J***** nas

Nijaz pricepio, ni zena od ovog Pejica nije smijela znat da dolazi u Zelju dok se ne ozvaniciŠto brate sebe prozva
Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet jan 29, 2026 4:54 pmNadam se da osim prezimena nema doticne tacke s postojecim Pejicem
Po svemu što sam vidio, izgleda ko Milan Culum broj 2.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet jan 29, 2026 4:54 pmNadam se da osim prezimena nema doticne tacke s postojecim Pejicem
Neka visokih igraca. Taman nam jedan takav treba na sredini.milanribar je napisao/la: ↑čet jan 29, 2026 5:03 pmPo svemu što sam vidio, izgleda ko Milan Culum broj 2.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet jan 29, 2026 4:54 pmNadam se da osim prezimena nema doticne tacke s postojecim Pejicem
Nadam se da ćemo imat sa njim uspjeha makar upola ko s Culumom.

🤍
🤍
🤍
Slaviša igra sa visokim igračima na poziciji zadnjeg veznog , a ovaj se savršeno uklapa zbog prekida a postoji i jos jedna stvar a to je da sredini treba neko ko neće dozvoliti da lopte prolaze kroz njih . On to spominje da često stojimo pre široko u defanzivi . Tako da je ovo vjerovatno njemu najbitnija pozicija u ekipi,.Koliko god da je **** na špicu nama je trebao najviše zadnji vezni.ublehas je napisao/la: ↑čet jan 29, 2026 5:05 pmNeka visokih igraca. Taman nam jedan takav treba na sredini.milanribar je napisao/la: ↑čet jan 29, 2026 5:03 pmPo svemu što sam vidio, izgleda ko Milan Culum broj 2.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet jan 29, 2026 4:54 pmNadam se da osim prezimena nema doticne tacke s postojecim Pejicem
Poruka se odnosi i na mene. Mada ja dosta slabije pišem što se tiče igrača. Sa par ljudi u pp pišem i to je to. Želim samo reći (još jednom) da niko nema tačne informacije pa čak ni ljudi koji su bliski predsjedniku. U najboljem slučaju barataju samo sa polutačnim informacijama. Pročulo se da će doći igrač na zadnjem. I to je bilo tačno. Eto imamo u priloženom došao je igrač na zadnjem ali niko nije čuo o kome se radi. Lupali su sa imenima posljednjih dana. I ja sam pao na foru da je riječ o jednom drugom imenu. Garantujem da je to smišljeno pušteno od strane predsjednika. Mahala duma o jednom igraču a dođe totalno drugi. Na to se odnosila moja poruka - insajderi na aparatima.
Nek bude pola Culuma za mene je uspjeh. Vjerovatno najvise podcijenjen Zeljin igrac u modernoj historiji. Radilica kakva se rijetko ovdje zadesi u ligi.milanribar je napisao/la: ↑čet jan 29, 2026 5:03 pmPo svemu što sam vidio, izgleda ko Milan Culum broj 2.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑čet jan 29, 2026 4:54 pmNadam se da osim prezimena nema doticne tacke s postojecim Pejicem