Ma ima svakakvih ali ja govorim o dokazanim navijačima, ne samo na forumu, nego bilo gdje.
Ma ima svakakvih ali ja govorim o dokazanim navijačima, ne samo na forumu, nego bilo gdje.
To je najjača majica ikad, meni bila velika želja da je kupim ali mi tada finansije nisu bile baš najbolje. Zato sada ide ovaj dux aBdmilanribar je napisao/la: ↑pon nov 24, 2025 1:17 pmImam njihovu polo majicu od prvog puta kad su nam opremu radili. Evo i dan danas ko nova, materjial vrhunski.
🤍
🤍
🤍
Prodaja Mirviću, ovdje sve lijepo piše, osim stadiona. Isto piše da su ovo njegovi uvjeti. Eh, šta se dalje dogovaralo to ne znamo, je li on bio izričit u svojim zahtjevima i hoće li isti prijedlog pred Skupštinu na odlučivanje ostaje da vidimo. Na brzinu ovo pročitah.
ŠUPLJASky1 je napisao/la: ↑sri nov 26, 2025 12:04 pmProdaja Mirviću, ovdje sve lijepo piše, osim stadiona. Isto piše da su ovo njegovi uvjeti. Eh, šta se dalje dogovaralo to ne znamo, je li on bio izričit u svojim zahtjevima i hoće li isti prijedlog pred Skupštinu na odlučivanje ostaje da vidimo. Na brzinu ovo pročitah.
NIJE TAČNO!Sky1 je napisao/la: ↑sri nov 26, 2025 11:10 amKako svatih, ide potpuna prodaja kluba 100%, osim stadiona, mislim da nama ostaje samo glavni teren. Ako ima neko upućeniji da nam ovo objasni.
PS ukoliko je ovaj članak tačan.
https://sportske.ba/clanak/sportske-ba- ... ljeznicar/

Ne bih ja žurio sa prozivanjima. Interes našeg kluba je u pitanju i naravno da nas zanima pod kojim uslovima se dogovara ta saradnja. Upstalom, ne znamo ni da lu su informaciju u ovom članku vjerodostojne. Nije ovo vrijeme za upiranje prstom, sudbina kluba je u pitanju. Manite se spinova, zar vam je preći neko pojedinac od interesa kluba.
Ovo sto krme sinan objavljuje je stari dokument koji je bio jedan od...nekoliko....Sky1 je napisao/la: ↑sri nov 26, 2025 11:10 amKako svatih, ide potpuna prodaja kluba 100%, osim stadiona, mislim da nama ostaje samo glavni teren. Ako ima neko upućeniji da nam ovo objasni.
PS ukoliko je ovaj članak tačan.
https://sportske.ba/clanak/sportske-ba- ... ljeznicar/