Uh Memišević kakva igračina, želja odavno još od Radnika.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑uto dec 30, 2025 1:25 pmMoje želje Gabrijel Debeljuh,Armin Hodžić mlađi,Sanjin Prcić i Samir Memišević.
Zakarić klasa bio i ostao hehecikoradovic je napisao/la: ↑sri dec 31, 2025 3:38 pmSutra je 2026. a ne 2016. godina. 30+ igrači samo ako su teške klase ili ako su naši.
Nadam se da ćemo stupiti u kontakt sa Savićem. Ističe mu saradnja na ljeto sa Borcem. Majstor na terenu kao i Štilić što je bio. Ima u njemu namanje tri godine dobrog fudbala.
Kad se pucamo starinskim imenima sa stare kartoteke da i ja jednu kažem - Koljić.
prekucali bi ligu
Uh top sastav,kad bi ovako nešto mogli sastavit,mljeli bi sve redom ...
Ne znam samo ko je špic ali je ekipa vrhunska .
Meni je Odinaka potcjenjen a uopste nije los. Cak sta vise ima vrhunske predispozicije i sa dobrim uputama i treningom moze biti fin transfer. Troupe je vec bezveze i tu bi rado Corluku .cikoradovic je napisao/la: ↑ned jan 11, 2026 12:02 pmŠpic i štoper možda nisu realni jer su u prošlim ekipama imali milionske plate. Zašto ostatak ne bi bio realan?
Topić - posudba sa opcijom otkupa. Dinamu nebitan igrač u kadru a nama bi bio pojačanje.
Hodžić - slobodan igrač. Puno bolja opcija od Dana. Imali smo priliku da ga gledamo. Bio je skoro na utakmici.
Ćorluka - slabo igra u Lubinu. Nije pretjerano skup a hiljadu puta bolja opcija od Odinake i Troupeea.
Mislio sam na Admira Gojaka. Zašto ne i Amer? U Rijeci nema ni 30% ukupne minutaže.
Ma samo Hodzic je realan, a i on trazi finu platu.cikoradovic je napisao/la:Špic i štoper možda nisu realni jer su u prošlim ekipama imali milionske plate. Zašto ostatak ne bi bio realan?
Topić - posudba sa opcijom otkupa. Dinamu nebitan igrač u kadru a nama bi bio pojačanje.
Hodžić - slobodan igrač. Puno bolja opcija od Dana. Imali smo priliku da ga gledamo. Bio je skoro na utakmici.
Ćorluka - slabo igra u Lubinu. Nije pretjerano skup a hiljadu puta bolja opcija od Odinake i Troupeea.
Mislio sam na Admira Gojaka. Zašto ne i Amer? U Rijeci nema ni 30% ukupne minutaže.