Ako ćemo izbjegavat porez ko Borac i pitari to je više nego dovoljno, ako ćemo pošteno onda nije ni blizu.dzulijano_pike je napisao/la: ↑pet dec 12, 2025 12:18 amJel nam dosta 10 miliona godisnje ili treba tražiti vise?

Ako naši ne zaseru šta, a mogli bi.Sekuba Diatta je napisao/la: ↑pet dec 12, 2025 8:35 amZvanična ponuda je stigla, advokati je pregledavaju. Nakon odobrenja ide skupština i glasanje. Trebalo bi da sve bude gotovo do kraja godine.![]()
Isto pitanje je postavio jedan clan skupstine i mislim da je to u kranju ruku bilo bezobrazno pitati a u toku su pregovori s potencijalnim investitorom!!SamoNapad je napisao/la: ↑pet dec 12, 2025 9:29 amKoje su nam to opcije B ako ne prihvate ponudu?
Ja ne znam koliko su svjesni skupstinari ali mi smo pukom srecom u borbi za 3 mjesto jer su Sarajevo i Velez uzasni ove godine. Mi i sto smo imali para spiskalo se na ove poluigrace , bez ozbiljnog nacina finansiranja i ozbiljnih ljudi koji ce biti placen i odgovorni za rezultat, nama nema srece. Mi nismo konkurentni vise za vrh ko god da nam dodje ko trener i ono sto dobijemo Sarajevo, Borac i Zrinjski to je vise do Grbavice nego do igraca i trenera. Ako nam Adzem i Coric nisu otvorili oci ne znam sta nam vise treba. Nasa svaka euforija traje 3 do 4 mjeseca i onda ispusemo jer nema para i pravih igraca.
Nama trebaju PARE-DOBRI TRENERI-OMLADINSKI POGON i tek onda se moze ocekivati uspjeh , pare nisu garancija ali su preduslov da napravis bilo sta.
Što ne bi pitali? Poslije će isti ovi što su za investitora reći trebali ste imat plan B ako ne bude išlo kako je planirano.super1 je napisao/la: ↑pet dec 12, 2025 11:35 amIsto pitanje je postavio jedan clan skupstine i mislim da je to u kranju ruku bilo bezobrazno pitati a u toku su pregovori s potencijalnim investitorom!!SamoNapad je napisao/la: ↑pet dec 12, 2025 9:29 amKoje su nam to opcije B ako ne prihvate ponudu?
Ja ne znam koliko su svjesni skupstinari ali mi smo pukom srecom u borbi za 3 mjesto jer su Sarajevo i Velez uzasni ove godine. Mi i sto smo imali para spiskalo se na ove poluigrace , bez ozbiljnog nacina finansiranja i ozbiljnih ljudi koji ce biti placen i odgovorni za rezultat, nama nema srece. Mi nismo konkurentni vise za vrh ko god da nam dodje ko trener i ono sto dobijemo Sarajevo, Borac i Zrinjski to je vise do Grbavice nego do igraca i trenera. Ako nam Adzem i Coric nisu otvorili oci ne znam sta nam vise treba. Nasa svaka euforija traje 3 do 4 mjeseca i onda ispusemo jer nema para i pravih igraca.
Nama trebaju PARE-DOBRI TRENERI-OMLADINSKI POGON i tek onda se moze ocekivati uspjeh , pare nisu garancija ali su preduslov da napravis bilo sta.
Zato smo tu gdje jesmo jer nemamo gospodske i biznis maniremilanribar je napisao/la: ↑pet dec 12, 2025 11:42 amŠto ne bi pitali? Poslije će isti ovi što su za investitora reći trebali ste imat plan B ako ne bude išlo kako je planirano.super1 je napisao/la: ↑pet dec 12, 2025 11:35 amIsto pitanje je postavio jedan clan skupstine i mislim da je to u kranju ruku bilo bezobrazno pitati a u toku su pregovori s potencijalnim investitorom!!SamoNapad je napisao/la: ↑pet dec 12, 2025 9:29 amKoje su nam to opcije B ako ne prihvate ponudu?
