i dva brza krila. Kad se vrate Cveta i Ar.Hodzic uz Focu i Madzida, imas ozbiljnu i sirinu. Treci stoper, Nastic za pokriti rupe i Radovac za 15-20 minuta mozes se ozbiljno potuci sa svakom ekipom u ligi uz dobro sudjenje.

Gagi tm 87
Kontakt:

uto maj 12, 2026 6:33 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
uto maj 12, 2026 6:06 pm
Ne nego trebamo prestati dovoditi polovicno. Ne mozes ti igrace poput Denija upariti sa Dzenom Sabicem. Deni je igrac koji se krece, koji razigrava koji treba igrace koji se krecu. Upariti njega Pejica i Prokopa, dovesti par dobrih krila jer ovo je smijesno sta nama igra po krilu. Peixoto svaku sestu dobar, Odinaka svaku trecu, doduse jer nije krilo klasicno, Cvete nema dugo. Ako Bico ostaje upariti malog Rascica s njim. Decko ima predispozicije, mlad je svakako muku mucimo sa u-21, on i Dragovic moraju dobijati sanse do kraja ako zelimo sebi dobro. Bekovi su nam za divno cudo jako dobri, Alic ima svojih mana ali vise vrlina. Prekidi su mu odlicni, defanziva tu i tamo fino prema naprijed, za nas dovoljno vala. Galchev isto tako, ima momenata kad ispadne ali je naprijed odlican i zna dati loptu. 4 puta je izbacio Odinaku u izglednu priliku, dva smo gola dali od tog. Treba ovu ekipu nadograditi sa napadacem, ozbiljnom 9kom i dva brza krila. Kad se vrate Cveta i Ar.Hodzic uz Focu i Madzida, imas ozbiljnu i sirinu. Treci stoper, Nastic za pokriti rupe i Radovac za 15-20 minuta mozes se ozbiljno potuci sa svakom ekipom u ligi uz dobro sudjenje.
Treba nama druže svašta nešta,na svakoj poziciji po najmanje 1 dobar igrač,pogotovo u napadu,u napadu očekujem potpunu rekonstrukciju ekipe...

salle86
Kontakt:

uto maj 12, 2026 7:41 pm

Ispade nam veza najbolji dio tima, a mi protiv sloge prvo poluvrijeme 39% posjed.
Deni kad hoće da igra može, većinom neće misli samo će sve. Ovi ostali isto bi ali da im ne uđe...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Zdule
Kontakt:

uto maj 12, 2026 7:48 pm

Deni Milošević je uz Galcheva daleko najgori fudbaler Željezničara. Trebao bi svom menadžeru pokloniti koji milion, s obzirom na to da mu je valjao kao rijetko ko. Onakva prevara od igrača je igrala po Belgiji i Turskoj... Očajan igrač.

plavi kanarinac
Kontakt:

uto maj 12, 2026 7:56 pm

Eh to smo ti mi ... Vratite se kad je Deni dosao pa vidite hvalospjeve...Bicakcicu psovali od do uz Dubai, sad svi ostavi ga nek igra sam.. haha
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 149 gostiju.

Prijava  •  Registracija