Istina je da su neki jedva docekali da se mogu javiti i iskazati svoje "nezadovoljstvo", pri cemu nisu ni jednom "stali na loptu" i rekli, pa daj ne moze sve preko noci (kao sto je i receno da ne moze). Da li smo mi neko ko je citav svoj zivot uz svoj klub, uz svaki detalj kluba, cijeli svoj jbni zivot ocekivali da ce pocetak polusezone biti bolji i da cemo proigrati i biti zanimljivi oku i mozgu jednog bolesnika kluba, JESMO !
Da li smo malo razmislili i jesmo li se spremili da je potrebno vrijeme da se nesto kvalitetno napravi, NISMO !
Prvi bih volio da smo u ovoj polsezoni krenuli atraktivno i efektivno, jbg to nije slucaj, ali sam spreman poslije svih ovih godina patnje i raznih donacija (sponzorstva) od nas navijaca i cega sve ne, da se strpim da se to poslozi kako treba i da cu, nadam se uzivati u utakmicama.
Ovi sto se javljaju i uzivaju u ovome sto smo trenutno losi sada ili su mrtvi gurbeti oni smrdljivi ili imaju svoje neke po meni nenormalne razloge tog ponašanja.
Apsolutno svi imaju pravo da kazu svoje misljenje, zato jbno i jesmo ovdje da pisemo i kazemo sta mislimo, ali se vidi kada je neko zloban u tom pisanju, a ne kritican sto je i potrebno da bi napredovali.