cikoradovic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned feb 08, 2026 10:47 pm

avlami97 je napisao/la:
ned feb 08, 2026 8:39 pm
Da. Zna igrati nogom.
Aferim mu ako je tako. Ja iskreno nisam primijetio.

Ludvig Leple
Kontakt:

ned feb 08, 2026 10:50 pm

Čitam komentare i niko da spomene da je Cveta danas uz dva špica ubjedljivo najgori bio na terenu. Neki ovdje pišu da je bio dobar, pa molim te iste koji to pišu da pogledaju ponovo utakmicu i kažu mi kakav retardiran mozak mora biti kod igrača da dvije kontre nacrtane za postizanje gola sj.ebe na identičan način (nije mu prvi put ovo). To se zove glupan, jednostavno rečeno, vjerovatno mu je i širi spisak za repku malo udario u glavu.

Treneru zamjeram Denija i Prokopa na klupi i što su igrali Jaganjac i Krpić. Ali kao što je i sam rekao, voljni momenat je bio qurac jedan obični. Usta im se naserem fudbalerska.
Gdje su oni što govore da je Seedorf dobar? Čovjek je poslije Kopra pokazao sav svoj raskoš debilnosti i neznanja.

Muftiću, vakat je bio odavno....

cikoradovic
Kontakt:

ned feb 08, 2026 10:52 pm

Što kaže jedan uvaženi kolega sve rašćerati.

Valter
Kontakt:

ned feb 08, 2026 11:21 pm

Jacksparrow je napisao/la:
ned feb 08, 2026 10:45 pm
Sosic sa pravom moze da se ponasa na terenu kako se ponasao kada mu se zvizdalo. Frajer jedini u ovoj ekipi je imao muda i to je pokretalo i mali broj drugih igraca koji su uz njega izgledali kao da muda imaju. Prelazni rok bara, a toliko pozicija nam skripi. Ako izborimo evropu ravno tituli u ovoj sezoni.
U nastavku sezone najvažnije je obezbjediti opstanak barem tri kola prije kraja jer ovi igrači u stanju su odvesti nas u federalnu. A Evropu neka igraju bolji od nas a ima ih podosta.
Slaviša neka nađe način kako ekipu iskristalizirati za naredno prvenstvo.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

SanMan
Kontakt:

ned feb 08, 2026 11:29 pm

Klasična greška trenera -
ako je sam smislio ovu prvu postavu - veze nema sa fudbalom
ako mu je neko sufliro nek ga odmah otjera
Sam je kroz pripreme forsiro Prkopa i Miloševića (i to je super bilo - imali smo po 3/4 pasa kroz sredinu) - i to su trenutno kod nas jedina dva prava "fudbalera"
Ovo ostalo igra hlopte, neki bolje, neki nikako
Cvetanovski, Nastić, Alić, Vini mogu proči - ostalo niđe veze
Trener od ovih najboljih sedam TROJICU ostavlja na klupi
Ko li mu je samo rekao da će mu Radovac i Krpić donijeti pobjedu (tri godine nisu nikog pobjedli) - da su Prokop i Milošević igrali od prve garant drugi rezultat

Sky1
Kontakt:

ned feb 08, 2026 11:34 pm

Moje neko mišljenje, da Nijaz ima najveći problem sa Adžemovim i badžinim igračima, beskorisni, a raskidi preskupi. Manji problem je dovesti dobre igrače, nego se osloboditi trenutnih ubleha.

Sky1
Kontakt:

ned feb 08, 2026 11:36 pm

SanMan je napisao/la:
ned feb 08, 2026 11:29 pm
Klasična greška trenera -
ako je sam smislio ovu prvu postavu - veze nema sa fudbalom
ako mu je neko sufliro nek ga odmah otjera
Sam je kroz pripreme forsiro Prkopa i Miloševića (i to je super bilo - imali smo po 3/4 pasa kroz sredinu) - i to su trenutno kod nas jedina dva prava "fudbalera"
Ovo ostalo igra hlopte, neki bolje, neki nikako
Cvetanovski, Nastić, Alić, Vini mogu proči - ostalo niđe veze
Trener od ovih najboljih sedam TROJICU ostavlja na klupi
Ko li mu je samo rekao da će mu Radovac i Krpić donijeti pobjedu (tri godine nisu nikog pobjedli) - da su Prokop i Milošević igrali od prve garant drugi rezultat
Milošević je jedini bio nabrijan danas i otkako je ušao kao nešto smo i odigrali.

