Dzezvar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri mar 11, 2026 8:03 pm

Sky1 je napisao/la:
sri mar 11, 2026 7:55 pm
Dzezvar je napisao/la:
sri mar 11, 2026 7:50 pm
Sky1 je napisao/la:
sri mar 11, 2026 7:41 pm

Meni lično se ovo ne svidja, signal je da nešto ne štima.
Normalno da ne stima.Otvaranjem knjiga i ugovora mnogo toga je izaslo na vidjelo...
Recimo da na platnom spiku imas igraca koji ima klauzulu da mora odigrati 700 minuta u sezoni i ici na sve pripreme prve ekipe....
Ili recimo da je Adzemu klub placao stan na Grbavici a isti ima stan u Vogosci....itd itd.....
Ali to nije do Nijaza, a ni do Sanina. Protiv tih ljudi treba podnijeti krivične prijave, ko je davao te štetne ugovore po klub.
Ima itekako...upravo ti o kojima pricas su i zakuhali ovu kasu...i spominju se kao moguci nasljednici doduse medju rajom ali se spominju...tu su uvijek...sjede u lozama i na domacim i na gosrujucim utakmicama.....
Spominju ovdje taj statut.
Pa da razjasnimo i to.
Nijaz nije imao nikakve dodirne tacke sa prvim statutom niti drugim.
Na statutu su radili iskljucivo ljudi iz kluba zajedno sa Saninom.On je tak kada je imenovan se aktivno ukljucio u rad kluba,naravno sa statutom koji je vec usvojila skupstina kluba.Isti statut nije prosao u ministarstvu pravde i vracen je klubu.
Vjerovatno i taj doradjeni ima nesto sto je mozda stetno po klub
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Jacksparrow
Kontakt:

sri mar 11, 2026 8:19 pm

I sta je sad Sanin good guy ili bad guy
FCŽ

svabo
Kontakt:

sri mar 11, 2026 8:30 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
sri mar 11, 2026 7:52 pm
A sta ako Nijaz istinu govori?
Taj materi istinu ne govori.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

Mulalic Edis
Kontakt:

sri mar 11, 2026 8:34 pm

svabo je napisao/la:
sri mar 11, 2026 8:30 pm
Bozidar Radosevic je napisao/la:
sri mar 11, 2026 7:52 pm
A sta ako Nijaz istinu govori?
Taj materi istinu ne govori.
Ma govori 🤣
Grande dioničko društvo 💪

Dzezvar
Kontakt:

Jacksparrow je napisao/la:
Zato i treba razjasniti neke stvari....treba uvijek sagledati dvije strane price..
Ja jos uvijek ocekujem da ce se predsjednik skupstine oglasiti sa stvarnim razlozuma tjeranja upravnog odbora.Ako je bilo kakvih malvezacija sa druge strane neka se zna....ovako je ostavljeno mahali da iznose stavove na osnovu mahalskih prica i na osnovu toga sto neko voli nekoga ili ne voli...

plavi kanarinac
Kontakt:

sri mar 11, 2026 8:47 pm

Dzezvar je napisao/la:
Zato i treba razjasniti neke stvari....treba uvijek sagledati dvije strane price..
Ja jos uvijek ocekujem da ce se predsjednik skupstine oglasiti sa stvarnim razlozuma tjeranja upravnog odbora.Ako je bilo kakvih malvezacija sa druge strane neka se zna....ovako je ostavljeno mahali da iznose stavove na osnovu mahalskih prica i na osnovu toga sto neko voli nekoga ili ne voli...
Okej, dok čekamo da sve dođe na vidjelo, može li jedno pitanje?

Zašto si ti prije nego li će se sve desiti, predstavljao i Nijaza i Mirvica u najboljem mogućem svjetlu i kao početak boljih vremena?

Sada to što pričaš je u totalnoj suprotnosti sa svim što je bilo prije rečeno.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

igla
Kontakt:

sri mar 11, 2026 8:50 pm

Pohvala Manijacima za objavu i najavu.

ubaceni element
Kontakt:

sri mar 11, 2026 8:51 pm

Jbg kad je trebalo izglasati sve je bilo med i mlijeko, a mi koji smo postavljali pitanja bili smo neprijatelji kluba. Sad kad je pukla tikva odjednom treba preispitati ko je Mirvic i da li laze. Ma hajte molim vas.

