A de mi nadji onda slobodnog trenera koji ce htjet radit sad, a da pri tom ima iole dobar CV i pri tom da je slobodan i da ga imamo para platitSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned feb 22, 2026 11:16 pmLik je od 2020te vodio 4 kluba, u svakom je vodio po 15 utakmica. Jel to kao treba dobro bit? Za ovog je Slavisa klopp licno.
KlafuricLumen je napisao/la: ↑ned feb 22, 2026 11:29 pmA de mi nadji onda slobodnog trenera koji ce htjet radit sad, a da pri tom ima iole dobar CV i pri tom da je slobodan i da ga imamo para platitSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned feb 22, 2026 11:16 pmLik je od 2020te vodio 4 kluba, u svakom je vodio po 15 utakmica. Jel to kao treba dobro bit? Za ovog je Slavisa klopp licno.
Škobić, hdzSanMan je napisao/la: ↑ned feb 22, 2026 11:33 pmKoje to ministarstvo - kantonalno/federalno/državno - odobrava statut
ime i prezime tog ministra i iz koje je stranke
da ih prekrižim za sva vremena
Svi dobro znamo kakva sve s.ranja i dozvole prolaze u ovoj državi a on se našo pametan da nama ne da šugavu potvrdu
Definitivno Klafuric. Zna nasu ligu i profesor je za ove seoske trenere tipa Sablja ili Jusufbegovic.pestabudimpesta je napisao/la: ↑ned feb 22, 2026 11:31 pmKlafuricLumen je napisao/la: ↑ned feb 22, 2026 11:29 pmA de mi nadji onda slobodnog trenera koji ce htjet radit sad, a da pri tom ima iole dobar CV i pri tom da je slobodan i da ga imamo para platitSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned feb 22, 2026 11:16 pm
Lik je od 2020te vodio 4 kluba, u svakom je vodio po 15 utakmica. Jel to kao treba dobro bit? Za ovog je Slavisa klopp licno.
Mislim da je Klafuric trenutno jedino dobra i realna opcija. Sve njegove ekipe su igrale dobar fudbal, sjecam se da je s Velezom dobio Zrinjski 3:0, a tamo igrao nerjesheno.pestabudimpesta je napisao/la: ↑ned feb 22, 2026 11:31 pmKlafuricLumen je napisao/la: ↑ned feb 22, 2026 11:29 pmA de mi nadji onda slobodnog trenera koji ce htjet radit sad, a da pri tom ima iole dobar CV i pri tom da je slobodan i da ga imamo para platitSkenderijaTM87 je napisao/la: ↑ned feb 22, 2026 11:16 pm
Lik je od 2020te vodio 4 kluba, u svakom je vodio po 15 utakmica. Jel to kao treba dobro bit? Za ovog je Slavisa klopp licno.

Valjda 🫣
🤍
🤍
🤍
Zašto, dva kluba vodio u ligi i oba uspješno.
Zato što imamo svlačionicu gluho i daleko bilo, punu neljudi i “igračina” koji misle da mogu sve, a ustvari su goli k…, punu je*enih karaktera, dok je naš klub sinonim za pritisak. Klafurić se samo jednom našao u takvoj situaciji, kad je dobio svlačionicu koju je teško kontrolisati, a da ima pritisak da nekakav rezultat mora ostvariti, pa znamo nakon koliko utakmica je napustio TSC.pestabudimpesta je napisao/la: ↑ned feb 22, 2026 11:53 pmZašto, dva kluba vodio u ligi i oba uspješno.