ISB87
Kontakt:

ned feb 08, 2026 11:45 pm

Nabise sami sebi pritisak od samog pocetka drugog dijela sezone.
MIRZA RASCIC

Occasionally
Kontakt:

ned feb 08, 2026 11:49 pm

nikson je napisao/la:
ned feb 08, 2026 9:38 pm
Occasionally je napisao/la:
ned feb 08, 2026 7:27 pm
cikoradovic je napisao/la:
ned feb 08, 2026 7:19 pm
Ako je tačno da balerine imaju trening u kasne sate na stadionu onda naklon do poda. Koliko je danas trener pogriješio toliko je i do igrača bilo. Niko kurcem nije mrdnuo da barem probaju do boda doći.
Sad smo privatna firma. Vodi nas gazda. Svoje pare uložio u Željezničar.

Privatnici ne vole da gube novac. Ako ga i gube od radnika uzme da namiri. Ako je radnik uzrokovao štetu.
Ovo danas. Gubi li gazda novac sa ovakvim cirkusom od igre. Uključno i iigrači i SŠ ?

Hoče li gazda nekome danas opaliti po džepu ?
Izgleda da neće. Balerine lafo trčkaraju po glavnom sad a struju od reflektora će Željo platiti.
Prenijet cemo gazdi da odsad treniraju po mraku, lampe nek stave na glavu i tako trce.
Mnogima ovdje ne treba svjetlo.

slika

Sheldon
Kontakt:

pon feb 09, 2026 12:21 am

ned feb 08, 2026 10:47 pm
avlami97 je napisao/la:
ned feb 08, 2026 8:39 pm
Da. Zna igrati nogom.
Aferim mu ako je tako. Ja iskreno nisam primijetio.
Poezija kako igra nogom. Protiv veleza prva 3 pasa svaki salje u aut na 20 metara od gola i iz jednog korner, pa penal i gol dobismo. Ko da je na horsu branio. Ono sam prvi put u zivotu vidio. Ko sto sam prvi put u zivotu vidio da golman u svoju stranu, skoro po sredini, dobija sa 40 metara gol iz mjesta (rudar), il da izlazni centarsut ubaci sebi u gol (posusje 3:2).
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

Sheldon
Kontakt:

pon feb 09, 2026 12:27 am

I ako neko ima optimistican da mi objasni jednu stvar. Kako ja da vjerujem i nadam se da je Slavisa pravi trener za nas, kad mu Krpic provodi na terenu 100 minuta. Covjek otpisan bio mjesecima, a i prije toga imao snage MAKSIMALNO za 45 minuta, sad igra do kraja nakon svega toga. Evo ako neko ima neki racionalan odgovor na taj umobolni potez. To ne bi uradio niko na svijetu ko prati ovaj klub 20%, a ne trener prvog tima koji je prosao komplet pripreme.
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

cikoradovic
Kontakt:

pon feb 09, 2026 12:34 am

ISB87 je napisao/la:
ned feb 08, 2026 11:45 pm
Nabise sami sebi pritisak od samog pocetka drugog dijela sezone.
Nije problem izgubiti utakmicu problem je način na koji se to desilo. Da smo mi šta odigrali pa nas Posušje nadigralo i dobilo ne bi niko riječi rekao. U prvom poluvremenu se vidjelo da su oni zreli za dvice samo da smo sa normalnim sastavom izašli Deni, Dominik, Alić, Nastić na štoperu i 4231 dobili bi ih sigurno. Sami pali sami se ubili.
Zadnja izmjena: cikoradovic, dana/u pon feb 09, 2026 12:47 am, ukupno mijenjano 1 put.

