Dzezvar je napisao/la: ↑čet mar 12, 2026 4:00 am
ublehas je napisao/la: ↑sri mar 11, 2026 10:48 pm
Ovdje je problem sto su vecini raje bitniji Nijaz, Miske, Amar, Tuna...nego Zeljo. Bitnije im je da su "u pravu" nego Željo...ili preko noci zaboravljaju sta su pisali, pa okreću skroz plocu, ili se drže samo svoje istine k'o pijan plota...
Niko ne okrece plocu.Znam jako dobro sta sam pisao.
Ali ni meni nisu jasne neke stvari.
Sanin i Nijaz se poznaju preko 5 godina.U ovoj prici su preko 2 godine pa je cak i fondacija Sanin Mirvic registrovana na Nijazovu adresu sto je lahko provjerljivo.
Famozna sjednica skupstine je bila u subotu navece nekada te je na istoj donesena odluka o smjeni.Druga strana tvrdi da ih niko nije obavijestio o istoj.Tada su i ovdje poceli postovi o F5.Njih dvojica su se culi sljedeci dan i pricali o daljim planovima,niti jednog trenutka mu nije spomenuo smjenu.U medjuvremenu se polako to pocelo medju rajom i pricati.Znaci svi su znali sem onih kojih se to ticalo.Oni tvrde da su zvanicno za smjenu saznali poslije zvanicne objave kluba.To su informacije do kojih sam ja doaao.
Prizznat ces malo cudna situacija.
Po meni je neki normalni slijed trebao biti ako vec doslo do razmimoilazenja da sazovoes sjednicu upravnog (jer kao predsjednik skupsrine imas pravo na to)odbora te trazis da obrazloze nastalu situaciju odnosno problem koji je nastao.Te ako postoji krivica izneses svoj stav o smjeni.To je neki po meni normalan slijed funcionisanja jednog uredjenog sistema.
Zato i pisem da je jako potrebno da se Predsjednik skupsrine javno oglasi o razlozima smjene.Pa ako su ovi pravili carlame neka brate i odgovaraju.Zna se procedura...
Ne govorim ovdje za tebe konkretno, nego uopšteno.
Ovdje više pričam o: "daj nam ćelavu raketu", pa ti isti likovi pljuju što je dovedaena "ćelava raketa", ovdje pričam o svršavanju na Slavišu, pa poslije pljuvanju što je doveden, ovdje pričam o daj Zahirovića i Vranješa, pa pljuvanje što su dovedeni, isto je bilo i sa Pericom Stančeskim, isto je bilo još sa milion igrača i trenera. Smijali smo se Hrelji, pa je kasnije bila priča kako ga je Bože neko pustio, Napadali su se ljudi što su dopustili da ode Jaganjac, pa se sad pljuje po tom istom Jaganjcu....Isto stvar je i sa Nijazom. Išla je priča da će on sve to sam posložiti (ovdje je istina bilo ljudi koji su bili skeptični oko njega), sad se Nijaz pljuje. Sa druge strane momci koji nisu "mirisali" investitora i dogovor sa istim su ovdje označeni kao najveći neprijatelji kluba u istoriji....da ne nabrajam dalje.
Mi sami ne znamo šta hoćemo, a očekujemo da nem neko to omogući. Kad tome još dodamo ovo slijepo branjenje likova koji su nam iz nekog razloga "simpatični" ili ih lično znamo, i donošenje zaključaka na osnovu polu ili mahalskih informacija, dobijemo jednu jako toksičnu sredinu, i to je glavni razlog zašto nas nigdje nema zadnjih godina. Pored toga poletimo da popljujemo mnoge ljude koju du uradili dosta za Želju zbog nekih poteza koji se nama nisu u tom trenutku svidjeli.
Mi ako išta hoćemo da postignemo moramo disati ko jedan bez obzira ko vodi klub, i da li se to nama sviđa ili ne.