Bilo bi nam bolje svima kad bi sve mlađe momke/omladince našeg kluba podržali barem u 1 sezoni.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sri sep 17, 2025 6:38 pmOdigras dobro 20 minuta svi zaborave ko siplavi kanarinac je napisao/la: ↑sri sep 17, 2025 5:50 pmGdje ces to napisati, skenderija ima traume od ovog postaOldBlue je napisao/la: ↑sri sep 17, 2025 11:40 amPozdrav svima, evo malo se smirilo u glavi i stomaku nakon ove bundesliga utakmice od preksinoć i čitam ove postove a ima ih podosta i ima svakakvih analiza pa da se i ja malo pridružim sa dva zapažanja:
prvo, Ado je rekao da je u pripremi svlačionice rekao da imamo na klupi igrače za preokrenuti što mi na prvu i nije nešto bilo ali kada malo bolje razmislim to je super za ekipu a pogotovo što se pokazalo tačnim
drugo, obratite pažnju kod sva tri naša gola kretanje Jaganjca, koliko drži loptu i kada je daje(bez carinjenja) i kako prati ostale igrače i pokriva prostor, dok naprimjer uz dužno poštovanje ovako nešto u kompletu nisam vidio od Krpića nikada i mislim da bi trebali poraditi na vračanju Hamze nazad pod ugovor
inače ovaj Borac i Vinko su sasvim dobra ekipa i ova pobjeda itekako vrijedi....
sve u svemu Ado je pokazao da je na dobrom putu da od ovih igrača napravi tim za respekt, puna podrška![]()
![]()
Ne kažem da će iko postati zvijezda, ali što napisa čini mi se Fanzi, šta smo omladinaca mi upropastili na Grbavici komentarima i povicima, a bar na Grbavici su mogli imati tu sezonu tolerancije. Na prvom poslu pa griješiš u ponudi, u komunikaciji u svemu pa te tolerise, valjda možemo i mi tu jednu sezonu svu tu našu školu pogurati makar podrškom.