505 VITEŠKA
Kontakt:

sri mar 11, 2026 8:53 pm

Čuj pitanja "daj mi dokaze zašto je otjeran"

Pa otjeran je zato što je promašio i pogriješio šta god da je uradio, od trenera, stručnog to jest ne stručnog štaba, dovođenja Kosorića i izmišljanje funkcije za njega pa sve do pojačanja i tako u krug

I pitaš se zašto je otjeran, nenormalno bi bilo da je ostao

Dzezvar
Kontakt:

sri mar 11, 2026 8:58 pm

plavi kanarinac je napisao/la:
sri mar 11, 2026 8:47 pm
Dzezvar je napisao/la:
Okej, dok čekamo da sve dođe na vidjelo, može li jedno pitanje?

Zašto si ti prije nego li će se sve desiti, predstavljao i Nijaza i Mirvica u najboljem mogućem svjetlu i kao početak boljih vremena?

Sada to što pričaš je u totalnoj suprotnosti sa svim što je bilo prije rečeno.
Hajde malo prelistaj moje postove pa mi nadji gdje sam ja napisao da je med i mlijeko.....
Istina jesam rekao da sam za investitora iskljucivo zato sto ce Nijaz biti tu...jer znam da ovaj drugi nece nista napraviti na stetu kluba....to mogu potvrditi i ljudi sa kojima sam tada komunicirao...
Na kraju krajeva Sanin nikada nebi ni bio oocija da mu nije Nijaza ......

Dzezvar
Kontakt:

sri mar 11, 2026 8:58 pm

505 VITEŠKA je napisao/la:
sri mar 11, 2026 8:53 pm
Čuj pitanja "daj mi dokaze zašto je otjeran"

Pa otjeran je zato što je promašio i pogriješio šta god da je uradio, od trenera, stručnog to jest ne stručnog štaba, dovođenja Kosorića i izmišljanje funkcije za njega pa sve do pojačanja i tako u krug

I pitaš se zašto je otjeran, nenormalno bi bilo da je ostao
Dobro hajde u pravu si....cao

milanribar
Kontakt:

sri mar 11, 2026 9:00 pm

Toliko se upiralo da Mirvic dodje i sad smo u fazi mozda i nije dobro sto je doso, treba saslusat sta Brkovic kaze ipak... Brkovic je bio Saninov uslov koliko se sjecam, sad nije ispunio njegova ocekivanja i otpusten je od strane istog, tu po meni svaka prica zavrsava. Traze se novi ljudi.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri mar 11, 2026 9:07 pm

Ja sam prvi sumnjo u Mirvica, sad kad je ovim dao tarabu nakon svih fula preko zime, osjecam da ce bit ovo dobro. Sanine zaposli ljude u UO koji ce raditi, a ne volontirati i dovedi ih sa strane. Nema vajde od nasih ubleha.
Željezničar ante portas !

nekonvencionalan
Kontakt:

Apelujem, kumim, molim, kao neko ko nema nikoga u klubu na vas koji imate, da inicirate zabranu dolaska za Lešinare od strane naših iz kluba u koordinaciji sa MUP-om. Razloga je milion, ali prvi i osnovni neka bude revanšizam za silne zabrane Manijacima i pred samom Banjalukom, a drugi je što postoji objektivna mogućnost da nas iskasape i naguze, pa da onda kao dobri domaćini sebi zatvorimo kapije dok četnička nesorta ne izađe i usput nam ne y sve balijsko prilikom izlaska uz svoj uobičajni svetosavski folklor, a nas nekoliko hiljada zakasni na iftare.

Refa1921
Kontakt:

sri mar 11, 2026 9:14 pm

Od 2015 se natezemo ko će nas sjebati i kod nas je sjebao. Jedni za jedne drugi za druge a nikako da idemo svi u istom smjeru. Sad valja Sanin pa onda ne valja, pa valja Tunović pa ne valja itd. Bože sačuvaj atmosfere zadnjih godina, nikako da se priča i razmišlja o fudbalu nego sve natezanja nekakva.

svabo
Kontakt:

sri mar 11, 2026 9:24 pm

AsharaK je napisao/la:
Ja sam prvi sumnjo u Mirvica, sad kad je ovim dao tarabu nakon svih fula preko zime, osjecam da ce bit ovo dobro. Sanine zaposli ljude u UO koji ce raditi, a ne volontirati i dovedi ih sa strane. Nema vajde od nasih ubleha.
Ne mora nužno značiti da će biti dobro, ali mora biti bar mrvu bolje nego što je prvobitno zamišljeno s ovim muljatorom.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