cikoradovic
Kontakt:

pon feb 09, 2026 12:41 am

Sheldon je napisao/la:
pon feb 09, 2026 12:21 am
Poezija kako igra nogom. Protiv veleza prva 3 pasa svaki salje u aut na 20 metara od gola i iz jednog korner, pa penal i gol dobismo. Ko da je na horsu branio. Ono sam prvi put u zivotu vidio. Ko sto sam prvi put u zivotu vidio da golman u svoju stranu, skoro po sredini, dobija sa 40 metara gol iz mjesta (rudar), il da izlazni centarsut ubaci sebi u gol (posusje 3:2).
Dobro je kad su ljudi primijetili. Ja nisam. Odnosno ja tvrdim da nema pojma igrati nogom. Svaka lopta upućena štoperima jučer bila je na granici da se oklizne i da protivnički napadač u punom trku pokupi loptu i sjuri se u gol. Svaki put nekako frljavo stane i onu loptu nekako frljavo pošalje jer se vidi da nema pojma. On je Veca2. Nemamo se šta raspravljati. Stao na gol u neočekivanom momentu, bio klupa, kasnije počeo braniti u prvom timu, početničke greške, onda dizanje forme, vrhunac sa Hasagićem i ona top sezona, poziv u repku, onda stagnacija i rad sa Gušom, pad u formi nastavlja se sa branjenjem zicera ali i sa primanjem tzv. krompirčina jedan od tih je slobodnjak Mohedana, neizvijesnost, hoće li krenuti na loptu, neće, ispada mu lopta, prima gol ili pravi penal. I tu je gdje je. Zreo za klupe već nekoliko mjeseci. Sa Hasagićem je dosegnuo maksimum i preko toga ne može da ga trenira Neuer lično. Branimo ga jer je naše dijete i nadamo se da ćemo ga nekad prodati a zapravo nećemo nikada. Sve ponude što je imao (on lično, ne klub) bile su uvjetovane čistim papirima jer niko ne želi da pradi obeštećenje za njega. Sumnjam da će produžiti jer je realno prosječan golman i fali mu visine a da je zaslužio gledajući ovu sezonu - nije. Bolje se spremati za ljeto i pokušati sa nekim drugim licima. Ćosić je idealan. Rješava ti problem zaštićenog godište posebno kad Muharem bude dostupan jer će 99% igrati ispred ove četvorice hadalja. Da, Ćosić, pa čak i sa tom jednom jedinom utakmicom je pokazao da treba pokušati. Isto tako treba pokušati sa Dragovićem, Kororom, fucking Gojakom, ako već nismo doveli još pojačanja i ako ovi ne valjaju onda probaj barem nešto novo pa da vidimo na šta će izaći.

Što se Muftića tiče na obostrano zadovoljstvo on treba da krene dalje. Već su počeli da mu psuju. Bolje mu je na vrijeme da spriječi odliv psovki upućeni njemu i njegovoj porodici.
Zadnja izmjena: cikoradovic, dana/u pon feb 09, 2026 12:51 am, ukupno mijenjano 1 put.

cikoradovic
Kontakt:

pon feb 09, 2026 12:47 am

Ludvig Leple je napisao/la:
Gdje su oni što govore da je Seedorf dobar? Čovjek je poslije Kopra pokazao sav svoj raskoš debilnosti i neznanja.
Tu sam, i dalje smatram da je najmanje zlo od ostalih. Sad možemo diskutovati zašto ne pričamo o kvalitetu i o tome koliko je dobar nego pričam(o) o tome kako je najmanje zlo. Danas je bio solidan ali i kao i obično ono njegovo prosječno nedovoljno dobro da igra u Želji koji želi nešto više kao i 90% ostalih igrača ali je tu i neko mora igrati.. Par dobrih reakcija i dosta grešaka. U svakom slučaju bolji od Osmanovića za kojeg se vidjelo da je totalno isključen. Ja stvarno ne znam šta je tim igračima? Osmanović na pripremama veoma dobro, Odinaka top a danas se pogubili totalno.

