Ne prekida se vec se logotipi pomjeraju. Dinamicna je slikablack64 je napisao/la:nadam se da ce prilagoditi grafiku na pressu da led ekran ne prekida logotipe
I mene zanima kakav rasizam. To su izmislili 100%. Zamolio bih naše Manijake da ne pale više ona sranja, sve ostalo dobro rade i najbolji su u državi bez premca ali vidite šta nam rade. Vrijeme je da se počne izlaziti sa transparentima savez napolje. Pozvati Fanaticose, Horde i td.
Smeta in nasa himna "Jedna si jedina", nema sta drugo biti. Dokle je to doslo, ratnim zlocincima mogu klicati i nikakve kazne, navijaci mogu ulijetati u teren ali ne daj Boze da pjevas nasu omiljenu himnu u kojoj nema niti jedna rijec koja vrijedja druge.Sky1 je napisao/la: ↑pet okt 17, 2025 6:00 pmI mene zanima kakav rasizam. To su izmislili 100%. Zamolio bih naše Manijake da ne pale više ona sranja, sve ostalo dobro rade i najbolji su u državi bez premca ali vidite šta nam rade. Vrijeme je da se počne izlaziti sa transparentima savez napolje. Pozvati Fanaticose, Horde i td.
Procitah negdje da se navodno povici "cigani" i sl. smatraju rasizmom.Norsborg je napisao/la: ↑sub okt 18, 2025 11:05 amSmeta in nasa himna "Jedna si jedina", nema sta drugo biti. Dokle je to doslo, ratnim zlocincima mogu klicati i nikakve kazne, navijaci mogu ulijetati u teren ali ne daj Boze da pjevas nasu omiljenu himnu u kojoj nema niti jedna rijec koja vrijedja druge.Sky1 je napisao/la: ↑pet okt 17, 2025 6:00 pmI mene zanima kakav rasizam. To su izmislili 100%. Zamolio bih naše Manijake da ne pale više ona sranja, sve ostalo dobro rade i najbolji su u državi bez premca ali vidite šta nam rade. Vrijeme je da se počne izlaziti sa transparentima savez napolje. Pozvati Fanaticose, Horde i td.