Aaa tebeee....Kad dodje investitor, svi nasi problemi su rijeseni, sta ti je?
Otprilike, redat će se titule nećemo ih ni slavit.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet avg 14, 2025 11:56 pmAaa tebeee....Kad dodje investitor, svi nasi problemi su rijeseni, sta ti je?
https://youtu.be/g4L-S3q-5RM?si=By8ELrTw5MX9WICQ
Samo umetnuti rijeci kad "dodje investitor" i prikladnu fudbalsku terminologiju.To je to.
Nemas ti sta kontati, kako kazu u Rajlovcu da je najbolje, tako ce biti i tvoje misljenje. S obzirom koliko cijenis "gospodina" Almira, cudi me da ne pises svaki dan protiv investitora.Sky1 je napisao/la: ↑pet avg 15, 2025 1:17 amOtprilike, redat će se titule nećemo ih ni slavit.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑čet avg 14, 2025 11:56 pmAaa tebeee....Kad dodje investitor, svi nasi problemi su rijeseni, sta ti je?
https://youtu.be/g4L-S3q-5RM?si=By8ELrTw5MX9WICQ
Samo umetnuti rijeci kad "dodje investitor" i prikladnu fudbalsku terminologiju.To je to.
Zar se nije pisalo ovdje na forumu i na onom, ono tamo da je sreća, pa taj nije ušao u klub prošli put, a sada je kao jedini izlaz. Ne kontam ništa BGM.
Gdje ti vidis odbojnost.Niti jednom rijeci nisam nikada nista protiv njega napisao.U svoj prici mi je jedino smetao onaj hinjavac Mesa koji se bukvalno priljepio za to jer je dobar sa digislicevim dajdzom....BC1921 je napisao/la: ↑čet avg 14, 2025 9:59 pmDzezvar je napisao/la: ↑čet avg 14, 2025 8:56 pmDonosis zakljucke na osnovu mahalskih prica.Znali se zvanicno sta je to nudio Digislic iliti Omerov mali?ubaceni element je napisao/la: ↑čet avg 14, 2025 5:27 pmDiglisic i Mirvic ne mogu u istu recenicu. Prvi je gospodin a drugi je upitnik veliki. Diglisica nije moglo hiljadu portala izrovariti kad smo svi do jednog bili za njega, a zasto je odustao on zna jbg. I mogli bi portali qrcu svirati i rovariti i za Mirvica da se transparentno objavi ko je i sta nudi, da se na neka pitanja daju jasni osgovori umjesto price zna ko treba da zna i pustimo skupstini. Pa sta je skupstina nego svi mi? Svaki clan skupstine predstavlja nekog od nas i ne glasa samo u svoje licno ime.
Ja koliko znam nikada se nije izaslo sa tim sta su dvije strane ponudile iedna drugoj jer Disgislic nikada nije poslao zvanicnu ponudu u klub.Pismo namjere da ali ponudu ne.
Na kraju prezetovat ce se skupatini sta i kako se planira..
Imas neku odbojnost prema Diglisicu i to je ok, tvoj stav. Ali momak je puno ozbiljnije planove imo sa svim vezanim oko Zelje. Nije se izaslo jer se momak sabotiro cim se saznalo da je ozbiljna prica oko ulaska. Dva tri puta su prekidani kontakti pa uspostavljani, jer bukvalno neko nije htio da on bude dio kluba.
Moje neko misljenje je da je zapelo jer je bio plan gradnje na pomcnom terenu, nekomje je to debelo zasmetalo.
Sada ne smeta, jer koliko znam Mirvica to ne interesuje vec samo sportski segment.
Nažalost ali tako jeBozidar Radosevic je napisao/la: ↑pet avg 15, 2025 9:06 amUpozoravalo se, govorilo se ali su pojedinci pakovali i govorili kako je Adzem trenercina, kako nije bolestan kako je 1000% Zeljovac i da ce dici nasu igru i omladince na visi nivo. Sad se i vise nego jasno vidi da nista od ovog nije istina, nit je trenercina(vjv uz Brunu najgori ikad), bolestan itekako, igra nikad gora, omladinci izuzev Foce smijesni a otjerani su bolji(Lausevic i Efendic) a igra nam bambi Sabic a sve vise sumnjam da je covjek i Zeljovac.
Sad se trebas vaditi na politickom Velezu, porazom smo vec u problemima a raspored postaje sve tezi. Na to sve smo iznimno neuigrani i da neko novi dodje trebat ce minimalno mjesec dana da ovo izvadi. Uz to bacili smo niz vodu pola miliona eura.
Ali ono sto mi je licno najgore, ovi najglasniji za podrsku Adzemu prije sezone, sad se posipaju pepelom i pricaju kako nam ovo nije trebalo. Gospodo vi ste isto krivi, vi ste saucesnici u ovome. Pisali ste po nalogu i vas nekoliko s licnim interesa plus ove taldzije iz kluba ponovno Zelju guraju u ponor. Ponovo cemo potrositi par iskrenih Zeljovaca zbog vasih marifetluka.
Dzezvar je napisao/la: ↑pet avg 15, 2025 9:16 amGdje ti vidis odbojnost.Niti jednom rijeci nisam nikada nista protiv njega napisao.U svoj prici mi je jedino smetao onaj hinjavac Mesa koji se bukvalno priljepio za to jer je dobar sa digislicevim dajdzom....BC1921 je napisao/la: ↑čet avg 14, 2025 9:59 pmDzezvar je napisao/la: ↑čet avg 14, 2025 8:56 pm
Donosis zakljucke na osnovu mahalskih prica.Znali se zvanicno sta je to nudio Digislic iliti Omerov mali?
Ja koliko znam nikada se nije izaslo sa tim sta su dvije strane ponudile iedna drugoj jer Disgislic nikada nije poslao zvanicnu ponudu u klub.Pismo namjere da ali ponudu ne.
Na kraju prezetovat ce se skupatini sta i kako se planira..
Imas neku odbojnost prema Diglisicu i to je ok, tvoj stav. Ali momak je puno ozbiljnije planove imo sa svim vezanim oko Zelje. Nije se izaslo jer se momak sabotiro cim se saznalo da je ozbiljna prica oko ulaska. Dva tri puta su prekidani kontakti pa uspostavljani, jer bukvalno neko nije htio da on bude dio kluba.
Moje neko misljenje je da je zapelo jer je bio plan gradnje na pomcnom terenu, nekomje je to debelo zasmetalo.
Sada ne smeta, jer koliko znam Mirvica to ne interesuje vec samo sportski segment.
Sto se mirvica tice ima i nekih drugih stvari koje su po meni jako dobre za klub.
Ali o tom potom