kvalitet je napisao/la: ↑uto dec 16, 2025 10:43 am
Dzezvar je napisao/la: ↑uto dec 16, 2025 9:44 am
kvalitet je napisao/la: ↑uto dec 16, 2025 8:57 am
Hoće li nam opet sina uhljebiti, elham
Kao prvo sin radi daleko odavde za tvoju informaciju zaposlenik je UEFA....
Drugo sta i da ga zaposli ......Sa zavrsenom skolom je mali itekako kompetentan da radi posao u klubi.
Hahahahaha on kompetentan? Vidi, ako ti stari "pomogne" (a znaš šta to znači) pri završavanju škole, dobijanju licenci, a i kasnije pri dobijanju SVAKOG posla (mali se na Želji učio, eto šta smo dopustili, mogu ti neke intervjue malog staviti ovdje pa da vidimo šta je bilo s njegovim obećanjima), odmah sva tvoja "stručnost" dolazi u pitanje.
Druga stvar, za NB... ako s pravom pljujemo po Amaru za dugove, a čovjek je na papiru bio samo ŠSŠ, što isto ne bismo uradili s NB?
Na kraju krajeva, daj mi njegov angažman van državnih jasli, koliko je para napravio u životu? Koliko je ljudi zaposlio? Koliko je firmi digao? De ba...
Nama niko na svijetu ne bi ugodio, niko nam ne valja, svima se mane traze ....
Evo covjek koji je pare napravio bi da ulozi i vjervatno napravi pare, pa ni on ne valja, navijac Zelje, samo sto nije bio igrac ( legenda ) ili nije vec bio u fudbalu, pa ne valja.
Kriteriji su nam promjenjiva kategorija, kako kome pase.
NB ako dodje to je zato sto covjek ima povjerenje u njega a radio bio po njegovim instrukcijama i to sto mu on da u obavezu.
To je druga prica, kada si kod privatnika.
Previse se ovdje stvari pretpostavlja, pa bez potrebe dolazi do rasprava.
Jasan je bio poziv od kluba za strat.partnera ( dostupan na web ), covjek je pokazao interes i svoje neke manje zahtjeve pa ako bude to ok za klub, doci ce do dogovora.
Ja se iskreno nadam da ce klub prihvatiti ponudu jer mi realno u danasnje vrijeme nemamo drugog izlaza za bilo kakav pomak.
A bez obzira sto pojedini romaticari jos uvijek zive u drugacijem vremenu i zelili bi da je drugacije, svima najvise fale rezultati i pobjede pa i koji trofej, zbog toga se na kraju igra i fudbal.
Promjene nioo ne voli ali su nuzne.