SanMan
Kontakt:

sri mar 11, 2026 9:38 pm

Ne kontam u ćemu je problem - 99% nas tražilo i željelo investitora - dobili investitora
Investitor došo, doveo upravu, riješio finansije, loši na terenu, uprava mulja - otjero ih
Doveo novog trenera (dvije pobjede - kakve takve al pobjede), doveo novu upravu - tek ćemo vidjeti kakvi su
Šta je reko Nijaz, Miske, Amar, Edis, Žujo, Kozarić, ovaj ,onaj, ....koji su nas vodili zadnjih 30 godina i doveli da plačemo za investitorom boli me k....
Ako vole Želju nek fino kupe kartu u subotu Zapad i navijaju ko i mi (većinu godinama ne viđamo)
E sad im svima Sanin kriv što daje svoje pare Želji a ne da njima da oni valjaju kako hoće - pa oni "vole" Želju i oni znaju kako treba raditi

ISB87
Kontakt:

sri mar 11, 2026 9:50 pm

Ima dobrih dijelova u izjavi manijaka. Ali, zar su nama lobiranja antidrzavnih elemenata uzrok antifudbala zadnjih 5 sezona? Igramo pet kola, onda sve nizbrdo.
Moramo prvo pocistiti ispred svoje kapije. Slazem se, "ljudi u crnom" nas kolju. Mi svakako ekipu za titule nismo imali od sezone 17/18.
Najveci su nam problem nasi ljudi, u i oko kluba, onda bosnje prodane u savezu a tek onda hr/srb komponenta.
Nije moguce da nemamo skolovanog i sposobnog Zeljovca da vodi klub?

Mi moramo, zajedno sa sarajevom, velezom i ostalim probosanskim klubovima naci zajednicki jezik i boriti se protiv lakrdija. A ne svaki put neko glumi kao nije sad vakat necu ja. E pa, VAKAT je. Ego ostaviti po strani i stati zajedno. Inace ce nas pogasiti.
Vec smo manjina sa tri kluba. Sumnjam da ce dozvoiliti da ispadnu dva njihova...

Vakat je i za drzavu, a i za ligu...
MIRZA RASCIC

kvalitet
Kontakt:

sri mar 11, 2026 10:25 pm

Dzezvar je napisao/la:
sri mar 11, 2026 6:39 pm
Kako znas da su licni interesi.....
Pa meni je dovoljno što sam vidio Nijazovog sina više puta na Grbavici, u prostorijama kluba, što znači da je tatica htio da ga uhljebi, opet. Samo zbog toga bih ga ja otjerao, da ne idem dalje...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

kvalitet
Kontakt:

sri mar 11, 2026 10:27 pm

ISB87 je napisao/la:
sri mar 11, 2026 9:50 pm
Ima dobrih dijelova u izjavi manijaka. Ali, zar su nama lobiranja antidrzavnih elemenata uzrok antifudbala zadnjih 5 sezona? Igramo pet kola, onda sve nizbrdo.
Moramo prvo pocistiti ispred svoje kapije. Slazem se, "ljudi u crnom" nas kolju. Mi svakako ekipu za titule nismo imali od sezone 17/18.
Najveci su nam problem nasi ljudi, u i oko kluba, onda bosnje prodane u savezu a tek onda hr/srb komponenta.
Nije moguce da nemamo skolovanog i sposobnog Zeljovca da vodi klub?

Mi moramo, zajedno sa sarajevom, velezom i ostalim probosanskim klubovima naci zajednicki jezik i boriti se protiv lakrdija. A ne svaki put neko glumi kao nije sad vakat necu ja. E pa, VAKAT je. Ego ostaviti po strani i stati zajedno. Inace ce nas pogasiti.
Vec smo manjina sa tri kluba. Sumnjam da ce dozvoiliti da ispadnu dva njihova...

Vakat je i za drzavu, a i za ligu...
Moguće je. Nema. Da ima, pojavio bi se nekad. Tvrdim i dalje, otjeraj sve s bh. pasošem, dovedi 20 Španaca i neka urede klub kako Bog zapovijeda.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 111 gostiju.

Prijava  •  Registracija