Nisam ni napisao govno kao čovjek, nego govno u poslu. Ali hajde, možda se promijenio. Znam da mu tadašnji direktor sektora osiguranja sad radi kao direktor u firmi u Vogošći u skroz drugoj branši, čovjeku svanulo.milanribar je napisao/la: ↑pet mar 27, 2026 8:57 amNe znam nijednog da je na takvoj poziciji dugo a da je i dobar čovjek, isto iz ličnog iskustva...
.cikoradovic je napisao/la: ↑sub feb 14, 2026 7:45 pmIstina je. Ne plaćaju nas. Botujemo. Popišani ste nekoliko puta do sada a opet ćete biti. Samo lagano i polako. Info da statut nije prošao u rangu one da je PAO statut a statut nije bio ni predan kad su pričali da je pao. Mahalaška i pitarska posla. Samo polako i mojne sekirancije. Znam ja da ima pojedinaca koje raduje to što je statut na doradi ali da se ne brinete nije ništa neobično i nije ništa do obična praksa posebno kada je riječ o UG. Statut će se riješiti pa čak i pod pritiscima sa strane da ne prođe ali će se riješiti. Žao mi je što pojedinci moraju to čuti. Isto tako mi je žao što pojedinci ne pišu na forumu nego ponekad ulete pljucnu kad nije dobro. Gledamo mi i utakmice, komentarišemo i igrače, pojačanja, taktike, teren, stadion, reflektore, obećanja i tako.
Uostalom da li treba bilo šta reći nakon silnih napisanih gluposti - od toga da Sanin nema pare, da neće ulagati dok se statut ne riješi, da neće biti jakih pojačanja i još gomila toga. Šta su rekli to su i promašili.
Šulenta ne krije da lobira. Ministar je odan HDZ komponenti. Samo što nisu jedini. Ima i anonimaca koji šalju dopise i pisma (nema potpisa od koga je) ministru u nadi da statut bude odbijen.