Sky1
Kontakt:

pon feb 09, 2026 12:55 am

pon feb 09, 2026 12:47 am
Ludvig Leple je napisao/la:
Tu sam, i dalje smatram da je najmanje zlo od ostalih. Sad možemo diskutovati zašto ne pričamo o kvalitetu i o tome koliko je dobar nego pričam(o) o tome kako je najmanje zlo. Danas je bio solidan ali i kao i obično ono njegovo prosječno nedovoljno dobro da igra u Želji koji želi nešto više kao i 90% ostalih igrača ali je tu i neko mora igrati.. Par dobrih reakcija i dosta grešaka. U svakom slučaju bolji od Osmanovića za kojeg se vidjelo da je totalno isključen. Ja stvarno ne znam šta je tim igračima? Osmanović na pripremama veoma dobro, Odinaka top a danas se pogubili totalno.
Evo sada te molim za jedan iskren odgovor, a upućen si. Hoće li biti još odlazaka i dolazaka?

cikoradovic
Kontakt:

pon feb 09, 2026 1:39 am

Sky1 je napisao/la:
Hoće li biti još odlazaka i dolazaka?
Dolazak(a) bi trebalo biti još. Najmanje jedno bi trebalo. Štoper. Ostalo ti ne mogu da garantujem. Možda bude i jedno krilo. Nešto dodatno mimo toga teško. Ako bi bilo raskida možda bi se našlo negdje mjesto da se pojačamo tamo gdje smo tanki. Raskida još nema jer je Šukalo najobičnije pitarsko smeće. Ostale koji trebaju da raskinu niko i ne spominje. Holanđani su prioritetni radi visokih primanja.

To je nešto što ti ja mogu reći. Imenima ne baratam ko i šta osim kad bude pred sami potpis.

ubaceni element
Kontakt:

pon feb 09, 2026 1:58 am

Pa koji bi menadzer sad pristao na raskid? Gdje ce s igracem u februaru? Trebalo je skart otpisati odmah a ne voditi u Tursku da djeci zauzimaju mjesta.

cikoradovic
Kontakt:

pon feb 09, 2026 6:56 am

ubaceni element je napisao/la:
Pa koji bi menadzer sad pristao na raskid? Gdje ce s igracem u februaru?
Da si mu tražio 01.01. ili 31.05. da raskinu isto bi bilo. Lik je smeće i naguženi smo momački. Nema se tu šta pričati. Igrači su puno ranije otpisani tako da je mogao naći ekipe da je htio. Čak ima još liga gdje prelazni rok traje.

ubaceni element
Kontakt:

pon feb 09, 2026 7:09 am

pon feb 09, 2026 6:56 am
ubaceni element je napisao/la:
Pa koji bi menadzer sad pristao na raskid? Gdje ce s igracem u februaru?
Da si mu tražio 01.01. ili 31.05. da raskinu isto bi bilo. Lik je smeće i naguženi smo momački. Nema se tu šta pričati. Igrači su puno ranije otpisani tako da je mogao naći ekipe da je htio. Čak ima još liga gdje prelazni rok traje.
Zasto su otpisani igraci isli u Tursku?

ublehas
Kontakt:

pon feb 09, 2026 7:20 am

pon feb 09, 2026 1:39 am
Sky1 je napisao/la:
Hoće li biti još odlazaka i dolazaka?
Dolazak(a) bi trebalo biti još. Najmanje jedno bi trebalo. Štoper. Ostalo ti ne mogu da garantujem. Možda bude i jedno krilo. Nešto dodatno mimo toga teško. Ako bi bilo raskida možda bi se našlo negdje mjesto da se pojačamo tamo gdje smo tanki. Raskida još nema jer je Šukalo najobičnije pitarsko smeće. Ostale koji trebaju da raskinu niko i ne spominje. Holanđani su prioritetni radi visokih primanja.

To je nešto što ti ja mogu reći. Imenima ne baratam ko i šta osim kad bude pred sami potpis.
Ovo baš gori.

Trenutno korisnika/ca: BHDragons, Google [Bot], pestabudimpesta i 68 gostiju.

Prijava  •  Registracija