Sve si rekao, veoma jednostavno !dzulijano_pike je napisao/la: ↑sri mar 18, 2026 2:53 amNe zelim nikoga u klubu ko bi doprinio podjeli medju navijacima. Svejedno, zvao se on Amar, Senad, Jozo ili Jovo, nema moju podršku ako ce donijeti i podjelu na tribinama. Vrijedniji mi jedan navijač na tribini, nego svi oni zajedno. Dosta je podjela, treba da se zbiju redovi.
Zelim ljude koji se nisu ogriješili od klub i navijace. Jel to teško? Dovesti sve nove ljude, profesionalce, koji ce rezati tamo gdje treba, ni po babi ni po stricevima.
Mali Raščić na juniorskom derbiju pokazo ozbiljan kvalitet, ne treba puno da se vidi razlika u odnosu na ostale.south side je napisao/la: ↑sri mar 18, 2026 4:58 pmAjdin Raščić i Jonathan Freeman dobili su povjerenje Save Miloševića koji je njihove dobre igre u juniorskom timu nagradio prekomandom u prvu ekipu Plavih.
Željezničar uskoro priprema potpis profesionalnih (višegodišnjih) ugovora sa talentovanim dvojcem, koji su već na prvom treningu pokazali da se na njih treba ozbiljno računati za narednu sezonu.
Je li to stiže Sanin ili neko pojačanje?
opet nemam baterije

Mislim da je svima to jasno i tako će biti. Ali raji je ovaj forum sredstvo da razmjene mišljena, nekima da pokušaju kreirati određeno mišljenje, ali sve se svodi na to, kako si i sam rekao piskaranje. Što je super da možemo vidjeti kako razmišljaju ljudi koje ne poznajemo i kakva su nam mišljenja i da nam uvaženi forumaš konačno kaže gdje je satelitska sa istoka.DobojskiManijak je napisao/la: ↑čet mar 19, 2026 10:26 amKako ne shvatate da vase/nase misljenje i piskaranje po forumu ali i misljenje navijaca vise nije relevantno.... Ukoliko Sanin odluci (na sta ima puno pravo) moze dovesti Amara, vratiti Nijaza ili bilo koga drugog.Mozete kritikovati kao sportski retultat i tu se prica zavrsava.
nikome se ne moze zabraniti misljenje ali hejtanje,spinovanje i na kraju stvaranje negativne atmosfere oko voljenog Kluba nikada necu prihvatiti. Velika vecina je bila za dolazak investitora u Klub i znali smo odlicno da je ovo dugotrajan proces i zato pustimo da covjek radi svoj posao sa ekipom za koju on misli da ce mu donijeti rezultatkb80 je napisao/la: ↑čet mar 19, 2026 10:56 amMislim da je svima to jasno i tako će biti. Ali raji je ovaj forum sredstvo da razmjene mišljena, nekima da pokušaju kreirati određeno mišljenje, ali sve se svodi na to, kako si i sam rekao piskaranje. Što je super da možemo vidjeti kako razmišljaju ljudi koje ne poznajemo i kakva su nam mišljenja i da nam uvaženi forumaš konačno kaže gdje je satelitska sa istoka.DobojskiManijak je napisao/la: ↑čet mar 19, 2026 10:26 amKako ne shvatate da vase/nase misljenje i piskaranje po forumu ali i misljenje navijaca vise nije relevantno.... Ukoliko Sanin odluci (na sta ima puno pravo) moze dovesti Amara, vratiti Nijaza ili bilo koga drugog.Mozete kritikovati kao sportski retultat i tu se prica zavrsava.