cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 25, 2026 10:58 pm

Eric vise ne smije igrat a uz njega ni Milosevic, Radovac kakav god da je bolji je od obojce.

Oni su drugo poluvrijeme fizicki pali i umjesto da ih stisnemo mi svaku loptu okolo ili nazad.

Samo da se zavrsi ova sezona i da se rijesimo minimalno 10 igraca
Alea iacta est!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sub apr 25, 2026 11:13 pm

Po meni je Milosevic dosta zavaljen, ocekuje se od njega gore da pomaze Krpicu i onda da se vraca i pomaze odbrani.

Samo sto prije kraj sezone i da vidimo na cemu smo i hoce li sta taj investitor pogurati.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Okolele
Kontakt:

sub apr 25, 2026 11:25 pm

Sve što je bilo smotanih i glupih igrača sjatilo se u Želju..Horor od nesposobnosti pojedinaca da zaliče na igrača iz utakmice u utakmicu..

Onaj Spahić veći za glavu od oba naša stopera..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSON
Tema Autor/ica
Kontakt:

sub apr 25, 2026 11:48 pm

I bolje što je remi, mi bi se ko nadali nečemu. Ovako odmah raskide raditi, nek igraju pjetlici

plavi kanarinac
Kontakt:

sub apr 25, 2026 11:51 pm

Joj opet ova socijalna " kod nas sve debili" ... Ovdje se svrsavalo na svako pojačanje...

***** ti nacionalnost bošnjačku, onu glupu seljačku, neko napisa evo muftic odbranio, to smo mi... Jedan Ederson i mrs u Fener, nisi vise to to, jok mi i dalje zivimo za fintu, potez, odbranu, refleks.

Jest, aha, sigurno je do igrača, bogalji... I jest do njh, ali ne samo do njih, SAVO JE UBLEHA.
NADAM SE DA JE PRELAZNO RJEŠENJE.
INVESTITOR IZGLEDA NE POSTOJI ČIM OVE OVAKVE UBLEHE POPUT ONOG MINETA SE NAJAVLJUJU.

Evo otici ce pola kluba uskoro, ti svi dovedeni u vrijeme Adzema, pa vjerojatno i prethodnika ce otici, Savo dobit povjerenje, napraviti kurcinu opet sa tim svojim igračima, otici u pola sezone i bacio si opet dvije godine.

Nema veze, samo to, emocija savo, obrazovanost.. uzo si nas.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

SamoNapad
Kontakt:

sub apr 25, 2026 11:52 pm

Interesantno da protiv svake ekipe odigramo bolje drugo poluvrijeme, ocigledno kad provalimo protivnika puno to bolje ide. Ovaj vezni red nikad nece napraviti nista to je jednostavno nemoguce, plus naprijed krila i spicevi su nam totalno drhatavi u zavrsnicama da samo gledaju kako ce loptu odvaliti.
Deni trci nesto tamo vamo ali iskreno on nista ne pokazuje , svaki potez mu je skup.
Velez ima bolju igru ali iskreno oni ce u evropu samo zato sto smo se mi raspali u 5 kolu i jos se nismo sastavili. Savo pravi dobre rezultate s obzirom ko su mu opcije od igraca.

Gyasi13
Kontakt:

ned apr 26, 2026 12:05 am

Nagomilan nekvalitet, kad nas sad napusti ovih 10-15 igraca, nigdje nece igrati, plafon Travnik, Bratstvo, Jedinstvo i sl.
Hvala Adžeme je*o ti svoju bolest.

Pukii
Kontakt:

ned apr 26, 2026 12:05 am

Neka prica ko sta hoce, al je nas Savo spasio ispadanja. Ne mogu da zamislim sta bi bilo da je ostao Stojanović. Savo sa ispod prosječnom ekipom pravi nemoguce. 30% ovih trenutnih igraca nebi imali mjesta u Slogi koja je odavno drugoligaš. Savu obavezno ostaviti naravno ako on to želi i bicakcica za kapitena

Bozidar Radosevic
Kontakt:

ned apr 26, 2026 12:22 am

Savo ubleha a mi kako nas vodi izgubili jednu nesretno od Borca 😆😆 Covjek od najgore odbrane lige napravi odbranu koja u devet utakmica primi tri gola. Ima ozljedjene Cvetanovskog, Focu, Hodzica, Sosica, Radovca. Nastic isto se povrijedio jos se nije ni oporavio. Tu da popuni broj. Sta hocete vi, covjeku krila Dzenan Sabic za kojeg je Drljo premija, nama Deni danas igra i krilo i desetku jer ovaj ne zna gdje udara. 7 klizecih nijednom loptu nije osvojio, Odinaka koji sedam puta ne vidi utrcavanje Galcheva ili samo nece zbog licnog interesa a moras ga igrati. Najbolji mu napad Krpic koji iako koristan bar za ono sto mi igramo a to je tvrdo svi igraci za lopte gore sta uradis jer mi smo osakaceni povredama. Nadam se da ce Savo poceti igrati s vise mladjih, u vidu Dragovica i Rascica pa i Cosica da probamo bar dobiti nekog u-21 za sljedecu sezonu.

Refa1921
Kontakt:

ned apr 26, 2026 12:58 am

Ljudi seru za Denija a to je jedini igrač koji smije uzeti loptu i pas naprijed uputiti, druga je stvar što nema s kim igrati pa se onda jadan mora vrtiti u krug jer nema kome dodati. On da ima jos dva igrača slična njemu bio bio fantastičan.S čovjekom niko ne zna duplog pasa odigrati. Galčev je 10 puta istrčo jadan a Odinaka ga nije ispoštovao a to je jedan pas i haman u golu.

igla
Kontakt:

ned apr 26, 2026 1:31 am

Samo da zavrsi sezona i dati Savi priliku da napravi po svojoj volji tim.

Zadovoljan sam s njim jer je zategnuo odbranu, a napadački samo bezobrazan čovjek može tražiti puno više od ovih impotencija. Nemaš kvalitet.

plavi kanarinac
Kontakt:

ned apr 26, 2026 2:38 am

Dabogda me demantovo.
Cujemo se na iducoj polusezoni.

Lp.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 74 gosta.

Prijava  •  Registracija