Mislim da mi moramo uslovit investitora da ne smije dodatna zaduženja klubu pravit i to je to. Obezbijedit stabilno finansiranje sportskog dijela te ne pravit nove dugove.
Nadam se da ce biti odbijena i da cemo izbjeci sudbinu turskog Celika.Sekuba Diatta je napisao/la: ↑pet dec 12, 2025 8:35 amZvanična ponuda je stigla, advokati je pregledavaju. Nakon odobrenja ide skupština i glasanje. Trebalo bi da sve bude gotovo do kraja godine.![]()
Samo admir adzem jel takoHajrA je napisao/la: ↑pet dec 12, 2025 12:10 pmNadam se da ce biti odbijena i da cemo izbjeci sudbinu turskog Celika.Sekuba Diatta je napisao/la: ↑pet dec 12, 2025 8:35 amZvanična ponuda je stigla, advokati je pregledavaju. Nakon odobrenja ide skupština i glasanje. Trebalo bi da sve bude gotovo do kraja godine.![]()
Željo je takav kakav je jer mi smo Željini, Željo je naš.
Bolje sredina tabele i cist obraz nego poligon za pranje novca i igracka takozvanih tajkuna.
Adžem je decko proslost, o cemu pises?Meha87 je napisao/la: ↑pet dec 12, 2025 12:18 pmSamo admir adzem jel takoHajrA je napisao/la: ↑pet dec 12, 2025 12:10 pmNadam se da ce biti odbijena i da cemo izbjeci sudbinu turskog Celika.Sekuba Diatta je napisao/la: ↑pet dec 12, 2025 8:35 amZvanična ponuda je stigla, advokati je pregledavaju. Nakon odobrenja ide skupština i glasanje. Trebalo bi da sve bude gotovo do kraja godine.![]()
Željo je takav kakav je jer mi smo Željini, Željo je naš.
Bolje sredina tabele i cist obraz nego poligon za pranje novca i igracka takozvanih tajkuna.
Zavisi jesu li marke ili euri u pitanju.dzulijano_pike je napisao/la: ↑pet dec 12, 2025 12:18 amJel nam dosta 10 miliona godisnje ili treba tražiti vise?
dolariHare79 je napisao/la: ↑pet dec 12, 2025 12:45 pmZavisi jesu li marke ili euri u pitanju.dzulijano_pike je napisao/la: ↑pet dec 12, 2025 12:18 amJel nam dosta 10 miliona godisnje ili treba tražiti vise?
Pa plan B je vratiti se na ovo sadasnje stanje...milanribar je napisao/la: ↑pet dec 12, 2025 11:42 amŠto ne bi pitali? Poslije će isti ovi što su za investitora reći trebali ste imat plan B ako ne bude išlo kako je planirano.super1 je napisao/la: ↑pet dec 12, 2025 11:35 amIsto pitanje je postavio jedan clan skupstine i mislim da je to u kranju ruku bilo bezobrazno pitati a u toku su pregovori s potencijalnim investitorom!!SamoNapad je napisao/la: ↑pet dec 12, 2025 9:29 amKoje su nam to opcije B ako ne prihvate ponudu?
Mislim da mi moramo uslovit investitora da ne smije dodatna zaduženja klubu pravit i to je to. Obezbijedit stabilno finansiranje sportskog dijela te ne pravit nove dugove.
Jasno. Dokazali smo da imamo kapacitet voditi klub koji će bit u ovoj nekoj poziciji 4-5 mjesto i borba za evropu. Za sve više nemamo kapacitet ni ljudski ni finansijski.Dzezvar je napisao/la: ↑pet dec 12, 2025 12:57 pmPa plan B je vratiti se na ovo sadasnje stanje...milanribar je napisao/la: ↑pet dec 12, 2025 11:42 amŠto ne bi pitali? Poslije će isti ovi što su za investitora reći trebali ste imat plan B ako ne bude išlo kako je planirano.